Movie Center

سلام دوستان بهترین فیلمای ژانر دزدی از بانک ک دیدید چیا هست غیر فیلمای فوق معروف البته منظورم (که ندیده باشم منظورم‌ چون معروفارو اکثرا دیدم)
فیلم مورد علاقه خودم دو فیلم

Den of Thieves (2018) و Heat (1995)

فیلم The Heist of the Century 2020 هم من معرفی میکنم. داستانش هم واقعیه

• Like
Reactions: GameS123
سلام دوستان بهترین فیلمای ژانر دزدی از بانک ک دیدید چیا هست غیر فیلمای فوق معروف البته منظورم (که ندیده باشم منظورم‌ چون معروفارو اکثرا دیدم)
فیلم مورد علاقه خودم دو فیلم

Den of Thieves (2018) و Heat (1995)

یکی از بهترین دزدی از بانک‌های تاریخ سینما
View attachment The Ostad (@the_ostad) _ X.mp4

بحث فیلم ترسناک ایرانی شد
من بچه بودم تلویزیون اینو جمعه عصری نشون داد منم از همه جا بی خبر دیدم و یه هفته خوابم نمیبرد سوسن تسلیمیش برای من بچه خیلی ترسناک بود
View attachment 366897
View attachment 366898

خيلى فيلم قشنگيه.
يه فضاى نيمچه سورئالى هم داره.
من وقتى تو بلادبورن وارد cainhurst castle شديم ياد اين فيلم افتادم.

همون Hellraiser بوده که بچه‌ها گفتن، البته قسمت سومش یعنی Hellraiser 3: Hell on Earth. :دی
یه عکس از فیلم که خشونت بالایی داره و اگه روحیات ملایمی دارین، اسپویلر رو باز نکنین:

5d9808_25xzcxzcxas.jpg

این عکس پایینی، خشونتش از بالایی هم بیشتره و برای همین دوباره توی اسپویلر می‌ذارم! :دی

استاد بعد از درآوردن روکش شکلات (یعنی پوست اون خانومه)، داره شکلات رو می‌خوره! :-"

5cfe08_25sad3.jpg

من کل این مجموعه رو چند سال پیش توی چند روز پشت سر هم دیدم و انقدر صحنه‌های چندش‌ناک و کثیف داشتن که تا یه مدت اوضاعم دگرگون شده بود! :| البته الآن اکثر صحنه‌های قتل و خونریزی رو یادم رفته ولی اون مجسمه رو یادمه، چون توی یه محیطی بود که کارهای منکراتی و خلاف عفت(!) انجام می‌شد! :-"
کلاً این سری به جز قسمت اولش که چیز جالبیه و دو قسمت بعدی که قابل تحمل هستن، بعدش کم‌کم درپیت می‌شه ولی من دلم نمی‌اومد ولش کنم. هم بعضی جاهاش حس و حال Silent Hillمانندی داشت و هم دوست داشتم ببینم صحنه‌های خشن چطوری هستن! الآن رفتم دیدم بعد از اون ۹ قسمت، دو قسمت دیگه هم توی سال‌های اخیر اومده که ندیدم و باید یه سری بهشون بزنم. :دی
من فقط قسمت اخرشو دیدم و حقیقتن چیزی از داستانش نفهمیدم ٬ :دی خلاصه میتونی بگی جریانش چیه اینا بندگان زنجیر به دست کین و اصلا هدفشون چیه؟

حالا که بحث فیلم ترسناکه، بیاید بگید انگیزه‌تون از تماشای این جور فیلما چیه؟ :دی
هیچ جوره نمی‌تونم نه با خود این فیلما، نه با مخاطب‌هاشون کنار بیام :دی
خودآزاری چه کاریه واقعاً:دی

• Like
  • Smile
Reactions: RONIIN and a2010
در مورد فیلم‌های ترسناک ایرانی، فیلم «آن شب» هم بد نیست. :دی چیز شاهکاری نیست، ولی اتمسفرش نسبت به اکثر فیلم‌های ایرانی بهتره و یه حس The Shiningمانندی داره. البته بخشی از ماجرا هم به خاطر اینه که فیلم ایرانی خالص نیست و توی آمریکا فیلمبرداری شده.

4d0111_25sxx333.jpg

من فقط قسمت اخرشو دیدم و حقیقتن چیزی از داستانش نفهمیدم ٬ خلاصه میتونی بگی جریانش چیه اینا بندگان زنجیر به دست کین و اصلا هدفشون چیه؟
والا منم بعد از دیدن ۹ قسمت چیز خاصی نفهمیدم!
:-
داستان هر قسمت به طور جداگانه مشخصه، ولی اصل ماجرا که این موجودات کی هستن و از کجا میان و...، خیلی مختصر توضیح داده می‌شه. امیدوار بودم توی ریبوت یه ذره شفاف‌تر بشه که گویا اونجا هم خبری نیست!
در مجموع با توجه به اطلاعاتی که توی فیلم‌ها داده می‌شه (دو تا فیلم آخر رو ندیدم)، یه همچین چیزی هست:

یه دنیای مخوفی وجود داره به نام جهنم (Hell) یا The Labyrinth که شکل و شمایلش با جهنم کلیشه‌ای متفاوته و یه حالت هزارتویی داره و خدای اونجا هم یه موجودی به نام Leviathan هست که توی فیلم‌ها اطلاعات خیلی کمی در موردش داده می‌شه و این شکلیه:

f24211_25sd333.jpg

اون موجودات بدترکیب یعنی Cenobiteها مأمور ایشون هستن که برن زمین و آدم‌های بدبخت رو منتقل کنن به جهنم. این کار هم معمولاً به کمک یه مکعب باستانی انجام می‌شه که حالت پازل داره و باید یه سری کارها انجام داد که اون پازل حل بشه و بعدش طرف به فنا می‌ره! یعنی وقتی کسی پازل رو حل می‌کنه، دیگه باید از دنیا خداحافظی کنه و زنجیرهایی از توی مکعب بیرون میان و توی بدنش فرو می‌رن و بعد هم بروبچ Cenobite میان می‌برنش جهنم یا وارد یه حالت برزخ‌مانندی می‌شه.

