PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
بابا معلوم نیست کجاس
مشخصه من دارم انمی‌هایی رو میزنم که الان نباس بزنم :))
اسپویل نکنید خواستم فقط قر بزنم
چقدر فحش خوار مادر دادم به اونایی که اون #﷼٪ ** سه متری دستشون بود
مسیرت درسته فقط برگرد سعی کن همه سولاخ سمبه ها رو قبل این که اینجا برسی یه سرک بکش (دیگه بی اسپویل کردن نمیشد بیشتر از این بگم ! :D )

پ.ن : راه حلش اینه که لاک کردن رو ملکه ذهنت کنی و دقیقن بعد از اتک زدنشون داج کنی و خلاصشون کنی . تو شلوغی هاشون وسطشون نرو بیارشون دنبال خودت و بعد بزنشون .نزار دورت کنن !!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: jdepp and REZA TAEL
مسیرت درسته فقط برگرد سعی کن همه سولاخ سمبه ها رو قبل این که اینجا برسی یه سرک بکش (دیگه بی اسپویل کردن نمیشد بیشتر از این بگم ! :D )

پ.ن : راه حلش اینه که لاک کردن رو ملکه ذهنت کنی و دقیقن بعد از اتک زدنشون داج کنی و خلاصشون کنی . تو شلوغی هاشون وسطشون نرو بیارشون دنبال خودت و بعد بزنشون .نزار دورت کنن !!

بیشتر صبر می‌کنم در لحظه به جا تیر میزنم stun شن یه عشقی بکنیم :دی
چقدر بد اس و خفنه هانتر نحوه در زدنش ناک ناک یا نحوه باز کردن سلاحش با L1

فعلا تا اینجا مارتیر لوگاریوس سخترین باس بلادبورن برای من بوده. هر سری که سه کیلومتر باید بری تا بهش برسی، از راه دور هم حملات جادویی میکنه، از راه نزدیک هم ترکیبی از حملات سریع و کند داره، وقتی هم که عقب می‌شینی که هیل کنی اون باران شمشیر کوفتی رو راه میندازه که مرگ قطعی داره، به عنوان یه اسکلت هم که سرعتش خیلی زیاده. کلا یا باید پرفکت باشی یا زدنش با لول های پایین خیلی سخته :D

اگه پرى كردن خوب بلد باشى خيلى راحت ميزنيش.
واسه جلوگيرى از باران تير هم اون شمشيرى كه ميكوبه زمين رو برو بزن بتركون.

باس اول من پس چرا شد فادر گاسکوئین پس صدرا :دی
من کجا رفتم :دی
باس اول همینه؟ یه گرگ این طوریا نی

اون باس آپشنال محسوب ميشه از نظر استورى وايز درست رفتى.
مشخصه يارنهام رو خوب نگشتى برگرد يكم عقب.

الان چیکار کنیم ما
بریم با pc بزنیم یا وایستیم سونی ریمیک بده ؟ گ..یده شدیم
برو بازی کن :D
تستش نکردم اما ویدیو ها از ماد ریمسترش همراه 60 فریم خیلی خوب بنظر میرسه، گرافیک در حالت عادی هم هنوز قدیمی نشده باز این بهبودشم داده پس دلیلی نداره صبر کنی.

اگه ریمیکی هم درکار باشه احتمالا چندین سال فاصله داره که هنوز هیچ خبر و لیکی ازش در نمیاد پس اون موقع هم میشه دوباره بازیش کرد.

---
View attachment AQPYC_HaRBIOyYSq9I3dTAVhRmOBMvKNB1elnlJtOIbVMhwXcyALmLxKHIRGBPK.mp4
:دی

الان چیکار کنیم ما
بریم با pc بزنیم یا وایستیم سونی ریمیک بده ؟ گ..یده شدیم
روی شبیه ساز خیلی خوب اجرا میشه، ماد و اینا هم داره. چون هنوز ورژن های اولیه شبیه ساز هست ممکنه بعضی جاها هنک کنه یا تکسچر بهم بریزه که با یه ریست درست میشه. در کل اگه قبلاً تجربه بازی با شبیه ساز داشته باشی این نسبت به اونا خیلی خوب به نظر میرسه. پچ ۶۰ فریم هم حتما فعال کن

یادش بخیر اولین بار دارک بیست پرل رو تو هایپوژن زدم ولی طبیعتا از خود یاهارگول هم میشه بعدش بهش رسید...

