اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

۲۰ دلار اونم بدون بازی های دی وان؟؟!!!
اگه واقعیت داشته باشه قطعا شلوار آشا رو پایین می کیشیم💪 :D
من با ارزشون شدنش و اینکه بازیا بعد یکسال بیان روش مشکلی ندارم ولی فکر نکنم مثل قدیم ریجنای خاص اختلاف قیمت سنگین داشته باشن که برای ما ارزون دربیاد... بعد الان التیمیت ۲۳ دلار مکه نبود؟ ۳ دلار کم کنن دی وان حذف بشه کلاودم حذفشه اصلا برای پلیرا جذاب نیست بنظرم... غیرمستقیم عملا گرونترش کردن تا ارزونتر

خب گویا قراره تو سال 2027 تغییراتی در game pass ایجاد بشه، فعلا در حد شایعه مطرح شده....

. قراره بازیهای day one کلا برداشته بشه و قیمت ماهانه به 20دلار برسه.
. قراره cloud gaming کلا حذف بشه و اگه کسی بخواد با پرداخت 6 دلار میتونه 25 ساعت استفاده کنه.
.
.
.
تا وقتی به طور رسمی اعلام نکنن، نمی‌شه نظر درست و حسابی داد. ولی «اگه» به این سمت بره، از دید من معنیش اینه که می‌خوان از دست گیم‌پس خلاص بشن ولی چون روشون نمی‌شه مستقیم اعلام کنن، به تدریج انقدر از سر و تهش می‌زنن که دیگه خود ملت ول کنن و تعداد مشترک‌ها انقدر کم بشه که تفاوت زیادی بین بودن و نبودنِ سرویس نباشه. :دی
به شخصه توی این سال‌ها گیم‌پس برام دست‌کمی از معجزه نداشته و با توجه به وضعیت فجیعی که توش هستیم، حتی با سقوط ارزش ریال و افزایش قیمت گیم‌پس، همچنان خیلی می‌صرفه. مخصوصا برای کسی که سلیقه متنوعی داشته باشه و در کنار بازی‌های AAA اهل آثار مستقل هم باشه. به خاطر همین امیدوارم با همین کیفیت و کمیت سر جاش بمونه، ولی از سیاست‌های آینده مایکروسافت خبر نداریم و باید ببینیم چی می‌شه. :دی

آخرین ویرایش:
۲۰ دلار اونم بدون بازی های دی وان؟؟!!!
اگه واقعیت داشته باشه قطعا شلوار آشا رو پایین می کیشیم💪 :D
اگه باعث بشه بازی های زیاد و با کیفیتی ساخته بشه اتفاقا کت تنش می کنیم باید پذیرفت d1 واسه گیم پس جواب نیست و پدر ناشر رو در میاره
یادمون نره با این همه ip هایی که مایکروسافت داره با مدیریت بهتر هر کدوم به تنهایی میتونن پلتفرم سلر بشن

اگه باعث بشه بازی های زیاد و با کیفیتی ساخته بشه اتفاقا کت تنش می کنیم باید پذیرفت d1 واسه گیم پس جواب نیست و پدر ناشر رو در میاره
یادمون نره با این همه ip هایی که مایکروسافت داره با مدیریت بهتر هر کدوم به تنهایی میتونن پلتفرم سلر بشن
عجولانه نمیشه سیستم گیمپس رو عوض کرد چون همین الان این ۳۰ ۴۰ میلیون آدمی که اکس باکس خریدن اکثرا دلیلشون گیمپس بوده،اینا اول باید با انحصاری های درست درمون اعتماد گیمرا رو برگردونن بعدا می تونن بسته به هزینه ی هر بازی بین ۳،۶و۱۲ ماه انحصاری هارو بریزن رو گیمپس البته با قیمت کمتر
به نظرم اگه سیستم دی وان برداشته بشه بیشتر از ۱۵ دلار ارزش نداره گیمپس،قضیه شلوار سر همین بود،وگرنه انحصاری ناب :D
سیستم سلر بدن دست ملت کُت که هیچ مدال افتخار میندازیم دور گردن آشا جوون،نظر شخصیم اینِ باید به استثنا کالاف که تضمين دادن باید کلهم بازی های xbox انحصاری بشن تا نسل بعد فروش خوبی داشته باشن که باور دارم این شکلی فروش ۷۰ ۸۰ میلیونی کنسول دور از دسترس نیست

اصل خبر اینه

IMG_20260915_124003_703.jpg

شایعه | تغییرات بزرگ Game Pass در سال آینده

طبق یک شایعه جدید، مایکروسافت ممکنه ساختار Game Pass رو به‌طور کامل تغییر بده:
• پلن دارای تبلیغات: ماهانه 12.99 دلار
• پلن بدون تبلیغات: ماهانه 19.99 دلار یا سالانه 239.99 دلار
• بازی‌های جدید دیگه از روز اول روی Game Pass عرضه نمی‌شن.
• سرویس Cloud Streaming از اشتراک اصلی حذف می‌شه و با قیمت 5.99 دلار برای 25 ساعت به‌صورت جداگانه ارائه می‌شه.
•اشتراک Family Plan هم 5.99 دلار هزینه اضافی خواهد داشت.
• یک پلن 14.99 دلاری فقط شامل کتابخانه Game Pass و Online Multiplayer می‌شه.
• اشتراک Online Multiplayer هم ممکنه با قیمت 10.99 دلار به اشتراک جداگانه تبدیل بشه.