8b4c11_25dxces.jpg

در مورد Cenobiteها هم باز اطلاعات خیلی خاصی توی فیلم‌ها داده نمی‌شه، ولی بعد از یکی دو قسمت می‌فهمیم که اینا خودشون یه زمانی آدم بودن و توی این چرخه اسیر شدن و تبدیل شدن به این موجودات. از جمله Pinhead که

b9bd11_25dxc33.jpg

این وسط موضوع مهم توی داستان Hellraiser و هدف اصلی، مفهوم لذت بردن از درد هست! از خود Cenobiteها که از پاره پوره کردن ملت به شکل‌های ظریف و زیبا(!) لذت می‌برن، تا بعضی از شخصیت‌های فیلم‌ها که با درد و رنج ارضا می‌شن و به اوج لذت می‌رسن!
:|
یعنی یه جور مکتب سادومازوخیسم توی دنیای Hellraiser وجود داره و بعضی از کاراکترها خودشون دوست دارن درد بکشن و Cenobiteها هم با کمال میل این کار رو براشون انجام می‌دن و این وسط آدم‌های بی‌گناهی که دنبال این چیزها نیستن هم قربانی می‌شن.

آخرین ویرایش:
حالا که بحث فیلم ترسناکه، بیاید بگید انگیزه‌تون از تماشای این جور فیلما چیه؟ :دی
یه مقاله در همین مورد هست که میگه چرا دوست داریم فیلم ترسناک ببینیم ؟ :D

Some people love to scare themselves in an already scary world − here’s the psychology of why

دقیقا به همون دلیل که بعضی ها دوست دارن سوار چرخ و فلک یا ترن هوایی بشن. ولی در کل بیشتر بخاطر اون حس کنجکاوی و درگیر شدن ذهنمون هست که باعث میشه از دنیای واقعی فاصله بگیریم. توی واقعیت امکان روبرو شدن با جهانی که پر از موجودات ناشناخته یا فضاهای عجیب و غریب هست وجود نداره و همین باعث میشه بریم سراغ این سبک فیلم ها که بتونیم این حس رو تجربه کنیم.

همون Hellraiser بوده که بچه‌ها گفتن، البته قسمت سومش یعنی Hellraiser 3: Hell on Earth.

من کل این مجموعه رو چند سال پیش توی چند روز پشت سر هم دیدم و انقدر صحنه‌های چندش‌ناک و کثیف داشتن که تا یه مدت اوضاعم دگرگون شده بود!
:|
البته الآن اکثر صحنه‌های قتل و خونریزی رو یادم رفته ولی اون مجسمه رو یادمه، چون توی یه محیطی بود که کارهای منکراتی و خلاف عفت(!) انجام می‌شد!
:-

کلاً این سری به جز قسمت اولش که چیز جالبیه و دو قسمت بعدی که قابل تحمل هستن، بعدش کم‌کم درپیت می‌شه ولی من دلم نمی‌اومد ولش کنم. هم بعضی جاهاش حس و حال Silent Hillمانندی داشت و هم دوست داشتم ببینم صحنه‌های خشن چطوری هستن! الآن رفتم دیدم بعد از اون ۹ قسمت، دو قسمت دیگه هم توی سال‌های اخیر اومده که ندیدم و باید یه سری بهشون بزنم.
اگر از Hellraiser خوشتون اومده پیشنهاد میکنم سری فیلم های Wishmaster رو هم ببینید :D

Wishmaster 1997

Wishmaster 2: Evil Never Dies

آخرین ویرایش:
دسته ای از انسان ها دوس دارن ترشح بیشتری از آدرنالین و دوپامین داشته باشن ، و ترس یکی از ابزارهاشه.برای همین افراد زیادی رو میبینی که عاشق محتویات ترسناک هستن.
دسته دیگه بسیار محتاط تر هستن و روتین ملوی زندگی رو ترجیح میدن و در واقع موقعیت ترشح این هورمون ها رو خیلی کمتر فراهم میکنن.
این دلیل علمیش :D

اگر از Hellraiser خوشتون اومده پیشنهاد میکنم سری فیلم های Wishmaster رو هم ببینید :D

Wishmaster 1997

Wishmaster 2: Evil Never Dies
اسم Wishmaster رو زیاد شنیدم، ولی ندیدمش. :دی ترکیب سازندگانش جالبه، از کارگردانش که توی کلی فیلم ترسناک معروف، وظیفه چهره‌پردازی و کارهای مربوط به جک جونورها رو داشته (توی دهه‌های ۸۰ و ۹۰ که خبری از این همه جلوه‌های ویژه نبود) تا حضور وس کریون به عنوان یکی از تهیه‌کننده‌ها، تا بازیگرهایی مثل تونی تاد، رابرت انگلاند (بازیگر فردی کروگر) و کین هادر (یکی از بازیگرهای جیسون ورهیز).
باید برم سراغش. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or