حواشی بازی ها

thegamer

Tides Of Annihilation Already Reminds Me Of The Worst Parts Of Stellar Blade​

View attachment 367764
البته نقدش خیلی به مسائلی که مورد نظر تاپیکه ارتباطی نداشتها.
حداق مستقیم دستش رو رو نکرد.
کلا از بازی خوشش نیومده اونهم به این دلیل که خیلی به بخش اکشن اکتفا میکنه ، از صداگذاری بد میگه و همینطور اینکه به احتمال زیاد بخش داستان و روایت خوبی نداشته باشه.

البته من کلا این نوع نگاه رو قبل از انتشار یه بازی درک نمیکنم.
اینکه به جای اینکه بیشتر برای بخش های خوب بازی هیجان داشته باشی بری بگردی یه چیزی پیدا کنی و همینطور یه احتمال بدی در مورد داستان ضعیف و متنت رو بر این اساس بنویسی.
تازه دیگران رو هم متهم میکنه که چرا اینقدر هیجان زده شدن؟!!

که البته الان که فکر میکنم مشخصه که چرا طرف فشاری شده.
تو متن از دوتا بازی اسم میبره برای اثبات حرفهاش یکی استلار بلید و اون یکی ووکانگ!
دیگه فکر نکنم نیاز باشه دلیل فشاری شدنش چیه :))

این سهمیه ای ها جلز و ولز میکنن من میخوام پرواز کنم:D

آخرین ویرایش:
البته نقدش خیلی به مسائلی که مورد نظر تاپیکه ارتباطی نداشتها.
حداق مستقیم دستش رو رو نکرد.
کلا از بازی خوشش نیومده اونهم به این دلیل که خیلی به بخش اکشن اکتفا میکنه ، از صداگذاری بد میگه و همینطور اینکه به احتمال زیاد بخش داستان و روایت خوبی نداشته باشه.

البته من کلا این نوع نگاه رو قبل از انتشار یه بازی درک نمیکنم.
اینکه بیشتر برای بخش های خوب بازی هیجان داشته باشی بری بگردی یه چیزی پیدا کنی و همینطور یه احتمال بدی در مورد داستان ضعیف و متنت رو بر این اساس بنویسی.
تازه دیگران رو هم متهم میکنه که چرا اینقدر هیجان زده شدن؟!!

که البته الان که فکر میکنم مشخصه که چرا طرف فشاری شده.
تو متن از دوتا بازی اسم میبره برای اثبات حرفهاش یکی استلار بلید و اون یکی ووکانگ!
دیگه فکر نکنم نیاز باشه دلیل فشاری شدنش چیه :))

این سهمیه ای ها جلز و ولز میکنن من میخوام پرواز کنم:D
شما بخون نقد به اکشن این موارد ولی واقعیت پشت متن چی هست رو خبر داریم :D چی هست که دقیقا Tides Of Annihilation رو میذاره کنار اسمی که قبلا باعث مشکل فشار خون این دوستان شده بود:D

شما بخون نقد به اکشن این موارد ولی واقعیت پشت متن چی هست رو خبر داریم :D چی هست که دقیقا Tides Of Annihilation رو میذاره کنار اسمی که قبلا باعث مشکل فشار خون این دوستان شده بود:D
نه آقا منظور خاصی نداره ، نفوس بد نزن

td.jpg
:D:D

البته بقیه منقدین thegamer هم خیلی فرقی با ایشون نداره :D
نمونه
View attachment 367773
من یه سوال همیشه ذهنم رو مشغول میکنه.
حالا ایشون که گفته She/Her که خب مشخصه ولی مثلا اون بالایی که میگه They/Them دقیقا منظورش چندتاست؟:D

حالا ایشون که گفته She/Her که خب مشخصه ولی مثلا اون بالایی که میگه They/Them دقیقا منظورش چندتاست؟:D
از وقتی این داستان ها شروع شده هر کی یه چی از این موارد تو بیو خودش میذاره باعث شده دیگه با اون گرامر زبان انگلیسی که زمان تحصیل یادمون دادن هم مشکل پیدا کنم گیج بشم بگم اونی که اون زمان یادمون دادن چی بود این الان چیه په :-??

