Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

  • لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .
 
هجده گیگ نسخه فورکی فلان بیسارش رو گرفتم :دی
یعنی‌میگی نبینیم؟ 🫠
ببین و توجه نکن به نظرات. زیباست

دوره الان سینما اشباع شده از ابرقهرمانی

یا خاطرات دیزنی مثل جادوگر شهر آز و سفید برفی و پری دریایی دارند فاتحه می خونند با سیاه پوست و دورگه کردن کارکتر اصلی یا داستان های وینی پو و ملوان زبل و ... با کشتار با اره برقی ترکیب و چیز سمی می سازند . فاز هالیوود سنگینه

فیلم تاریخی شمشیری به ندرت میاد . دم ریدلی اسکات گرم
 
آخرین ویرایش:
  • Wow
Reactions: Scαrface
1740168321551.png
The Brutalist 2024
7/10

و برسیم به پایان پرونده سینمایی سال 2024؛ «بروتالیست» یک فیلم خاص برای قشر خاص است؛ قشر جشنواره‌ای؛ فیلم کاملاً شخصی و پایبند به اصول مولف که ساخته شده تا جایزه بگیرد؛ «بروتالیست» فیلمی نیست که هر مخاطبی عادی برایش بلیط تهیه کند و به مدت نزدیک به 3 ساعت و نیم او را میخکوب کند؛ «بروتالیست» قصه معمارهاست و کارگردان - «بردی کوپرت» - خود به مانند معمار، وسواس و ظرافت در دکوپاژ و هدایت فیلم‌بردار به ثبت قاب‌های خیر‌ه‌کننده عمل کرده است. اگر سینما زبان تصویر است، «بروتالیست» با قاب‌هایش چشمان مخاطب را خسته نمی‌کند؛ اما اگر سینما مجموعه‌ای منحصربه‌فرد برای ارائه داستان پیچیده و سرگرم‌کننده است؛ «بروتالیست» در متن به مانند خط صاف جلو می‌رود و ضرباتی گاهاً نیش‌دار در دقایق پایانی به فیلم وارد می‌کند؛ هرچند فیلم در ترسیم عمیق شخصیت‌ها ضعف دارد؛ ظرافت معماری با فراز و نشیب شخصیت اصلی همدیگر را قطع نمی‌کنند و این تیم بازیگری با هرچه‌ قدرت تمام تلاش می‌کند این ضعف را ترمیم دهد؛ فیلم رویای آمریکای است که خیلی زود زمین گیر می‌شود؛ اما آمریکای کوبرت تصنعی است؛ به مانند دیوارهای سفید اطراف فیلم ماکتی است و حس همذات‌پنداری کاراکتر با گوشت‌وخون جامعه آمریکا سطحی و مینیمالی است.

 
آخرین ویرایش:
Husbands and Wives - 1992

photo_2025_02_26_20_16_27.jpg


دیگه تو اینجور موقعیتی و بعد از دیدن چندین فیلم از وودی آلن توی چند ماهه اخیر می تونم بگم این فیلم یک فیلم تیپیکال آلن بود. یعنی مشابه با بقیه آثار یا بهتر بگم، حس و حال اونا رو داشت؛ حالا چه نگارش و فیلمنامه، چه داستان اجتماعی و چه بازی بازیگرها و انتظاراتی که میشه از داستان و روند پیشروی و پایان بندی اون داشت. این رو به عنوان یک عنصر بد بیان نمی کنم، بلکه برعکس. وقتی وارد کار میشید، می دونید که قراره فیلمنامه و دیالوگ های قشنگی رو ببینید و این خودش یه نکته مثبته. روی هم رفته به نظرم فیلم جالب توجه ای بود و گرچه نمی تونم اون رو بالاتر از باقی فیلم هایی که از آلن دیدم بذارم ولی از این حقیقت هم نمی تونم بگذرم که فیلم سرگرم کننده و خوبی بود.

