Sobhan_23
کاربر سایت
جالبه که توی دنیای خودمون، نتونستن به بازیگر زن پیدا کنن که بدنش شبیه ابی باشه
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
بعد اینجا یه عده اساتید اعتقاد داشتن که داشتن همچین هیکلی اونم توی شرایط آخر الزمانی، برای یه زن طبیعیه
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
کلا یه عده از دو یا سه طرف (البته نینتندو حداقل اینجا همچین طرفداری نداره) هستن که بیس اونها رو روی ماله بستنجالبه که توی دنیای خودمون، نتونستن به بازیگر زن پیدا کنن که بدنش شبیه ابی باشه
بعد اینجا یه عده اساتید اعتقاد داشتن که داشتن همچین هیکلی اونم توی شرایط آخر الزمانی، برای یه زن طبیعیه![]()
بعد اینجا یه عده اساتید اعتقاد داشتن که داشتن همچین هیکلی اونم توی شرایط آخر الزمانی، برای یه زن طبیعیه![]()
ایشون بازیگره یا بدنساز؟View attachment 367141
بودنش که از اینا بی نهایت هست مشکل اینه مثلا چجوری قرار صحنه مبارزه بین این و بلارمزی درست کنی ؟
بازیگر اول وقتی اشتباه ورداری تا آخر باید اشتباه بری
ایشون رو من دورادور میشناسمView attachment 367141
بودنش که از اینا بی نهایت هست مشکل اینه مثلا چجوری قرار صحنه مبارزه بین این و بلارمزی درست کنی ؟
بازیگر اول وقتی اشتباه ورداری تا آخر باید اشتباه بری
ایشون بازیگره یا بدنساز؟
بازیگر با بدنساز فرق داره.
بدنساز هورمون مردونه تزریق میکنه تا هیکلش این شکلی بشه و کل زندگیش میشه باشگاه و از این طریق پول در میاره. از اونطرف مضرات تزریق این هورمونا رو هم میپذیره.
بازیگر هم که به قول خودت مثل بلا رمزی و امثالهم هست( هیچوقت مثل ابی نمیشه و نخواهد شد)
آخه خیلی واسم جالبه که همینایی که الان از بازیای ناتی داگ و هیکل ابی و قیافه زشت جوردن دفاع میکنن، توی تاپیک انیمه به شدت فعال بودن و وایفو های فراوانی داشتنایشون رو من دورادور میشناسم
کانال "فقط-طرفداران" هم داره
سهمیه ای ها بر اساس چند تا مثال یک در چند میلیونی میگن مرد هم میتونه حامله بشه.
با اینها وارد بحث که میشی خودش باخته.
منظورم @CristianoRo 7 نیست.
طرز فکر سهمیه ای ها رو میگم.
حالا جلوی اینها صحبت از هورمون و... کن ، اینها همش بدن طبیعی یک زنه.
ایشون بازیگره یا بدنساز؟
بازیگر با بدنساز فرق داره.
بدنساز هورمون مردونه تزریق میکنه تا هیکلش این شکلی بشه و کل زندگیش میشه باشگاه و از این طریق پول در میاره. از اونطرف مضرات تزریق این هورمونا رو هم میپذیره.
بازیگر هم که به قول خودت مثل بلا رمزی و امثالهم هست( هیچوقت مثل ابی نمیشه و نخواهد شد)
گفتن واقعیت فرق داره با دفاع کردن من دارم میگم اگر میخواستن بازیگر الی ابی و هر خر دیگه ای مشابه بذارن کاری نداشته ! همونطور که پیدا کردن دوتا سفید پوست مثل جوئل تامی کاری نداشته ولی بازیگرشون الان دوتا مکزیکی قهوه ای !آخه خیلی واسم جالبه که همینایی که الان از بازیای ناتی داگ و هیکل ابی و قیافه زشت جوردن دفاع میکنن، توی تاپیک انیمه به شدت فعال بودن و وایفو های فراوانی داشتن
حالا یدفعه کنترل استودیوی مورد علاقشون افتاد دست یه مریض جنسی(دراکمن) و همه تغییر موضع دادن و شدن طرفدار سرسخت ووک و لگبت.
بابا ما رو با اینا جمع نبند!آخه خیلی واسم جالبه که همینایی که الان از بازیای ناتی داگ و هیکل ابی و قیافه زشت جوردن دفاع میکنن، توی تاپیک انیمه به شدت فعال بودن و وایفو های فراوانی داشتن
حالا یدفعه کنترل استودیوی مورد علاقشون افتاد دست یه مریض جنسی(دراکمن) و همه تغییر موضع دادن و شدن طرفدار سرسخت ووک و لگبت.
