:One Wordمن اسپایدرمن ۲ رو برای بار اول دارم تجربه میکنم.
چرا Mj این شکلی شده؟
نمیگم زشت شده ولی قیافش نچسب شده و مث نسخه اول نیست!
View attachment 366039
آخه به همون نسبت یکسری دارن از همین آنتی ووک پول در میارن.ولی این جریان آنتی ووکم همونقد کرینجه بنظرم
ردیت Avowed داشتم چک میکردم یکی اینو گذاشته بود:
View attachment 366591
حالا یه سری واقعا فک کرده بودن به Woke و Trans و اینا ربط داره
View attachment 366592
حالا معنی Transmogrify تو گیما:
a feature where players can change the appearance of a character's item or piece of equipment without affecting its stats or gameplay
که خیلی فیچر خوبی هم هست.
البته بازم تقصیر اوناس از بس این مسائلو فورس کردن تو بازی ها که مردم پارانوید شدن و سریع گارد میگیرن نسبت به همه چی![]()
شاید حرفم یکم توهم توطئه طور بنظر برسه اما بنظرم این دو جبهه رو درست کردن که هم مردمو سرگرم کنن که از موضوعات اصلی فراموش کنن هم از کنارش پول های هنگفت به دست بیارن.آخه به همون نسبت یکسری دارن از همین آنتی ووک پول در میارن.
طرف کل درآمدش از طریق همین کانال یوتوبشه که کاه رو کوه کنه و یک ویدئوی 20-10 دقیقه ای از توش بکشه بیرون.
ملت هم خب از همه جا بی خبر میفتن تو تله.
من یه مدت افتاده بودم تو این لوپ کانالهای آنتی ووک یوتوب ولی بعد متوجه شدم که یه دونه توشون سالم نیست و فقط میخوان جنجال درست کنن که بیننده بگیرن.
اونهایی که سالمن خیلی کم پیدا میشن که خب بعضی وقتها حق رو به این سمت میدن و بعضی وقتها هم حق رو به اون سمت که این کانالها اصولا دیده نمیشه.
چون هر دو گروه باهاشون مشکل دارن.
خلاصه اینکه بهترین کار اینه که صبر کنیم که بازی یا اون محتوا منتشر بشه و بعد با کمی تحقیق در موردش به راحتی میشه تصمیم گرفت.
این ویدئوهایی که قبل از انتشار بازیها میاد اصولا دری وری بیش نیستن.
تجربه ثابت کرده که اثر نهایی میتونه تو یه حرکت 180 درجه ای کاملا یه چیز متفاوتی باشه.
Nature is healing