چند وقت که چه عرض کنم،چند سال می خواستم این حرفو در مورد MM بزنم، تهش گفتم شاید به خاطر سیاست کلی سونی باشه،ولی حالا که دنیا تغییر کرده،برای MM بیش از 4 سال هست که تمام 365 روز سال ماه P:-&، و این پرچمارو از لوگوش بر نداشته،چیزی که تو کل صنعت بی سابقه هست... یحتمل اعضای ارشد استدیو مبتلا به این ویروس شدن
1000000509.jpg
MM یکی از دوست داشتی ترین استدیو ها و عملا لقب نینتندو کیلر رو می شد بهشون داد،ولی متاسفانه خیلی سال هست عوض شدن،به شدت کم کار، و عملا تو استدیو یک مشت لگبت ول می چرخن،شما تو استدیو های ژاپنی می تونید ببینید اعضای استدیو هرکی روی میزش یک یا چند تا اکشن فیگور از فرنچایز محبوبشو قرار داده،ولی روی میز اینجور استدیو ها،جای اکشن فیگور، به احتمال خیلی زیاد،یک سری ادواتی هست که نمیشه نام برد:دی

امیدوارم سریع بازی بعدیشون رو،رونمایی کنند،وگرنه اینا هم متاسفانه تخته میشن

ایلان ماسک به فرهنگ بازی‌های Woke انتقاد کرد، آن‌ها هنر را نابود کرده‌اند!

در یک پست اخیر در X (توییتر سابق)، ایلان ماسک از انتقادها به روندهای مدرن بازی‌ها حمایت کرده و ادعا کرده است که خلاقیت و سرگرمی جای خود را به پیام‌های سیاسی داده‌اند. او بیان کرده است: «هیچ بخششی درکار نیست.»

•اما اکنون امید برای تغییر وجود دارد. با رشد نفوذ سیاسی ماسک، صنعت بازی ممکن است بالاخره از کنترل ایدئولوژیک دور شده و به خلاقیت و آزادی واقعی بازگردد!

ایلان ماسک به فرهنگ بازی‌های Woke انتقاد کرد، آن‌ها هنر را نابود کرده‌اند!

در یک پست اخیر در X (توییتر سابق)، ایلان ماسک از انتقادها به روندهای مدرن بازی‌ها حمایت کرده و ادعا کرده است که خلاقیت و سرگرمی جای خود را به پیام‌های سیاسی داده‌اند. او بیان کرده است: «هیچ بخششی درکار نیست.»

•اما اکنون امید برای تغییر وجود دارد. با رشد نفوذ سیاسی ماسک، صنعت بازی ممکن است بالاخره از کنترل ایدئولوژیک دور شده و به خلاقیت و آزادی واقعی بازگردد!
ماسک کار خاصی نمی تونه بکنه . کمپانی های بازی سازی خصوصی هستن

البته اون استدیو بازی سازی رو احتمالا بزنه با تمام حواشیش کارش خوبه و همین توییتر رو به سود دهی رسونده