جدای از اینکه همه جا شاگرد و اوستا بنا برای ND موجوده ولی به نظرم دراکمن رو من همچنان تندروی سهمیه ای حساب نمیکنم.آخه خیلی واسم جالبه که همینایی که الان از بازیای ناتی داگ و هیکل ابی و قیافه زشت جوردن دفاع میکنن، توی تاپیک انیمه به شدت فعال بودن و وایفو های فراوانی داشتن
داداش حالا نزن کوچه علی چپ!View attachment 367143
این بازیگر ولی هیچکدوم اینا با بلارمزی معنی نداره بازیگر الی باید این میشد
View attachment 367144
گفتن واقعیت فرق داره با دفاع کردن من دارم میگم اگر میخواستن بازیگر الی ابی و هر خر دیگه ای مشابه بذارن کاری نداشته ! همونطور که پیدا کردن دوتا سفید پوست مثل جوئل تامی کاری نداشته ولی بازیگرشون الان دوتا مکزیکی قهوه ای !
در ضمن عجیب عکس پروفایل شما برای وک ترین بازی آینده صنعت گیم و هم زمان به وک فوش میدی این تناقض ها که باعث میشه مغز آدم سوت بکشه !
ماکان، لست ۲ جدای از کیفیت بسیار بالایی که داره، پکیج کامل ووک هست.جدای از اینکه همه جا شاگرد و اوستا بنا برای ND موجوده ولی به نظرم دراکمن رو من همچنان تندروی سهمیه ای حساب نمیکنم.
حداقل تا الان چیزهایی که ساخته اونقدری تو این مسیر نبوده و آنچنان خروجی عجیب و متفاوتی به نسبت چیزهایی که این روزها میبینیم نبوده.
تو بازیهای دیگه خیلی شرایط بدتری رو دیدیم و میبینیم.
به نظرم این بازی جدیدشون عیارشون رو مشخص میکنه.
من خودم با دراکمن بعنوان نویسنده اصلا حال نمیکنم. اما فکر میکنم کار های خفنی روی انچارتد 2 انجام داده که خدایی قابل تقدیر است.جدای از اینکه همه جا شاگرد و اوستا بنا برای ND موجوده ولی به نظرم دراکمن رو من همچنان تندروی سهمیه ای حساب نمیکنم.
آره هنوز بازی نکردم.داداش حالا نزن کوچه علی چپ!
البته متوجهم که شما خیلی طرفدار رونالدویی و کله همه زنای مورد علاقت رو هم میزاری روی بدن رونالدو، ولی بخدا ما خوشمون نمیاد.
در ضمن از ویچر ۴ چی دیدی که میگی ووک ترین بازی صنعت گیم؟ بزار منتشر بشه یا حداقل یه تریلر بدن که توش سیری با یه زن دیگست، بعدش شروع کن داستان سازی.
اگه ویچر ۴ ووک باشه من اولین نفری هستم که شیلنگ رو میگیرم روش. میتونی اسکرین بگیری.
ماکان، لست ۲ جدای از کیفیت بسیار بالایی که داره، پکیج کامل ووک هست.
حالا یکی دو ماه دیگه میاد و بازی میکنی و متوجه میشی.
مثالهایی که توی بازی میبینیم:
یکی از شخصیت هایی که باهاش بازی میکنیم که ابی هست.
توی بازی پیامبر زن هست.
زن ۶ ماه حامله از دکل میره بالا.
یه دختر رفته کامل کچل کرده.
مردها همه بی عرضه هستن و مث سگ کشته میشن.
بروت زن تو بازی هست.
یعنی اینقدر این چیزا زیاده تو بازی که قشنگ تجربه بازی رو زهر مارت میکنه.
بقول پیر بی احساس : میزان حال فعلی افراد استمن خودم با دراکمن بعنوان نویسنده اصلا حال نمیکنم. اما فکر میکنم کار های خفنی روی انچارتد 2 انجام داده که خدایی قابل تقدیر است.
گنجشک رو رنگ میکنند، جای قناری میفروشند.بقول پیر بی احساس : میزان حال فعلی افراد است
وگرنه کارگردان ویلگارد هم یک سال قبلش اوشون بود:
View attachment 367155
![]()
در مثالی مکمل شاعر میگه " خر همان خر است اما پالانش عوض شده"گنجشک رو رنگ میکنند، جای قناری میفروشند.
این ضرب المثل ما خیلی از زمان خودش جلوتر بوده.