حواشی بازی ها

ببین ووک نبود فانتوم لیبرتی ولی اگرم بود تمیز درآورده بودن یعنی diversity داشت ولی مثلا یکی مثل من که حالم بهم میخوره از این چیزا اصلا درگیرش نشدم . مثلا ادریس البا سیاه پوست ، رییس جمهور آمریکا زن یا سانگبرد آسیایی ( diversity کاملا مشهوده ) .
اگه در همین حد باشه ویچر 4 به نظرم کاملا اوکیه ولی اگه بخوان این وسطا موش بدونن و عقاید مزخرف ووک و dei رو بولد بکنن تو حلق مخاطب اونجاست که باید دکمشون رو زد .
به نکته خوبی اشاره کردی، مثلا کسی مثل ادریس البا واقعا بازیگر خفنیه و حتی اگر در مبحث دایورسیتی کسی مثل ایشون رو بیارن کسی واقعا مشکلی نداره. این گاو و گوسفند ها در هالیوود و غیره... میان اشغال ترین و داغون ترین انسان های ممکن رو میارند. همین باعث میشه آدم حالش بهم بخوره.

ببین ووک نبود فانتوم لیبرتی ولی اگرم بود تمیز درآورده بودن یعنی diversity داشت ولی مثلا یکی مثل من که حالم بهم میخوره از این چیزا اصلا درگیرش نشدم . مثلا ادریس البا سیاه پوست ، رییس جمهور آمریکا زن یا سانگبرد آسیایی ( diversity کاملا مشهوده ) .
اگه در همین حد باشه ویچر 4 به نظرم کاملا اوکیه ولی اگه بخوان این وسطا موش بدونن و عقاید مزخرف ووک و dei رو بولد بکنن تو حلق مخاطب اونجاست که باید دکمشون رو زد .
من با در نظر گرفتن همینا میگم ووک نبود. به قول شما دایورس بود و خب با اون جهان سایبرپانکی بنظرم تطابق داره. ووک میشه اینکه بیان بگن کارکتر تو یعنی V تصمیم گرفت با عمل جراحی و ترنس شدن توی گیم مشکل relic اش حل بشه :))

ولی در عوض من با کارکتر زن سفید پوست فوق سس.کی اومدم به هر سه اون کارکترها لطف کردم و قهرمانشون شدم. نه مجبور شدم آسیایی باشم، نه مجبور شدم مرد بشم، نه مجبور شدم همجنسگرا بشم، و نه رنگ پوستم سیاه باشه. من با کارکتری که خودم ساختم داستان رو پیشبردم نه فقط با کارکتر مطلوب ووک. چه بسا میتونستم آسیایی طور باشم مثلا و قهرمان باشم. ولی مجبور نبودم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or