mm_corleone
کاربر سایت
فیلم The Heist of the Century 2020 هم من معرفی میکنم. داستانش هم واقعیهسلام دوستان بهترین فیلمای ژانر دزدی از بانک ک دیدید چیا هست غیر فیلمای فوق معروف البته منظورم (که ندیده باشم منظورم چون معروفارو اکثرا دیدم)
فیلم مورد علاقه خودم دو فیلم
Den of Thieves (2018) و Heat (1995)
یکی از بهترین دزدی از بانکهای تاریخ سینماسلام دوستان بهترین فیلمای ژانر دزدی از بانک ک دیدید چیا هست غیر فیلمای فوق معروف البته منظورم (که ندیده باشم منظورم چون معروفارو اکثرا دیدم)
فیلم مورد علاقه خودم دو فیلم
Den of Thieves (2018) و Heat (1995)
بحث فیلم ترسناک ایرانی شد
من بچه بودم تلویزیون اینو جمعه عصری نشون داد منم از همه جا بی خبر دیدم و یه هفته خوابم نمیبرد سوسن تسلیمیش برای من بچه خیلی ترسناک بود
View attachment 366897
View attachment 366898
من فقط قسمت اخرشو دیدم و حقیقتن چیزی از داستانش نفهمیدم ٬همون Hellraiser بوده که بچهها گفتن، البته قسمت سومش یعنی Hellraiser 3: Hell on Earth.
یه عکس از فیلم که خشونت بالایی داره و اگه روحیات ملایمی دارین، اسپویلر رو باز نکنین:
![]()
این عکس پایینی، خشونتش از بالایی هم بیشتره و برای همین دوباره توی اسپویلر میذارم!
استاد بعد از درآوردن روکش شکلات (یعنی پوست اون خانومه)، داره شکلات رو میخوره!
![]()
من کل این مجموعه رو چند سال پیش توی چند روز پشت سر هم دیدم و انقدر صحنههای چندشناک و کثیف داشتن که تا یه مدت اوضاعم دگرگون شده بود!البته الآن اکثر صحنههای قتل و خونریزی رو یادم رفته ولی اون مجسمه رو یادمه، چون توی یه محیطی بود که کارهای منکراتی و خلاف عفت(!) انجام میشد!
کلاً این سری به جز قسمت اولش که چیز جالبیه و دو قسمت بعدی که قابل تحمل هستن، بعدش کمکم درپیت میشه ولی من دلم نمیاومد ولش کنم. هم بعضی جاهاش حس و حال Silent Hillمانندی داشت و هم دوست داشتم ببینم صحنههای خشن چطوری هستن! الآن رفتم دیدم بعد از اون ۹ قسمت، دو قسمت دیگه هم توی سالهای اخیر اومده که ندیدم و باید یه سری بهشون بزنم.![]()
والا منم بعد از دیدن ۹ قسمت چیز خاصی نفهمیدم!من فقط قسمت اخرشو دیدم و حقیقتن چیزی از داستانش نفهمیدم ٬ خلاصه میتونی بگی جریانش چیه اینا بندگان زنجیر به دست کین و اصلا هدفشون چیه؟
یه مقاله در همین مورد هست که میگه چرا دوست داریم فیلم ترسناک ببینیم ؟حالا که بحث فیلم ترسناکه، بیاید بگید انگیزهتون از تماشای این جور فیلما چیه؟
هیچ جوره نمیتونم نه با خود این فیلما، نه با مخاطبهاشون کنار بیام
خودآزاری چه کاریه واقعاً![]()
اگر از Hellraiser خوشتون اومده پیشنهاد میکنم سری فیلم های Wishmaster رو هم ببینیدهمون Hellraiser بوده که بچهها گفتن، البته قسمت سومش یعنی Hellraiser 3: Hell on Earth.
من کل این مجموعه رو چند سال پیش توی چند روز پشت سر هم دیدم و انقدر صحنههای چندشناک و کثیف داشتن که تا یه مدت اوضاعم دگرگون شده بود!البته الآن اکثر صحنههای قتل و خونریزی رو یادم رفته ولی اون مجسمه رو یادمه، چون توی یه محیطی بود که کارهای منکراتی و خلاف عفت(!) انجام میشد!![]()
![]()
کلاً این سری به جز قسمت اولش که چیز جالبیه و دو قسمت بعدی که قابل تحمل هستن، بعدش کمکم درپیت میشه ولی من دلم نمیاومد ولش کنم. هم بعضی جاهاش حس و حال Silent Hillمانندی داشت و هم دوست داشتم ببینم صحنههای خشن چطوری هستن! الآن رفتم دیدم بعد از اون ۹ قسمت، دو قسمت دیگه هم توی سالهای اخیر اومده که ندیدم و باید یه سری بهشون بزنم.
دسته ای از انسان ها دوس دارن ترشح بیشتری از آدرنالین و دوپامین داشته باشن ، و ترس یکی از ابزارهاشه.برای همین افراد زیادی رو میبینی که عاشق محتویات ترسناک هستن.حالا که بحث فیلم ترسناکه، بیاید بگید انگیزهتون از تماشای این جور فیلما چیه؟
هیچ جوره نمیتونم نه با خود این فیلما، نه با مخاطبهاشون کنار بیام
خودآزاری چه کاریه واقعاً![]()
اسم Wishmaster رو زیاد شنیدم، ولی ندیدمش.اگر از Hellraiser خوشتون اومده پیشنهاد میکنم سری فیلم های Wishmaster رو هم ببینید
Wishmaster 1997
Wishmaster 2: Evil Never Dies