حضور خود وودی آلن تو فیلم هاش هم مثل همیشه واسه من بگیر و نگیر داره. و کلا تصور اینکه یک کارگردان برای خودش نقش در نظر گرفته و بعد نشسته فکر کرده که «خب کدوم بازیگر زن رو میخوام که نقش مقابلم رو بازی کنه و بتونم ببوسمش و ... » برام یه مقدار عوق آور هست و دلم نمی خواد بهش فکر کنم. یا شاید درباره آلن و بخاطر حواشیش چنین احساسی بهم دست میده ولی بهرحال فرای این نکته و صرفاً از لحاظ هنری، نوع بازی آلن که عین همیشه بود و چیز متفاوتی تو نوع بازی خودش نداره ولی حضور کاراکترش بدک نبود

بجز اون خود فیلم روند مطلوب و سرگرم کننده ای داشت و سرگرم شدم. از تیپ و استایل جولیت لوییز هم توی این فیلم خوشم اومد.

6.3/10
 
the-gorge-trailer-thumbnail.jpg
2025 The Gorge
8.5/10​
یک داستان ساده و تاثیرگذار، فیلم از همون ابتدا 3 موضوع رو برای مخاطب مشخص می کنه و با همون فرمون بدون اینکه لغزشی درش بوجود بیاد بیننده رو درگیر شخصیت پردازی کارکتر و محیط پیرامونشون می کنه، طوری که در اواسط فیلم بیشتر از اینکه اکشن به چشم بیاد رابطه این 2 پررنگ می شه. دیالوگ ها کوتاه ولی به لطف بازیگرها تاثیر خودشو می ذاره. در بعضی سکانس ها برخی موارد خیلی غیر منطقی می شه ولی مهم سرگرم کننده بودنشه که از این حیث موفقه. گیمی می شه گفت ترکیبی از ایول، دووم و اسنایپر الیته!
 
آخرین ویرایش:
تقریبا تو 3 سال گذشته چند تا فیلم اکران شد که حسابی باب میل گیمر ها بود. یکیش هم امسال یا پارسال بود که اومد. اسامیشون رو فراموش کردم. کسی میتونه راهنمایی کنه؟
چون به طرز عجیبی یه حسی بهم میگه که ندیدمشون!
 
  • Like
Reactions: Love Console
تقریبا تو 3 سال گذشته چند تا فیلم اکران شد که حسابی باب میل گیمر ها بود. یکیش هم امسال یا پارسال بود که اومد. اسامیشون رو فراموش کردم. کسی میتونه راهنمایی کنه؟
چون به طرز عجیبی یه حسی بهم میگه که ندیدمشون!
Free guy و ready player one دوتاش.
 
Furiosa A Mad Max Saga
اول نکات مثبت : پیش زمینه داستانی خوبی از نسخه 2015 هست، داستان فیلم یکمی نسبت به گذشته تاریک تر و خشن تر شده، شخصیت منفی فیلم واقعا به معنی واقعی کلمه یک تنه کل بار نویسندگی داستان روش بود، شخصیت پردازی فوق العاده ای هم داشت.
نکات منفی : زد و خورد های داخل فیلم بر خلاف نسخه 2015 زیاد حماسی نبودن، اکشن های فیلم هم 80 درصد کمتر شده بودن:| در کل به نسبت نسخه قبلی که بالای 20 بار دیدیمش این نسخه رو کلا همین یک بار هم بزور دیدم در کل یک عقب گرد 1500 درصدی بود نسبت به شاهکار قبلی! جنگ های اصلی رو که تو 2 ثانیه تموم میشد، دختره زیر ماشین بود داشت خودش رو قایم میکرد، از رو ماشین گرفتنش کشیدنش بالا اومد یهو میان سال شد و شاتگان گرفت دستشش همشون رو تارو مار کرد، انگار قضیه سفر در زمان بود اونجا:D:|
در کل شاهد نسل انی تو هالیوود هستیم یکی از یکی فیلم ها دارن به ***** میرن
3/10
 
Hell in the Pacific - 1968

photo_2025_02_28_13_08_31.jpg


داستان یه آمریکایی و یه ژاپنی که در دوران جنگ توی جزیره ای دور افتاده گیر افتادن و هیچ کدوم زبون اون یکی رو بلد نیست.