اصل خبر اینه

View attachment 422193

بنظرمن مایکروسافت فعلا نمیتونه گیم های دی وان رو از گیم پس حذف کنه چون اولا ۳۰ میلیون مشترک دارند با احتساب پی سی و کنسولهای نسل هشتم و نهمش . دوما بخواد حذفشون کنه خیلیا سرویسشونو تمدید نمیکنن چون قطعا خیلیا بخاطر همین مزیت گیم پس .گیم پس تهیه کردند یا کنسول مایکروسافت رو خریدن . امکان داره که اون سرویسی دی وان گیم ها براش میاد رو افزایش قیمت بزنه ولی در شرایط فعلی بعیده ،اره اگر مثلا جای سونی و مایکروسافت توی فروش عوض میشد امکان داشت مایکروسافت بزنه زیر گیم پس و دی وان بازیهاش ولی در شرایط فعلی بعید و تقریبا محاله حذف دی وان گیم ها از گیم پس.

بخوان گیم‌پس رو کنار بگذارن که خب باید مرحله به مرحله باشه. یهو بگن Day 1 کنسل و قیمت هم ۲۰ دلار، یه فاجعه‌ای میشه عین معرفی اولیه Xbox One 😆😁 البته اینا اینقدر کم عقل هستن که دقیقا همین کار رو می‌کنن :دی ولی به شخصه بعید می‌دونم کسی بدون گیم‌پس بیاد ایکس‌باکس بخره، مگر اینکه بخوان دوباره کل بازی‌ها رو انحصاری کنن (یعنی حتی رو استیم هم نیاد) و یه لانچ‌ درست و حسابی واسه نسل بعد داشته باشن که مشخصا اینم بعیده.

من که فقط یادمه یک ماه از گیم پس اونم اوایل که اومد استفاده کردم
البته نه که پولدار باشم و همه بازی ها رو بخرم شاید باورتون نشه هنوز یک بازی نسل ۹ هم بازی نکردم
ولی به طور کلی با این سرویس حال نکردم برای یکی مثل من که بازی کردنش خیلی حساب کتاب نداره به درد نمی‌خورد مثلاً من ممکنه یک هفته اصلا بازی نکنم بعد بیام توی هفته بعد دو تا بازی تموم کنم
به طور کلی سیستم اشتراکی در دنیا ویدیو گیم یک مقدار برام عجیب بود شاید نسل ۷ یا ۶ که بازی ها کوتاهتر بودن گزینه بهتری بود ولی الان ماشاالله بازی زیر ۱۵ تا ۲۰ ساعت پیدا نمیکنی کی وقت پیدا میکنه بازی تموم کنه😂
ولی وجودش و داشتن آپشن برای مصرف کننده به نظرم خیلی واجبه حالا نه با عرضه روز اول بازی ها که به نظرم کار درستی نبود(پلی استیشن هم از روز اول این موضوع عرضه در روز اول رو قبول نکرد که کار درستی بود) اصلا اگر منم جای تولید کننده بودم با این هزینه های تولید امروز بازی های ویدئویی به ویژه در آمریکا که باید یک فکر حسابی براش کرد اصلا عرضه روز اول خیلی جالب به نظر نمی یاد
البته می‌دونم که شاید اهرم اصلی خرید همین عرضه روز اول باشه ولی بیاین قبول کنید خیلی منطقی به نظر نمی یاد 🤔

• Like
Reactions: arash1996
کلا هر کاری بکنن زیاد تاثیری تو استفاده کاربرای عادی نداره
ادمایی مثل من که بیشتر بازیهای AAA رو میخرن براشون فرقی نداره گیم پس باشه یا نه میمونه تعدادی بازیهای ایندی و تست و بتا و پریویو که عملا با گیم وس رفع میشه
حالا میمونه دی وان که اون برای کاربرای گیم پس مهمه که ممکنه برای بازیهای خارج از استدیوهای ماکروسافت تغیرش بدن
همه اینا اوکی ! ولی بیان انلاین رو تماما مثل پی سی مجانی کنن مثلا فکر کن ۷۰ دلار دادی گیرز گرفتی بعد هر ماه برای فقط وصل شدن به مولتی باید ۱۰ دلار بدی اینننن دیگه زوره

حذف گیمپس که قطعا رخ‌ نمیده. همین استایل اشتراکی کلی یوزر براشون نگه داشته. مدلش ولی عوض میشه. احتمالا یا دی‌وان کلا تعطیل میشه و یکسال بعد اضافه و حذف میشن یا اینکه محدود به ۱ الی ۴ تا بازی در سال بشه، اون هم فقط از استودیوهای خود XBOX. اگر بخوان التیمیت حال حاضر رو همچنان ارائه بدن، من‌ معتقدم باید قیمتش بشه ۵۰-۶۰ دلار در‌ماه. اون هم موقع فروش کنسول نسل بعد استارتش رو بزنن‌!

