اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

بعید میدونم به این زودیا خبری بشه پس الان یه سرچی کردم از ۱۲.۷۰ به بعد نمیشه جیلبریکشم پر دردسره...
حالا شاید یه چند ماه سری اس رو استفاده کنم رو همین ۱۳.۶۰ بمونم شاید خبری شد
میشه. احتمالا تیر اخر رو فعلا میذارن واس GTA6 بعدش قبلیا رو تکمیل می‌کنن تا ورژن‌ها بعدی هم باگ و اکسپلویت ... جور بشه و بتونن پیاده کنن.

میشه. احتمالا تیر اخر رو فعلا میذارن واس GTA6 بعدش قبلیا رو تکمیل می‌کنن تا ورژن‌ها بعدی هم باگ و اکسپلویت ... جور بشه و بتونن پیاده کنن.
الان قبلیا که هک شدن جدا ازون داستان ۵۰ دقیقه بازیا رو هارد داخلی راحت بی دردسر اجرا میشن؟
من فت دیسک خور دارم ولی زیاد پیگیر نبودم همیشه اپدیت میکنم چون خیلی طولش میدن تا چیزی ریلیز کنن حالا این چند وقت انگار اخبار جیلبریک زیاد شده شاید یه دو سه ماهی رو همین ۱۳.۶۰ بمونم اگه خبری نشد دوباره اپدیت کنم

الان قبلیا که هک شدن جدا ازون داستان ۵۰ دقیقه بازیا رو هارد داخلی راحت بی دردسر اجرا میشن؟
من فت دیسک خور دارم ولی زیاد پیگیر نبودم همیشه اپدیت میکنم چون خیلی طولش میدن تا چیزی ریلیز کنن حالا این چند وقت انگار اخبار جیلبریک زیاد شده شاید یه دو سه ماهی رو همین ۱۳.۶۰ بمونم اگه خبری نشد دوباره اپدیت کنم
من خودم 12.60 رو جیل بریک کردم. بازی های زیر ۷۰ گیگ رو تاحالا نصب کردم خوب بودن همه.حجم بالاها و بعًی جدیدا شنیدم دردسر دارن که اونم یه فرمت جدید از دیتا انگار داره میاد که درست میکنه همرو.

من خودم 12.60 رو جیل بریک کردم. بازی های زیر ۷۰ گیگ رو تاحالا نصب کردم خوب بودن همه.حجم بالاها و بعًی جدیدا شنیدم دردسر دارن که اونم یه فرمت جدید از دیتا انگار داره میاد که درست میکنه همرو.
نسبت به 10 راضی هستی ؟ پایداری و خاموشی کمتر و اجرای بازیای خفن رو هارد داخلی گنسول ؟
ورزن 13.6 بیاد اگر نشه بازیای باحال رو رو هارد داخلی اجرا کنه .. ضد حاله ...

• Like
Reactions: Homan425
نسبت به 10 راضی هستی ؟ پایداری و خاموشی کمتر و اجرای بازیای خفن رو هارد داخلی گنسول ؟

ورزن 13.6 بیاد اگر نشه بازیای باحال رو رو هارد داخلی اجرا کنه .. ضد حاله ...
من والا قبل این ps5 رو جیل برک نکرده بودم. اخرین جیل بریکم سر ps4م بود. رو هارد داخلی فعلا بازیای کم حجم ریختم تا برای پرحجما روش phu بیاد.خاموشی یکی دوبار سر اولین اجرای بازیا پیش اومد ولی بعدش دستم اومد. بعضی پی لود ها فشار میارن به کنسول.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or