آخرین ویرایش:
متاسفانه ارتباطی به هک کنسول نداره.اولی که روی همون برنامه PS4HEN یک آپدیتی ظاهرا انجام میشه که یک پچ هست برای ذخیره دیتا.احتمالا حجم دیتای بازی هارو برای ذخیره کردن کمتر میکنه.دومی هم ظاهرا یک ابزاری است که بر روی OFW 6.51 نصب میشه و ربطی به کنسول هک شده ندارهدو تا خبر جدید روی PSX-HAX اومده که اگه دوست داشتید برید بخونید:
PS4HEN 2.1.4 Github Fork with Save Data Mounting by xXxTheDarkprogramerxXx
PS4 ROP 8CC: Return-Oriented Programming Port by Sleirsgoevy for 6.51 WebKit Exploit
هر دوشون یه مقدار ظاهر گول زنندهای دارن... مخصوصاً دومی
خواستم این خبر خوب رو بدم که اگر برید متنشون رو بخونید، متوجه میشید هیچ کدومشون ربطی به هک جدید ندارن
خلاصه خبر اینهسلام
یه خبر ..کدومو میتونند عملی کنند ؟؟؟ ایا امکان داره ؟؟!!!!
دانگیرید یا آپدیت درایور نوریBlu-ray player
OrbisSWU: The PS4 Update Tool Developer Research by TheoryWrong
بله احتمالش هستپس یعنی امیدوار باشیم هنوز اکسپلوتی در کار هست ؟
این مهم نیست چون گزارش باگ برای آخرین ورژن هست و فرضا هم باگی باشه و با آخرین آپدیت حل بشه کسانی که اپدیت نکردن و رو ورژن های پایین تر موندن مصون میمونند. اگر دقت کرده باشید هک همیشه برای چند ورژن پایینتر ارائه میشه مثلا هک 5.05 زمانی که ریلیز شد دو تا اپدیت جدیدتر یعنی 5.53 و 6.02 هم ارائه شده و اون حفره امنیتی بسته شده بودسونی برنامه گزارش باگ و آسیب پذیری برای پلی استیشن راه اندازی کرده با جایزه 50هزار دلاری
میتونه معنیش این باشه که احتمال انتشار اکسپلوید و هک جدید کمتر میشه.
Announcing the PlayStation Bug Bounty Program
tlou2 چی؟ اون اجرا نمیشه؟
من این سوالو پرسیدم و Leeful (یکی از سازنده های X-Project) جوابمو داددیشب یه Ps4 Pro کارکرده خریدم!
طرف گفت آقا برات آپدیت هم کردم تو دلم گفتم ای کاش نمیکردی؟
انگار میدونستم قراره هک جدید بیاد؟ البته یه Ps4 ورژن 5.05 هم دارم
فقط اینکه مثل همون روش قبلی هست دیگه؟ همون وب کیت و fpkg و اینا دیگه؟
فعلا چیزی وجود ندارهاقا يکي يه لينک دانلود خب بزاره.اصلا تو نت گذاشتنش يا نه؟