فیلم بدی نبود؛ به نسبت سالی که ساخته شده عمر خوبی داشته و میشد همچنان سناریوی جذاب گیر کردن توی یک جزیره رو با حضورشون سرگرم کننده دید. خصوصاً توشیرو میفونه که معرف حضور کلاسیک بین ها هست، اینجا نقش خوبی رو ایفا کرده بود و دیالوگ ها و نوع بازی های بدنی اون برای من جالب بود و کارش رو دوست داشتم. لی ماروین هم بدک نبود و مکمل خوبی واسه میفونه بود.

پایان بندی یکم عجیب غریبه و فکر می کنم شاید هر کسی نتونه باهاش کنار بیاد. ولی در کل فیلم خوبیه.

6/10

---------

Gladiator II - 2024

photo_2025_02_28_13_08_33.jpg


فیلمی خوب ولی فراموش شدنی. حقیقتش با اینکه از دیدن فیلم لذت بردم ولی حس می کنم یه جور عنصر به یادموندنی رو درون خودش نداره و احساس انس و صمیمیت لازم رو نمیشه با شخصیت ها پیدا کرد. به نظرم می تونستن عمق بیشتری به شخصیت ها بدن و به این شکلی که فیلم پیش رفت شخصیت پردازی دارای عمق نبود و نتونسته بودن که شخصیت ها رو قوی نشون بدن. که حالا اگه بخوایم از این نکته بگذریم، باقی فیلم حسابی سرگرم کننده بود و شاید حتی ارزش دوباره دیدن رو هم داشته باشه.

دنزل و پدرو و مسکال، همه در حدی بودن که انتظارش می رفت. عالی نبودن و صرفاً پلات رو به جلو می بردن.

6.5/10

--------

I Want You Back - 2022

photo_2025_02_28_13_08_28.jpg


فیلم بدی نبود ولی با ندیدنش هم چیز خاصی رو از دست ندادید. معمولی و وقت پر کن. داستان دو نفر که تازه با پارتنر خودشون بهم زدن و حالا سعی دارن دوباره اونا رو بدست بیارن. با هم متحد میشن و نقشه می کشن و ... نهایتا فیلمی معمولی بود و من خودم چون چارلی دی رو دوست دارم، بیشتر از این فیلم لذت بردم. نه که بازی شگفت انگیزی ارائه داده باشه، صرفاً دیدن فیلم رو راحت تر می کرد.

باقی بازیگرها هم چیزی برای گفتن نداشتن. خصوصاً پسر کلینت ایستوود که موندم چرا چنین نقشی رو قبول کرده و گرچه نمیشه ازش انتظار داشت که عین پدرش کارهای خفنی بازی کنه ولی بودن توی چنین نقشی هم یه مقدار Meh به نظر میرسه و پیشرفتی برای اون به حساب نمیاد.

5/10

---------

Front of the Class - 2008

photo_2025_02_28_13_08_25.jpg


داستان مردی که سندروم تورت داره و آرزوش اینه که بتونه به عنوان معلم استخدام بشه و ...

از دور و با دیدن سوژه «مردی که سندروم تورت داره و می خواد معلم بشه» برام ناخوشایند به نظر می رسید؛ فکر می کردم قراره با یه فیلمی روبرو بشم که همش موقعیت های دشوار داره و دیدنش حسابی سخت خواهد بود ولی نقطه مثبت فیلم این بود که چنین چیزی رخ نداده بود و فیلم واقعاً وایب و حس و حال مثبت و پر انرژی ای داشت. اصلاً به شما احساس ناخوشایند بودن رو نمی داد و به راحتی می تونستم صحنه ها رو دنبال کنم. واقعاً چنین قابلیتی رو توی این فیلم تحسین می کنم و کمتر پیش میاد توی چنین فیلم هایی که به یک بیماری خاص می پردازه، یک بیماری اجتماعی، بشه چنین چیزی رو بدست آورد. بخاطر همین، این فیلم رو تحسین می کنم.

