حواشی بازی ها

از استدیویی که سر نسخه قبلی دست سوییت بیبی رو گرفتن آوردن که داستان رو براشون بازبینی و بازنویسی کنه انتظاری نمیشه داشت :D مشخصا چیزای خیلی داغون تری قراره تو خود بازی ببینیم.
ویل‌گارد هم فاتحه‌ی ip رو خوند هم کار بایوور نیمه جون رو یه سره کرد، عجیبه هنوز با طناب این‌ها می‌رن توی چاه...

ویل‌گارد هم فاتحه‌ی ip رو خوند هم کار بایوور نیمه جون رو یه سره کرد، عجیبه هنوز با طناب این‌ها می‌رن توی چاه...
چون از کامیونیتیشون متنفرن. رفتار چند سالشون کاملا اینو نشون میده. قبلا بازیا واضحا با عشق ساخته میشدن. طرف انتظار اینو میکشید که گیمر دستش به بازیش برسه لذت ببره. ولی الان صرفا پول پروژه هارو جلو میبره. پول زیاد بدی میتونی یه کاری از کارمندا بکشی اونام بزور دو سه روز تو هفته پاشن بیان استدیو یه چرخی بزنن باقیشم که ریموت. مارکتینگ و pr و اینائم که کلا دست یه گروه جامعه ستیز افتاده که کار رو به اینجا رسوندن.

تو فکر کن دابل فاینی که عملا هیچ پشتوانه مالی ای نداشت و فقط قرار بود با پول ملت بازی بسازه اینطوری جفتک انداخت. اینا که دیگه یه پلتفرم هولدر با چند صد میلیون دلار بودجه پشت استدیوشونه. ذره ای براشون مهم نیست چی میشه. تهش استدیو میترکه اینا یه چند ماه پول مفت میگیرن تا یه جا دیگه استخدام شن. اصلا هیچ حس تعلقی به جایی ندارن.

وضعیت فیزیک بازی با بودجه ۴۰۰+ میلیون دلار:

View attachment 424363

این یارو با همین قیافه به Control Resonant و Silent Hill هم اخیرا پریده
کلا محتواش شده این چیزا
ملت هم دیگه کلا جدیش نمیگیرن تو توییتر
شما هم بهتره جدیش نگیرید :دی

احتمالا به ریلیزهای جلوتر سال هم بپره

مشکلشو نفهمیدم راستش :D کاراکتر همینطوری بی حرکت بود تا آخرش دیگه.

اون دلقک چرا قیافشو اینطوری میکنه؟
به خاطر ویو گرفتن چه کارها که نمیکنن.
این یارو فکر کنم برای 99 درصد بازیها باید همین قیافه رو بگیره :))

مشکلشو نفهمیدم راستش :D کاراکتر همینطوری بی حرکت بود تا آخرش دیگه.

اون دلقک چرا قیافشو اینطوری میکنه؟
دیگه وقتی بازی ایراد خاصی نداشته باشه، اعضای کالت مجبورن به هرجایی چنگ بزنن. حتی ریتاردها.

دوستان هموفوبیک تکلیف مارو هم با ایشون مشخص کنید آخر این ویروس خبیث شیطانی مخرب هست یا نه؟ :دی یا هم هرموقع به نفعتون هست میاین escapegoat میکنین؟ اینا مگه تو استودیو نفوذ نکرده بودن تا همه رو مسموم کنن؟ :دی شایدم بازی از لحاظ تکنیکال افتضاح هست چون ایشون technical director استودیو هست

IMG_4252.jpeg

دوستان هموفوبیک تکلیف مارو هم با ایشون مشخص کنید آخر این ویروس خبیث شیطانی مخرب هست یا نه؟ :دی یا هم هرموقع به نفعتون هست میاین escapegoat میکنین؟ اینا مگه تو استودیو نفوذ نکرده بودن تا همه رو مسموم کنن؟ :دی شایدم بازی از لحاظ تکنیکال افتضاح هست چون ایشون technical director استودیو هست