قطعا نمیان کلود رو حذف‌ کنن. همون خبر ۱۵ ساعت کلود در ماه میمونه، هرکسی بیشتر بخواد، می‌تونه پرداخت‌ کنه.

اینکه اشتراک ۲۰ دلاری وجود داشته باشه. ۱۳ دلاریش با تبلیغات. بعد اشتراک ۱۵ دلاری هم باشه. ۱۱ دلاری هم باشه مسخره‌س. اگر واقعا بخوان حرکت خفنی بزنن حداقل تا آخر نسل ۱۰ اشتراک بازی آنلاین رو باید رایگان کنه. بازی بفروشن، مثل PC، آنلاینش رایگان باشه و اگر هزینه‌ای داره، بین MS و سازنده‌ی بازی تقسیم بشه.

• Like
Reactions: dark souls
اصل خبر اینه

View attachment 422193

پلن دارای تبلیغات؟ عالیه! کلا این سرویسای اشتراکی یدونشون نشد تو گذر زمان کیفیت و قیمتشو حفظ کنه همشون فقط چندسال اول که شرکت سرشون ضرر سنگین میده ارزش دارن بعدش افتضاح میشن...
رسما شد در حد همون پلاس. امیدوارم حداقل قیمت منطقه ایش مثل قدیم مفت بشه برای ما ارزونتر دربیاد شاید گاهی بازیای خوب بیان روش بازم ارزش گرفتن داشته باشه
البته نه که پولدار باشم و همه بازی ها رو بخرم شاید باورتون نشه هنوز یک بازی نسل ۹ هم بازی نکردم
ولی به طور کلی با این سرویس حال نکردم برای یکی مثل من که بازی کردنش خیلی حساب کتاب نداره به درد نمی‌خورد مثلاً من ممکنه یک هفته اصلا بازی نکنم بعد بیام توی هفته بعد دو تا بازی تموم کنم
به طور کلی سیستم اشتراکی در دنیا ویدیو گیم یک مقدار برام عجیب بود شاید نسل ۷ یا ۶ که بازی ها کوتاهتر بودن گزینه بهتری بود ولی الان ماشاالله بازی زیر ۱۵ تا ۲۰ ساعت پیدا نمیکنی کی وقت پیدا میکنه بازی تموم کنه😂
ولی وجودش و داشتن آپشن برای مصرف کننده به نظرم خیلی واجبه حالا نه با عرضه روز اول بازی ها که به نظرم کار درستی نبود(پلی استیشن هم از روز اول این موضوع عرضه در روز اول رو قبول نکرد که کار درستی بود) اصلا اگر منم جای تولید کننده بودم با این هزینه های تولید امروز بازی های ویدئویی به ویژه در آمریکا که باید یک فکر حسابی براش کرد اصلا عرضه روز اول خیلی جالب به نظر نمی یاد
البته می‌دونم که شاید اهرم اصلی خرید همین عرضه روز اول باشه ولی بیاین قبول کنید خیلی منطقی به نظر نمی یاد 🤔
برای کسایی که وقت کم دارن درسته جالب نیست هرچند همونم قدیم که یکساله ها ارزون بود مشکلی نبود فقط باید حواستو جمع میکردی که اگه بازی نزدیک یکساله تو گیم پس اومده ممکنه حذف بشه از سرویس
ولی برای یکی مثل من که سریع بازیارو تموم میکنم واقعا گزینه خوبی بود (الانم همچنان بد نیست یه دو ماهه میگیرم هروقت دیدم ارزش داره) من رو فایو بازیارو اجاره میگیرم اکثرا چون انقدر زود تموم میکنم که خرید و فروش اکانت معمولا طولانی تر از تموم کردن بازی میشه الدن رینگ رو قشنگ یادمه اجاره گرفتم از پلی باکس ۷۲ ساعت بعدش پلات کردم و پس دادم یعنی نمیخواستم پلات کنم یکروزه فکر کنم تموم شده بود

خب اینکه بازیها یکسال بعد از عرضه بیان رو گیمپس مگه نمیشه همین گیمپس پرمیوم که الان هست؟؟
پس بهتره بگن میخان آلتیمیت رو حذف کنن
ولی من بعید میدونم که یه دفعه بیان تمام بازیهای دی وان رو حذف کنن
اگر هم بخان که حذف کنن مثل cod احتمالا به تدریج و دونه دونه حذف میکنن که صدای مشترکین گیمپس در نیاد
واضحه که اکثر کسانی که گیمپس گرفتن برای بازیهای دی وان این سرویس رو خریدن و منطقیه که یهو نیان این مشترکین سرویس رو با حذف بازیهای دی وان سرویس کنن :D

قبلا ظرفیتی مفت بود خیلی بهتر بود یهو ۶ ماه ۱۲ ماه میخریدیم ریلکس بازی میکردیم الان ماهی ۱ تومن شده آدم حس میکنه باید عجله ای تموم کنه :دی

• Like
Reactions: m1647

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or