جیمز وولک هم در نقش برد کوهن واقعاً عالی ایفای نقش کرده بود و سندروم تورت رو به زیباترین شکل ممکن به تصویر کشیده بود. روی هم رفته فیلم تاثیرگذار و جالبی بود و از دیدنش لذت کافی بردم.

6.8/10

----------

Four Weddings and a Funeral - 1994

photo_2025_02_28_13_08_22.jpg


داستان آشنایی یک زوج که طی برهه ای که توی عنوان فیلم اومده رخ میده و ...

فیلم قشنگی بود. نوع چینش داستان و پیش روی سناریو بین شخصیت های حاضر در فیلم به شکل زیبایی بسته شده بود و به عنوان یک فیلم بریتیش و عاشقانه برام لذت بخش بود. هیو گرنت رو اینجا دوست داشتم و شخصیت چارلز رو دلپذیر کرده بود و البته در مقابل اندی مک دوول هم نقش مقابل و مکمل خیلی خوبی برای گرنت داشت و زیبایی اون در فیلم هم در سطح دلپذیری بود.

روی هم رفته به عنوان یک فیلم رومانتیک فیلم خوبی واسه دیدنه و ارزش دیدن رو داره.

6.2/10

-----

Flora and Son - 2023

photo_2025_02_28_13_08_16.jpg


فیلم ملو و روونی بود. از اون فیلم ها که میشه راحت دیدش و خیلی صحنه های رو مخ رو و ناخوشایند نداشت. دلم می خواست ببینم در وهله اول دختر بونو چطور ایفای نقش می کنه و باید بگم که انصافاً بازی خوب و دلنشینی داشت. بدون هیچ استرس و نگرانی پای کار نشستم و تونستم با شخصیت ها پیش برم. این فیلم از نظر من مدیون ایو هیوسنه. واقعا حضورش یه خاصیت جذاب به فیلم داده؛ نوع بازی اون توی این فیلم برای من خیلی باحال بود و دلم میخواست بیشتر و بیشتر باهاش همراه بشم. به نظرم می تونه آینده خوبی توی بازیگری داشته باشه و صرفاً باید انتخاب های خوبی رو داشته باشه.

گوردون لویت هم که مثل همیشه خوب بود. حضورش به بهتر شدن فیلم کمک کرده بود و زوج خوبی برای هیوسن بود. و کلاً فیلم سرگرم کننده و خوبی بود.