View attachment 424371
اولا مشخصا با اشاره به این فرد معنی هموفوبیک رو نمیدونی همینجوری دستت گرفتی تو هر تاپیک مطرح میکنی که یکی بهت توجه کنه.
دوما من کاری ندارم کسی که بازی رو میسازه زنه مرده رنگین کمونیه یا فکر میکنه اشیائه. تا وقتی که نخواد بصورت زورچپونی بیماریهای روانی خودش رو در قالب طراحی شخصیت و داستان سرایی وارد بازی کنه مشکلی نیست. الان من اصلا نمیدونم کلیف بلزینسکی شب که میره خونه هومو یا هتروئه برامم مهم نیست. بازیهایی که ساخت شاهکارن.

View attachment 424371
حالا جدا از اینکه این حرف هیچ ارتباطی به تاپیک امتیازات نداره، موضع اینه که بازیهای aaa توسط تیم های بزرگ ساخته میشن نه یه تیم چند نفره.
اگر بازی خوب بشه، کل اون تیم و استودیو ازش تقدیر میشه. اگر هم بازی بد بشه کل اون استودیوست که سرزنش میشه. که این خانم/اقا هم جزوشونه.
با توجه به سابقه جماعت لگبت در بازیسازی، اینکه حساسیت روی نفری که عضو این جامعه هست زیاد باشه، کاملن طبیعی و درسته.

حالا سوالی که پیش میاد اینه که شما مگه نماینده لگبت ها تو فروم هستی؟ چطور شد که به خودت اجازه دادی بیای اینجا و بقیه رو بازخاست کنی؟ به شما چه ارتباطی داره بقیه در مورد یک شخص چطور فکر میکنن؟
تگ هموفوبیک هم به راحتی صادر میکنی. فکر نمیکنی زیادی جو گرفتت؟

• Like
Reactions: Love Console

View attachment 424371
لا به لای این عمه/عموها یه دونه استثنا دراومده، شما ناراحتی؟

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: Love Console
اولا مشخصا با اشاره به این فرد معنی هموفوبیک رو نمیدونی همینجوری دستت گرفتی تو هر تاپیک مطرح میکنی که یکی بهت توجه کنه.
دوما من کاری ندارم کسی که بازی رو میسازه زنه مرده رنگین کمونیه یا فکر میکنه اشیائه. تا وقتی که نخواد بصورت زورچپونی بیماریهای روانی خودش رو در قالب طراحی شخصیت و داستان سرایی وارد بازی کنه مشکلی نیست. الان من اصلا نمیدونم کلیف بلزینسکی شب که میره خونه هومو یا هتروئه برامم مهم نیست. بازیهایی که ساخت شاهکارن.
حالا شما برای این کیس خاص ترنسفوبیک در نظر بگیر :دی بیمار روانی رو ولی خوب اومدی.
حالا جدا از اینکه این حرف هیچ ارتباطی به تاپیک امتیازات نداره، موضع اینه که بازیهای aaa توسط تیم های بزرگ ساخته میشن نه یه تیم چند نفره.
اگر بازی خوب بشه، کل اون تیم و استودیو ازش تقدیر میشه. اگر هم بازی بد بشه کل اون استودیوست که سرزنش میشه. که این خانم/اقا هم جزوشونه.
با توجه به سابقه جماعت لگبت در بازیسازی، اینکه حساسیت روی نفری که عضو این جامعه هست زیاد باشه، کاملن طبیعی و درسته.

