Movie Center

بحث فیلمای ایرانی شد.
من قبلا یه ترسناکش رو دیدم که اسمش یادم نمیاد. یه دختره بود که تو یه جایی مثل راهروهای بیمارستان یه موجود روح مانند سیاه وهم آلود می افتاد دنبالش و زنه تقریبا به جنون رسیده بود. یه سکانس هم یه نفر برمیگرده که پشت سرش هم دو تا چشم داره و میگه من حتی از عقب هم میتونم تورو ببینم (البته نمی دونم این سکانس هم مال اون فیلم هست یا مغزم فیلم تو فیلم شده)
کسی میدونه کدوم فیلمه؟

آخرین ویرایش:
این چند وقته اینقدر تو tips center از شب بیست و نهم تعریف کردن رفتم دیدمش
اونقدرا ترسناک نبود...بود؟
بیشتر ناراحت کننده بود به نظرم

هر کس به دنبال فیلم ترسناک ایرانی می گرده حتما این ابرشاهکار رو ببینه با بازی زیرپوستی کیهان ملکی!

فیلم سایه ها 1389 به کارگردانی حسین شهابی صاحب سبک ژانر وحشت سینمای ایران

saye-ha.jpg

• Like
Reactions: Evil
سلام دوستان بهترین فیلمای ژانر دزدی از بانک ک دیدید چیا هست غیر فیلمای فوق معروف البته منظورم (که ندیده باشم منظورم‌ چون معروفارو اکثرا دیدم)
فیلم مورد علاقه خودم دو فیلم

Den of Thieves (2018) و Heat (1995)

• Like
Reactions: J. Constantine
سلام دوستان بهترین فیلمای ژانر دزدی از بانک ک دیدید چیا هست غیر فیلمای فوق معروف البته منظورم (که ندیده باشم منظورم‌ چون معروفارو اکثرا دیدم)

Hell or Highwater (2016)
Dragged Across Concrete (2018) - این فیلم باعث می‌شه که Dan of Thieves آشغال به نظر برسه
The Town (2010)
Baby Driver (2018) - حیف که پرده سوم خراب می‌کنه
The Dark Knight (2008) - دارک‌نایت فیلم ابرقهرمانی نیست؛ یک Heist Action Thriller هست
The Order (2024) - مورد علاقه من نبود؛ اما بدک نیست
The Bank Job (2008) - کلاسیک و از معدود فیلم‌های جیسون استتهام که بازی‌اش اندازه داره
The Italin Job (1969)
Triple 9 2016 - اینم از نیمه خراب میکنه.
The Bad Guys (2022) - بهترین انیمیشن سال 2022
Thief (1981) - پشمی از مایکل مان
Farewell, My Friend (1968) - نقش‌آفرینی چارلز غلام‌حسین و آلن دولن

پ.ن: البته فیلم‌های Heist رو گفتی که اکثرشون بولدشده هستند؛ با زیرژانر caper (کلاهبرداری/شیادی) فرق می‌کنند. برای caper تعداد آثار خیلی بیشتر هست؛ اما من در وهله اول سریال Sneaky Pete را پیشنهاد می‌دم.

آخرین ویرایش:
Hell or Highwater (2016)
Dragged Across Concrete (2018) - این فیلم باعث می‌شه که Dan of Thieves آشغال به نظر برسه
The Town (2010)
Baby Driver (2018) - حیف که پرده سوم خراب می‌کنه
The Dark Knight (2008) - دارک‌نایت فیلم ابرقهرمانی نیست؛ یک Heist Action Thriller هست
The Order (2024) - مورد علاقه من نبود؛ اما بدک نیست
The Bank Job (2008) - کلاسیک و از معدود فیلم‌های جیسون استتهام که بازی‌اش اندازه داره
The Italin Job (1969)
Triple 9 2016 - اینم از نیمه خراب میکنه.
The Bad Guys (2022) - بهترین انیمیشن سال 2022
Thief (1981) - پشمی از مایکل مان
Farewell, My Friend (1968) - نقش‌آفرینی چارلز غلام‌حسین و آلن دولن

پ.ن: البته فیلم‌های Heist رو گفتی که اکثرشون بولدشده هستند؛ با زیرژانر caper (کلاهبرداری/شیادی) فرق می‌کنند. برای caper تعداد آثار خیلی بیشتر هست؛ اما من در وهله اول سریال Sneaky Pete را پیشنهاد می‌دم.
برادر لطفا تعدادی هم از بهترین های پلیسی کارآگاهی از اینا که پرونده یک قتل رو تحقیق میکنن معرفی کن
Seven رو دیدم

فیلم The Heist of the Century 2020 هم من معرفی میکنم. داستانش هم واقعیه

• Like
Reactions: GameS123

یکی از بهترین دزدی از بانک‌های تاریخ سینما
View attachment The Ostad (@the_ostad) _ X.mp4

بحث فیلم ترسناک ایرانی شد
من بچه بودم تلویزیون اینو جمعه عصری نشون داد منم از همه جا بی خبر دیدم و یه هفته خوابم نمیبرد سوسن تسلیمیش برای من بچه خیلی ترسناک بود
View attachment 366897
View attachment 366898

خيلى فيلم قشنگيه.
يه فضاى نيمچه سورئالى هم داره.
من وقتى تو بلادبورن وارد cainhurst castle شديم ياد اين فيلم افتادم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or