PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بهترین کار اینه که اکانت اصلی با ریجن آمریکا بسازی چون گیفت کارتش بیشتر در دسترس هست.
برای خرید پلاس هم میتونی اکانت ریجن های ارزون تر تهیه کنی.(البته از جای معتبر)
من تصورم این بود که باید ریجن اکانت و پلاس یکی باشه

سلام دوستان عزیز، می‌خوام اکسترا بگیرم، میگن روی اکانت خودت اگر میخوای رمز و پسوورد جی‌میل و تایید دو مرحله ای رو باید بدی.
این کار منطقیه؟ چون تا حالا خرید نداشتم.

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
سلام دوستان عزیز، می‌خوام اکسترا بگیرم، میگن روی اکانت خودت اگر میخوای رمز و پسوورد جی‌میل و تایید دو مرحله ای رو باید بدی.
رمز و پسوورد جی‌میل؟؟؟ چیزه دیگه‌ای لازم ندارن؟

• Like
Reactions: ariamehr1111
اکانت فول ظرفیت جدا یا ظرفیت دو و سه بخر بجا اینکار. روی اکانت خودتم میخوای بگیری خب گیفت بخر و اد کن روش. مگه اینکه اکانتت ریجن ترکیه اینا باشه و نشه گیفت زد.
هزینشو بخوای حساب کنی یه ظرفیت ۲ خیلی خیلی به صرفه تره برات. کارو سخت نکن برا خودت.

• Like
Reactions: ps34
بله روی اکانت خودت بخوای اینا لازمه
ولی چرا میخوای رو اکانت خودت بزنی، به جز پول اضافه هیچ مزیتی نداره، ظرفیت ۲ بگیر بهتره

• Like
Reactions: ariamehr1111
من تصورم این بود که باید ریجن اکانت و پلاس یکی باشه

به نظر من دادان مشخصات اکانت اصلی و ایمیل اصلا کار درستی نیست.ممکنه در آینده ایجاد مشکل کنه.
اگر امکان خرید گیفت کارت دلاری دارید، بهترین حالت خرید پلاس
شارژ کردن حساب با گیفت کارت توسط خودتون هست و بعد خرید مستقیم پلاس از استور سونی.
اگر این مقدار هزینه براتون قابل قبول نیست
همانطور که دوستان گفتن خرید اکانت ظرفیتی
به صرفه تر هست(البته باز هم تاکید میکنم حتما از جای معتبر خرید کنید)

• Like
Reactions: MrElectricWizard
احتمالا منظورش یوزر و پسورد حساب پلی استیشن بوده، چون ایمیل همون یوزر میشه برای همین سوتفاهم شده.

آقا من برا دوستم پلاس اوکراین گرفتم.الان هر چی تو پلاس اکسترا میگردم مورتال کمبات 11 نداره.ولی هم تو استور us خودم کمبات تو پلاس هست و هم از طریق وب که به استور اوکراین میرم بازی رو دارتش.جریان چیه؟!

🛒 بازی‌های ماه فوریه سرویس پلی‌‌استیشن پلاس معرفی شد

🛒بازی‌های پلی‌استیشن پلاس اکسترا:

Star Wars Jedi: Survivor

TopSpin 2K25

Lost Records: Bloom & Rage Tape 1

SaGa Frontier Remastered

Somerville

Tin Hearts

Mordhau

🛒بازی‌های پلی‌استیشن پریمیوم:

Patapon 3

Dropship: United Peace Force

IMG_5715.jpeg

آخرین ویرایش:
دوستان میتونید به سرور های Apex Legends وصل بشید؟ من میخوام کنسول بخرم ولی نمیدونم از این بابت مشکلی وجود داره یا نه.
روی پی سی اگزیت لگ استفاده میکردم.

آخرین ویرایش:
اره برای منم این جذابترین بازی این ماهه فقط امیدوارم اپیزود دومش هم رو پلاس بیاد. Somerville هم بدک نیست

امروز یکی ازین ویدئوهای یوتیوب که بازیای پلاس رو پوشش میدن، میدیدم که میگفت اپیزود دومش هم آپریل میاد رو پلاس. ایشالا که درسته حرفش :D

• Like
Reactions: SMM9

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or