حواشی بازی ها

View attachment 366018

ما قبلاً در بازیها شخصیت های سیاه پوست خوبی داشتیم

اینا سیاه بودن چون طراحهای شخصیت دوست داشتن و میخواستن شخصیت سیاه بسازن

اما خیلی بازیهای امروز کاراکترشون سیاهه چون دستوره که "باید" سیاه باشه.

خیلی سادست...

کل تفاوت همین "سیاست و دستوری بودن " قضیه ست.

آخرین ویرایش:
انقدر خبر عجیبی بود که رفتم سرچ کردم دیدم چند تا سایت دیگه ام کار کردن خبرشو به نظر میاد واقعیه! دیگه با نری و مادگی اجسام به مشکل خوردن. احتمالا بخوان رو یه چیزی پیچ ببندن دیگه بهش مهره نمیندازن، یه پیچ دیگه میبندن روش که هتروسکشوال های شیطان صفت فشار بخورن.

بعد ما داریم غر میزنیم چرا فلانی کچله. همین که پیج و مهره های سفینه درست بسته شده بود و نی رو کرده بود تو لیوان به نظرم اوج آنتی ووک به حساب میومد.

1738863824199.png

ولی این جریان آنتی ووکم همونقد کرینجه بنظرم :دی

ردیت Avowed داشتم چک میکردم یکی اینو گذاشته بود:
1738872615432.png

حالا یه سری واقعا فک کرده بودن به Woke و Trans و اینا ربط داره :دی
1738872675957.png

حالا معنی Transmogrify تو گیما:
a feature where players can change the appearance of a character's item or piece of equipment without affecting its stats or gameplay
که خیلی فیچر خوبی هم هست.

البته بازم تقصیر اوناس از بس این مسائلو فورس کردن تو بازی ها که مردم پارانوید شدن و سریع گارد میگیرن نسبت به همه چی :دی

ولی این جریان آنتی ووکم همونقد کرینجه بنظرم :دی

ردیت Avowed داشتم چک میکردم یکی اینو گذاشته بود:
View attachment 366591

حالا یه سری واقعا فک کرده بودن به Woke و Trans و اینا ربط داره :دی
View attachment 366592

حالا معنی Transmogrify تو گیما:
a feature where players can change the appearance of a character's item or piece of equipment without affecting its stats or gameplay
که خیلی فیچر خوبی هم هست.

البته بازم تقصیر اوناس از بس این مسائلو فورس کردن تو بازی ها که مردم پارانوید شدن و سریع گارد میگیرن نسبت به همه چی :دی
آخه به همون نسبت یکسری دارن از همین آنتی ووک پول در میارن.
طرف کل درآمدش از طریق همین کانال یوتوبشه که کاه رو کوه کنه و یک ویدئوی 20-10 دقیقه ای از توش بکشه بیرون.
ملت هم خب از همه جا بی خبر میفتن تو تله.

من یه مدت افتاده بودم تو این لوپ کانالهای آنتی ووک یوتوب ولی بعد متوجه شدم که یه دونه توشون سالم نیست و فقط میخوان جنجال درست کنن که بیننده بگیرن.
اونهایی که سالمن خیلی کم پیدا میشن که خب بعضی وقتها حق رو به این سمت میدن و بعضی وقتها هم حق رو به اون سمت که این کانالها اصولا دیده نمیشه.
چون هر دو گروه باهاشون مشکل دارن.

خلاصه اینکه بهترین کار اینه که صبر کنیم که بازی یا اون محتوا منتشر بشه و بعد با کمی تحقیق در موردش به راحتی میشه تصمیم گرفت.
این ویدئوهایی که قبل از انتشار بازیها میاد اصولا دری وری بیش نیستن.
تجربه ثابت کرده که اثر نهایی میتونه تو یه حرکت 180 درجه ای کاملا یه چیز متفاوتی باشه.

آخه به همون نسبت یکسری دارن از همین آنتی ووک پول در میارن.
طرف کل درآمدش از طریق همین کانال یوتوبشه که کاه رو کوه کنه و یک ویدئوی 20-10 دقیقه ای از توش بکشه بیرون.
ملت هم خب از همه جا بی خبر میفتن تو تله.

من یه مدت افتاده بودم تو این لوپ کانالهای آنتی ووک یوتوب ولی بعد متوجه شدم که یه دونه توشون سالم نیست و فقط میخوان جنجال درست کنن که بیننده بگیرن.
اونهایی که سالمن خیلی کم پیدا میشن که خب بعضی وقتها حق رو به این سمت میدن و بعضی وقتها هم حق رو به اون سمت که این کانالها اصولا دیده نمیشه.
چون هر دو گروه باهاشون مشکل دارن.

خلاصه اینکه بهترین کار اینه که صبر کنیم که بازی یا اون محتوا منتشر بشه و بعد با کمی تحقیق در موردش به راحتی میشه تصمیم گرفت.
این ویدئوهایی که قبل از انتشار بازیها میاد اصولا دری وری بیش نیستن.
تجربه ثابت کرده که اثر نهایی میتونه تو یه حرکت 180 درجه ای کاملا یه چیز متفاوتی باشه.
شاید حرفم یکم توهم توطئه طور بنظر برسه اما بنظرم این دو جبهه رو درست کردن که هم مردمو سرگرم کنن که از موضوعات اصلی فراموش کنن هم از کنارش پول های هنگفت به دست بیارن.

فقط به این چنلای کوچک و ... هم خلاصه نمیشه الان شبکه های آمریکایی رو نگاه میکنی یا اینقد چپ گرا و woke ـن که حالت بهم میخوره یا اینقد به سمت راست متمایلن که هیچ چیز مدرنی رو نمیپذیرن، انگار نرمال بودن قفله.
و همشونم مخاطبای خودشونو دارن که اون مخاطبا هم بشدت تعصبین و هیچوقت سراغ محتوای گروه مخالف نمیرن و صرفا از همون محتوایی که باب میلشون هست واسه زدن تو سر گروه مخالف استفاده میکنن، نتیجش هم میشه جنجال راه افتادن، ترند شدن و View های بالا گرفتن.

حالا دیگه باید دید با اومدن ترامپ و به مرور ترکیدن DEI جریان دست کی میوفته...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or