Vice City FM Welcome to Leonida کاربر فعال یکشنبه at 11:07 PM #121 ما قبلاً در بازیها شخصیت های سیاه پوست خوبی داشتیم آخرین ویرایش: یکشنبه at 11:13 PM Reactions: a2010, Scαrface, m.a.t و 9 کاربر دیگر
Sobhan_23 کاربر سایت دیروز در 3:07 AM #122 من اسپایدرمن ۲ رو برای بار اول دارم تجربه میکنم. چرا Mj این شکلی شده؟ نمیگم زشت شده ولی قیافش نچسب شده و مث نسخه اول نیست!
من اسپایدرمن ۲ رو برای بار اول دارم تجربه میکنم. چرا Mj این شکلی شده؟ نمیگم زشت شده ولی قیافش نچسب شده و مث نسخه اول نیست!
Skylar کاربر سایت دیروز در 3:28 AM #123 نوشته شده توسط Vice City FM: View attachment 366018 ما قبلاً در بازیها شخصیت های سیاه پوست خوبی داشتیم بیشتر... اینا سیاه بودن چون طراحهای شخصیت دوست داشتن و میخواستن شخصیت سیاه بسازن اما خیلی بازیهای امروز کاراکترشون سیاهه چون دستوره که "باید" سیاه باشه. خیلی سادست... کل تفاوت همین "سیاست و دستوری بودن " قضیه ست. آخرین ویرایش: دیروز در 3:49 AM Reactions: Scαrface and Dante _Sparda
نوشته شده توسط Vice City FM: View attachment 366018 ما قبلاً در بازیها شخصیت های سیاه پوست خوبی داشتیم بیشتر... اینا سیاه بودن چون طراحهای شخصیت دوست داشتن و میخواستن شخصیت سیاه بسازن اما خیلی بازیهای امروز کاراکترشون سیاهه چون دستوره که "باید" سیاه باشه. خیلی سادست... کل تفاوت همین "سیاست و دستوری بودن " قضیه ست.
Arima Kishou Kuro no Shinigami Gold User دیروز در 5:44 AM #124 نوشته شده توسط Sobhan_23: من اسپایدرمن ۲ رو برای بار اول دارم تجربه میکنم. چرا Mj این شکلی شده؟ نمیگم زشت شده ولی قیافش نچسب شده و مث نسخه اول نیست! View attachment 366039 بیشتر... :One Word Woke Reactions: Scαrface and Sobhan_23
نوشته شده توسط Sobhan_23: من اسپایدرمن ۲ رو برای بار اول دارم تجربه میکنم. چرا Mj این شکلی شده؟ نمیگم زشت شده ولی قیافش نچسب شده و مث نسخه اول نیست! View attachment 366039 بیشتر... :One Word Woke
fire emblem کاربر سایت دیروز در 9:33 PM #125 نبرد ماکرو و سونی برای جذب استعداد های ناب Reactions: a2010, Scαrface, U n i t e d و 4 کاربر دیگر