آدم بسیار فرصت شناسیه و دقیق می دونه کجا پول خوابیده

چند وقت که چه عرض کنم،چند سال می خواستم این حرفو در مورد MM بزنم، تهش گفتم شاید به خاطر سیاست کلی سونی باشه،ولی حالا که دنیا تغییر کرده،برای MM بیش از 4 سال هست که تمام 365 روز سال ماه P:-&، و این پرچمارو از لوگوش بر نداشته،چیزی که تو کل صنعت بی سابقه هست... یحتمل اعضای ارشد استدیو مبتلا به این ویروس شدن
View attachment 367815
MM یکی از دوست داشتی ترین استدیو ها و عملا لقب نینتندو کیلر رو می شد بهشون داد،ولی متاسفانه خیلی سال هست عوض شدن،به شدت کم کار، و عملا تو استدیو یک مشت لگبت ول می چرخن،شما تو استدیو های ژاپنی می تونید ببینید اعضای استدیو هرکی روی میزش یک یا چند تا اکشن فیگور از فرنچایز محبوبشو قرار داده،ولی روی میز اینجور استدیو ها،جای اکشن فیگور، به احتمال خیلی زیاد،یک سری ادواتی هست که نمیشه نام برد:دی

امیدوارم سریع بازی بعدیشون رو،رونمایی کنند،وگرنه اینا هم متاسفانه تخته میشن
بازی بعدیشونم معرفی کنن بر اساس تجربه این مدل استودیوها بازیاشون چرندی بیش نخواهد بود. پس بنظرم بهتره همین الان درشو تخته کنن تموم شه بره. امارش از دستم در رفته ولی الان چند ساله بازی نساختن؟ اخرین اثر خوبشون tearaway برای پلی۴ بود و دریم رو میشه گفت واقعا یک شکست کامل بود با اینکه ایده های جالبی داشت ولی خب نگرفت. بنظرم بهتره این لگبت های نکبت رو تعطیل کنن تا بتونن برن دنبال علاقه شون :D

این یه مشکلیه که همیشه توی زبان انگلیسی بوده و صرفا الان داره خودشو نشون میده. مثلاً فرض کن یه نفر پشت یه در ایستاده و داره در میزنه و نمیدونی طرف دختره یا پسر. توی زبان فارسی میتونی فارغ از جنسیت از کلمه اون براش استفاده کنی ولی توی زبان انگلیسی وقتی جنسیت شخص مدنظر قابل تشخیص نیست از کلمه اونها برای یه نفر استفاده میکنن.

• Like
Reactions: Love Console
این یه مشکلیه که همیشه توی زبان انگلیسی بوده و صرفا الان داره خودشو نشون میده. مثلاً فرض کن یه نفر پشت یه در ایستاده و داره در میزنه و نمیدونی طرف دختره یا پسر. توی زبان فارسی میتونی فارغ از جنسیت از کلمه اون براش استفاده کنی ولی توی زبان انگلیسی وقتی جنسیت شخص مدنظر قابل تشخیص نیست از کلمه اونها برای یه نفر استفاده میکنن.
احسنت ولی مثلا در مورد ایشون:

1739916480906.png

درسته که خودش نمیتونه تشخیص بده و فکر میکنه که پشت دره ولی ما که تشخیص میدیم :D

احسنت ولی مثلا در مورد ایشون:

View attachment 367897

درسته که خودش نمیتونه تشخیص بده و فکر میکنه که پشت دره ولی ما که تشخیص میدیم :D
راجع به این they/them یه توضیح کوچیک بدم.
اینا اومدن برای افراد non binary یه ضمیر جدا خلق کنن که وقتی خطاب میشن، توهین نشه بهشون. بعد نتونستن و ضمیر سوم شخص جمع رو انتخاب کردن که باعث سردرگمی و گه گیجه گرفتن بقیه شد :D
یارو فیزیکی زن هست ولی توی ذهن خودش مرده. یا مثلا نصف هفته مرده نصف هفته زن!

این مشکل فقط برای انگلیسی نیست.
توی زبانای آلمانی و ایتالیایی و فرانسوی و اسپانیایی و خیلی زبانای دیگه هم هست.
توی زبانای آسیای شرقی و ترکی و فنلاندی این مشکل وجود نداره مث فارسی.

توی آلمانی هم یه ضمیر جدا ساختن برای Non binary

The most commonly used and widely researched gender neutral pronoun set in German is Xier/Xies/Dier.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or