اول از همه بگم که یه Outfit رایگان به اسم Nomad's Bronze Ensemble الان توی Store بازی هست که نمی دونم تا کی هست پس پیشنهاد می کنم هر چه سریع بگیرید (در کنار تپانچه و یه میمون با مزه) ، توی بخش Project ها ، الان سه تا پروژه داریم که دو تاش رو میشه هم توی Shadows و هم تو Black Flag پیشروی کرد و لباس های Naoe و Yasuke و کشتی و میمون و آیتم های دیگه می تونید ازش دریافت کنید که توی Black Flag قابل استفاده ـست ، سومین پروژه اما فقط توی Black Flag می تونید پیشروی کنید داخلش که آیتم هاش هم فقط متعلق به Black Flag هستن. در ضمن برای اینکه بتونید توی Black Flag پروژه ها رو تکمیل کنید اول مطمئن شید پروژه درست رو انتخاب و فعال کردید و سپس Anomaly ها رو تکمیل کنید ، برای اینکه Anomaly ها فعال بشن باید تا اولین ماموریت سکانس 4 پیش برید و بعد از اون به Anomaly ها دسترسی داریداین ubisoft connect چه چیزایی رو رایگان میده؟

ببین تا جایی که میدونم تقریبا خیلی کم حتی الان رفتم reddit رو هم زیر و رو کردم ظاهرا rewardها مثل تایتل قبلی خیلی محدودتر در قالب همون هاب Animus و Store هست.این ubisoft connect چه چیزایی رو رایگان میده؟

:
آقا با کمال احترام بدون هیچگونه ترولی، من در جایگاهی نیستم که به کسی دستور بدم میتونی کلا ایگنورم کنی ولی موقعی که عکسو آپلود میکنی یه گزینه هست میتونی بزنی بند انگشتی:گرافیک بازی فک همرو انداخته تو نقدا همه بولدش کردن!
View attachment 413031View attachment 413032View attachment 413033View attachment 413034View attachment 413035View attachment 413036View attachment 413037View attachment 413038
نظره لطفته خوشحالم از عکسا لذت میبری ،ولی خدایی الان شما مثلا هر پلتفرمی رو باز کنی از اینستا تا x همه عکسا با حجم و کیفیت جلوت بازهآقا با کمال احترام بدون هیچگونه ترولی، من در جایگاهی نیستم که به کسی دستور بدم میتونی کلا ایگنورم کنی ولی موقعی که عکسو آپلود میکنی یه گزینه هست میتونی بزنی بند انگشتی:
View attachment 413116
بشخصه همیشه عکسایی که میزاریو دوس دارم اما همینکه خیلی بزرگن یکم اذیت میکنه.
مثلا همین پستتو ببین خیلی شیک 40 درصد تاپیکو اسکرول باید کنی که به تهش برسی
بی شوخی هروقت میبینم تاپیک دراز و پرعکسه دیگه نیازی نمیبینم چک کنم پست مال کیه![]()
![]()
البته گرافیک به صورت کلی نه به نظر من. نورپردازی و سایه زنی های پیشرفته این تحول رو دارن ایجاد میکنن.حالا یه unpopular opinion هم اینجا بگم که شاید خیلی ها موافق نباشن ،
گرافیک بازی دیگه تبدیل شده به یکی از مهم ترین فاکتور ها در کنار داستان و گیم پلی ، شاید یه دهه قبل اینطور نبود اما الان هست قشنگ اون حس رو تو بازی انتقال میده