چقدر لذت بخش هست وقتی بدون پیشینه و دانسته قبلی خودت کم کم اینارو پیدا و دیسکاور میکنی، مثلا همون راه رفتن به اون ناحیه قبل از رسیدن از راه اصلی (اسپویل نمیکنم که رضا کامل خودش پیدا کنه عشق کنه)

ساندترک اون ناحیه هم خیلی دوست دارم جز بهترین اسکور های بازیه، جالب هم هست که از معدود ناحیه های بازی هست که لوکیشن ساندترک داره و برای همینم تئوری های زیادی حول محور پیوندش با لور وجود داره و حتی درست یادم باشه بعد عوض شدن زمان و موقعیت ماه، سانترکش قطع میشد، تو محیط هم بر اساس لوکیشن صدای موسیقی کم و زیاد میشد، جدا از این عاشق اون موقعیت از ماه بودم که اسمون و ابر ها سیاه و بازی به شدت تاریک میشه و بیشتر سعی میکردم تو این موقعیت بازی کنم و اینجا نگهش میداشتم تا جایی که میشد، درست یادم باشه بعد زدن املیا اینطوری میشه تا رسیدن به رام و زدن ایشون که حالت حزن و اندوه و اشک ریختن و قرمز پیدا میکنه همه چی گویا همه در عزا هستند....

اگه کسی نمیخواد اسپویل شه گوش نکنه چون تو خود محیط بهش برسی اولین بار قطعا یک چیز دیگه است:

View attachment Bloodborne Soundtrack OST - Hail The Nightmare - Shirrako (720p, h264).mp4

ایشون در کنار ساندرتک کلریک بیست و خود هانترزدریم و گرمن، بهترین ها هستند و عاشقشونم...

*شهید رو پشت بوم واقعا یکی از تکنیکی ترین باس هاست...

من 99 درصد دست چپم خالی بود چون هم پری نیاز نداشتم هم وقتی فقط دست راستت اسلحه باشه خیلی با ابهت تر هستی :D اسلحه های اصلیم هم ساو کلیور و هانتر اکس :D ساو کلیور به عنوان دیفالت اکس هم برای شارژ اتک و عشق و حال بمب افکنی... اون 1 درصد هم نهایتا مشعل بود برای روشنایی :D که همینم تاریک رو بیشتر دوست داشتم...

فکر کنم در مجموع 8 9 پلی ترو رفته باشم، نزدیک به 600 ساعت، اخریشم همین 2 ماه پیش که اسپیدران کردم با یک کرکتر جدیدو خام، ولی بازم الان دوست دارم برم بازی کنم وقتی اینجا پست هاتون رو دیدم، واقعا عاشق این بازی هستم و ازش خسته نمیشم...

آخرین ویرایش:
@ce7en44
ماد ریمستر آپدیت گرفته ها.
چون میدونم داری روی Shad بازی میکنی.

تغییر مهمش هم جدا کردن تکسچرهای آپسکیل شده از خود ماد اصلیه.
انتخابی گذاشته که هرکی میخواد جدا بتونه دانلود کنه که البته باعث کرش ، باگ و... میشد و به همین دلیل هم از ماد اصلی جداش کرده.
خوبیش اینه که با این تصمیم حجم دانلودی پروژه ریمستر خیلی اومده پایین.

آخرین ویرایش:
@ce7en44
ماد ریمستر آپدیت گرفته ها.
چون میدونم داری روی Shad بازی میکنی.

تغییر مهمش هم جدا کردن تکسچرهای آپسکیل شده از خود ماد اصلیه.
انتخابی گذاشته که هرکی میخواد جدا بتونه دانلود کنه که البته باعث کرش ، باگ و... میشد و به همین دلیل هم از ماد اصلی جداش کرده.
خوبیش اینه که با این تصمیم حجم دانلودی پروژه ریمستر خیلی اومده پایین.
دستت درد نکنه:x
آره حجمش زیاد بود یکم. من گفتم اول بدون ماد برم که فریم ریت و اینا اوکی باشه، از طرفی نسخه اورجینال رو هم دیده باشم، بعد برم سراغ ماد که اونجا قشنگ متوجه بشم چی تغییر کرده :D
اهان گفتم شاید پلی استیشنی اگه آنلاین میزنی بیام یه سلام علیکی بکنم >:)
چرا احساس میکنم فقط برای سلام علیک نمی‌خوای بیای؟ :D

این کابوس منسیس واقعا هم یه کابوس بچد، خونه ات آباد میازاکی، منو باش فکر میکردم نایتمر فرانتیر از همه سختر بود، نگو اون دستگرمی بوده فقط :D ولی خب خوبیش اینه که چند تا باس آخری همه راحت بودن :D
خب الان DLC رو برم؟ چلیس برم؟ یا باس آخر رو بزنم؟ این چلیس ها فقط چلنج هستن یا استوری هم دارن؟

پ.ن: پیر شدم دیگه، قلبم تحمل این همه هیجان رو نداره، باید برم چهار تا بازی شاد مثل تونیکی چیزی بزنم :D

• Like
Reactions: jdepp
سلام دوستان من بازی شبیه سازی شده رو دانلود کردم
اجرا هم میشه ولی کلا با دسته نمیتونم بازی کنم چیزهای که لازمه دانلود کنم رو لطف کنین بگین دانلود کنم اضافه کنم بهش و تنظیمات کلی

• Like
Reactions: ce7en44

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or