حالا سوالی که پیش میاد اینه که شما مگه نماینده لگبت ها تو فروم هستی؟ چطور شد که به خودت اجازه دادی بیای اینجا و بقیه رو بازخاست کنی؟ به شما چه ارتباطی داره بقیه در مورد یک شخص چطور فکر میکنن؟
تگ هموفوبیک هم به راحتی صادر میکنی. فکر نمیکنی زیادی جو گرفتت؟
اتفاقا این مباحث کاملا بیربط رو خود شماها پاشو تو هر تاپیکی باز کردید. بازی رنگش از خاکستری و سیاه عوض میشه همه شروع میکنن طی تحقیقات میدانی دنبال اعضای استودیو میگردن بدون هیچ اطلاعاتی انگشت اشاره بزارن روش. عکس همین بنده خدا روهم از همین تاپیک‌ها دیدم و شناختم والا :دی
چطور شما سر هر تاپیک بازی‌ای که میشه پای گرایش‌های شخصی سازنده‌ها رو میکشین وسط و اولین و مهم‌ترین فاکتور تاثیرگذاری رو بازیشون حساب میکنین؟ عجب :دی منم براساس همون معیار دارم نمرات موفقیت بازی رو پروموت میکنم
قطعا کسی که به گرایشات مختلف بیمار روانی میگه هموفوبیک یا ترنسفوبیک یا کوئیرفوبیک یا … هست فکر نمیکنم مشکل در تعریف ترمینولوژی باشه.
شما هم منو هرجور دوست داری فرض کن (هموسکژوال یا ترنسجندر یا هرچیز دیگه‌ای که دوست داری :دی)

حالا شما برای این کیس خاص ترنسفوبیک در نظر بگیر :دی بیمار روانی رو ولی خوب اومدی.

اتفاقا این مباحث کاملا بیربط رو خود شماها پاشو تو هر تاپیکی باز کردید. بازی رنگش از خاکستری و سیاه عوض میشه همه شروع میکنن طی تحقیقات میدانی دنبال اعضای استودیو میگردن بدون هیچ اطلاعاتی انگشت اشاره بزارن روش. عکس همین بنده خدا روهم از همین تاپیک‌ها دیدم و شناختم والا :دی
چطور شما سر هر تاپیک بازی‌ای که میشه پای گرایش‌های شخصی سازنده‌ها رو میکشین وسط و اولین و مهم‌ترین فاکتور تاثیرگذاری رو بازیشون حساب میکنین؟ عجب :دی منم براساس همون معیار دارم نمرات موفقیت بازی رو پروموت میکنم
قطعا کسی که به گرایشات مختلف بیمار روانی میگه هموفوبیک یا ترنسفوبیک یا کوئیرفوبیک یا … هست فکر نمیکنم مشکل در تعریف ترمینولوژی باشه.
شما هم منو هرجور دوست داری فرض کن (هموسکژوال یا ترنسجندر یا هرچیز دیگه‌ای که دوست داری :دی)
سعی کردم زیاد تو این بحث حاشیه ای شرکت نکنم تو تاپیک های دیگه. اما مشکلی که با این جور افراد تو استدیوها هست زمانی هست که حالت سهمیه ای باهاشون برخورد شده و استخدام شدن. یعنی به جای تخصصشون صرفا به خاطر diversity استخدام شدن که فقط حتی شامل لگبت ها هم نیست. بعضی وقتا طرف رو صرفا به خاطر جنسیت یا اینکه متولد چه کشوری هست یا هر چیز دیگه ای که جزو اقلیت تو اون جامعه حساب میشه استخدام کردن، که این فرهنگ اشتباهه. دیگه تو کشور خودمون گندی که سهمیه زده رو دیدیم.

ولی این شخصی که مثال زدید طرف سال ها تو این صنعت به همین عنوان فنی داشته فعالیت می کرده. بعد از چند سال پیش به قول خودشون came out کرده. یا ممکنه یه نفر لگبت باشه ولی به خاطر واقعا تخصصش استخدام شده. برا همین همشون رو نمیشه با یه چوب زد.

کلا تو این مورد هم بیشتر از اینکه صدای ما بازیکن ها دربیاد باید صدای بازیساز ها دربیاد و جلوی این حالت سهمیه ای وایسن و دست به اعتراض بزنن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or