mdtnt
کاربر سایت
آخرین ویرایش:
البته نقدش خیلی به مسائلی که مورد نظر تاپیکه ارتباطی نداشتها.thegamer
Tides Of Annihilation Already Reminds Me Of The Worst Parts Of Stellar Blade
View attachment 367764
شما بخون نقد به اکشن این موارد ولی واقعیت پشت متن چی هست رو خبر داریمالبته نقدش خیلی به مسائلی که مورد نظر تاپیکه ارتباطی نداشتها.
حداق مستقیم دستش رو رو نکرد.
کلا از بازی خوشش نیومده اونهم به این دلیل که خیلی به بخش اکشن اکتفا میکنه ، از صداگذاری بد میگه و همینطور اینکه به احتمال زیاد بخش داستان و روایت خوبی نداشته باشه.
البته من کلا این نوع نگاه رو قبل از انتشار یه بازی درک نمیکنم.
اینکه بیشتر برای بخش های خوب بازی هیجان داشته باشی بری بگردی یه چیزی پیدا کنی و همینطور یه احتمال بدی در مورد داستان ضعیف و متنت رو بر این اساس بنویسی.
تازه دیگران رو هم متهم میکنه که چرا اینقدر هیجان زده شدن؟!!
که البته الان که فکر میکنم مشخصه که چرا طرف فشاری شده.
تو متن از دوتا بازی اسم میبره برای اثبات حرفهاش یکی استلار بلید و اون یکی ووکانگ!
دیگه فکر نکنم نیاز باشه دلیل فشاری شدنش چیه
این سهمیه ای ها جلز و ولز میکنن من میخوام پرواز کنم![]()
من یه سوال همیشه ذهنم رو مشغول میکنه.
از وقتی این داستان ها شروع شده هر کی یه چی از این موارد تو بیو خودش میذاره باعث شده دیگه با اون گرامر زبان انگلیسی که زمان تحصیل یادمون دادن هم مشکل پیدا کنم گیج بشم بگم اونی که اون زمان یادمون دادن چی بود این الان چیه پهمن یه سوال همیشه ذهنم رو مشغول میکنه.
حالا ایشون که گفته She/Her که خب مشخصه ولی مثلا اون بالایی که میگه They/Them دقیقا منظورش چندتاست؟![]()
ماسک کار خاصی نمی تونه بکنه . کمپانی های بازی سازی خصوصی هستنایلان ماسک به فرهنگ بازیهای Woke انتقاد کرد، آنها هنر را نابود کردهاند!
در یک پست اخیر در X (توییتر سابق)، ایلان ماسک از انتقادها به روندهای مدرن بازیها حمایت کرده و ادعا کرده است که خلاقیت و سرگرمی جای خود را به پیامهای سیاسی دادهاند. او بیان کرده است: «هیچ بخششی درکار نیست.»
•اما اکنون امید برای تغییر وجود دارد. با رشد نفوذ سیاسی ماسک، صنعت بازی ممکن است بالاخره از کنترل ایدئولوژیک دور شده و به خلاقیت و آزادی واقعی بازگردد!
بازی بعدیشونم معرفی کنن بر اساس تجربه این مدل استودیوها بازیاشون چرندی بیش نخواهد بود. پس بنظرم بهتره همین الان درشو تخته کنن تموم شه بره. امارش از دستم در رفته ولی الان چند ساله بازی نساختن؟ اخرین اثر خوبشون tearaway برای پلی۴ بود و دریم رو میشه گفت واقعا یک شکست کامل بود با اینکه ایده های جالبی داشت ولی خب نگرفت. بنظرم بهتره این لگبت های نکبت رو تعطیل کنن تا بتونن برن دنبال علاقه شونچند وقت که چه عرض کنم،چند سال می خواستم این حرفو در مورد MM بزنم، تهش گفتم شاید به خاطر سیاست کلی سونی باشه،ولی حالا که دنیا تغییر کرده،برای MM بیش از 4 سال هست که تمام 365 روز سال ماه P، و این پرچمارو از لوگوش بر نداشته،چیزی که تو کل صنعت بی سابقه هست... یحتمل اعضای ارشد استدیو مبتلا به این ویروس شدن
View attachment 367815
MM یکی از دوست داشتی ترین استدیو ها و عملا لقب نینتندو کیلر رو می شد بهشون داد،ولی متاسفانه خیلی سال هست عوض شدن،به شدت کم کار، و عملا تو استدیو یک مشت لگبت ول می چرخن،شما تو استدیو های ژاپنی می تونید ببینید اعضای استدیو هرکی روی میزش یک یا چند تا اکشن فیگور از فرنچایز محبوبشو قرار داده،ولی روی میز اینجور استدیو ها،جای اکشن فیگور، به احتمال خیلی زیاد،یک سری ادواتی هست که نمیشه نام برد
امیدوارم سریع بازی بعدیشون رو،رونمایی کنند،وگرنه اینا هم متاسفانه تخته میشن
این یه مشکلیه که همیشه توی زبان انگلیسی بوده و صرفا الان داره خودشو نشون میده. مثلاً فرض کن یه نفر پشت یه در ایستاده و داره در میزنه و نمیدونی طرف دختره یا پسر. توی زبان فارسی میتونی فارغ از جنسیت از کلمه اون براش استفاده کنی ولی توی زبان انگلیسی وقتی جنسیت شخص مدنظر قابل تشخیص نیست از کلمه اونها برای یه نفر استفاده میکنن.من یه سوال همیشه ذهنم رو مشغول میکنه.
حالا ایشون که گفته She/Her که خب مشخصه ولی مثلا اون بالایی که میگه They/Them دقیقا منظورش چندتاست؟![]()
احسنت ولی مثلا در مورد ایشون:این یه مشکلیه که همیشه توی زبان انگلیسی بوده و صرفا الان داره خودشو نشون میده. مثلاً فرض کن یه نفر پشت یه در ایستاده و داره در میزنه و نمیدونی طرف دختره یا پسر. توی زبان فارسی میتونی فارغ از جنسیت از کلمه اون براش استفاده کنی ولی توی زبان انگلیسی وقتی جنسیت شخص مدنظر قابل تشخیص نیست از کلمه اونها برای یه نفر استفاده میکنن.
راجع به این they/them یه توضیح کوچیک بدم.احسنت ولی مثلا در مورد ایشون:
View attachment 367897
درسته که خودش نمیتونه تشخیص بده و فکر میکنه که پشت دره ولی ما که تشخیص میدیم![]()
این مشکل فقط برای انگلیسی نیست.این یه مشکلیه که همیشه توی زبان انگلیسی بوده و صرفا الان داره خودشو نشون میده. مثلاً فرض کن یه نفر پشت یه در ایستاده و داره در میزنه و نمیدونی طرف دختره یا پسر. توی زبان فارسی میتونی فارغ از جنسیت از کلمه اون براش استفاده کنی ولی توی زبان انگلیسی وقتی جنسیت شخص مدنظر قابل تشخیص نیست از کلمه اونها برای یه نفر استفاده میکنن.