6.4/10
 
Cureposter.jpg
فیلم cure
10/8
تو دنیای درمان (Cure) جایی که انگار هر نفس، هر نگاه و هر سکوتش یه تیغ تیز می‌کشه رو روحت. این فیلم فقط یه داستان جنایی نیست؛ یه سفره به اعماق سیاه و ناشناخته‌ی وجود آدم‌ها، جایی که خودمونم ازش فرار می‌کنیم. کیوشی کوروساوا اینجا یه آینه جلوت می‌ذاره، اما توش به جای صورتت، یه تاریکی بی‌انتها می‌بینی که هم ترسناکه، هم عجیب کشنده.
تاکابه، کارآگاه قصه، دیگه فقط یه مرد با یه پرونده نیست اون یه روح زخمیه که تو هر قدمش وزن دنیا رو دوشش حس می‌کنی. چشماش پر از خستگی و سردرگمی، انگار دارن فریاد می‌زنن که (چرا؟ چرا این اتفاقا می‌افته؟) زنش که تو یه دنیای شکننده و بیمار گیر کرده، مثل سایه‌ایه که رو قلب تاکابه سنگینی می‌کنه. هر بار که تاکابه خونه می‌ره، اون سکوت بینشون، اون حرفای نگفته، مثل یه چاقو آروم تو سینه‌ت فرو می‌ره. این عشق نیست که می‌بینی، بلکه یه درد مشترک و عمیقه که هیچ‌کدوم نمی‌تونن ازش فرار کنن.):
بعد مامیا میاداون هیپنوتیزم‌گر مرموز با اون صورت سرد و سوالای ساده‌ش: «تو کی هستی؟» این جمله‌ش انگار یه کلید می‌ندازه تو قفل ذهن آدما و درای تاریک‌ترین گوشه‌هاشباز می‌کنه. مامیا قاتل نیست اما قاتل‌سازِ. اون فقط با بودنش، با نگاهش، آدما رو به لبه‌ی پرتگاه خودشون می‌بره و می‌گه: بپر. ترس فیلم اینجا تو خون و فریاد نیست تو اینه که می‌فهمی هر کدوم از ما شاید یه مامیا تو وجودمون داشته باشیم، یه چیزی که منتظره بیدار بشه
فیلم پر از لحظه‌هاییه که دلت می‌خواد گریه کنی، نه از غصه‌ی مشخص بلکه از یه حس گنگ و سنگین که نمی‌تونی اسمشو بذاری. اون سکانسای بارونی، اون دیوارای نمور و رنگ‌پریده، انگار دارن بهت می‌گن دنیا همون‌قدر خالی و پوچه که تو گاهی حسش می‌کنی. صدای آب که می‌چکه، باد که تو خونه‌ی متروکه می‌پیچه، همه‌شون مثل یه لالایی غم‌انگیزن که تو رو می‌برن به یه جای دور، جایی که نمی‌دونی باید بترسی یا فقط بشینی و زل بزنی بهش.
(درمان)درباره‌ی از دست دادنه؛ از دست دادن خودت، هویتت، چیزایی که فکر می‌کردی محکمن. وقتی تاکابه آخر خط می‌رسه، وقتی اون نگاه خالیشو به دنیا می‌دوخته، تو هم باهاش می‌ری تو اون خلأ انگار فیلم داره ازت می‌پرسه: «اگه همه‌چیزو بفهمی، اگه به آخر خط خودت برسی، چی برات می‌مونه؟» و این سوال، این حس، مثل یه موج آروم اما عمیق تو ساحل دلت می‌شکنه و نمی‌ذاره دیگه همون آدم قبلی باشی
بنظرم این فیلم یه تجربه‌ست، یه غرق شدن تو احساسی که نمی‌تونی کامل بفهمیش، ولی تا وجودت حسش می‌کنی. مثل اینه که تو یه شب سرد، زیر بارون، به یه آسمون بی‌ستاره نگاه کنی و بفهمی که گاهی جوابا مهم نیستن، فقط خود این گم‌گشتگیه که تو رو زنده نگه می‌داره.
 
anora 2025
8.5/10

Companion 2025
2/10
سمتش نرید که خزعبله...یه فیلم درجه چندم که به درد اتلاف وقت هم نمیخوره!

Rosemary's Baby 1968
9/10

The Gorge 2025
8.5/10
این فیلم حسابی چسبید. خیلی با این فیلم اوقات خوشی داشتم و میشه گفت قسمت رومنس فیلم خیلی خوب دراومده و یه جورایی سایه انداخته بود رو قسمت های دیگه.
اگر این مدلی سراغ دارید، لطفا معرفی کنید.
 
p29171209_v_h8_aa.jpg

Heart Eyes | 2025

0/10

این فیلم یه شاهکار بی‌نظیر از هذیان‌گویی محضه. یه معجون عجیب‌ و غریب از هپروت‌ بافی‌های بی‌ سر و ته، دیالوگ‌های آبکی، سکانس‌های پرت و پلا، یه مشت خزعبلات که احتمالا ناشی از خواب های فیلمساز که تا صبح بخاطر تب و لرز توهم زده بوده.

 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or