TV Center

پیشنهاد میکنم ببینی
من نمیگم بده
اکتایه خوبی داره ، فیلمنامش خوبه
خیلی واقعی میزنه به دور از شوآف
ولی من نظرم اینه که خوب چرا روتین زندگیو نشون میدی
حداقل کمش کن 4 تا کارایی که مافیا ها انجام میدن و خیلی خفنه انجام بده

ازون كارام ميكنن ولى پايه اصلى سريال نيست.
هر فصل در مقياس كلى داره يه چالش مافيايي در خانواده رو نشون ميده ولى ريز ميشه توى زندگى روزمره گانگسترا حين اون فعل و انفعالات كاريشون.

مثلا فصل اول معضل جانشينى پيش مياد ولى اين وسط بحران روحى خود تونى و مشكلاتش با مادرش هم هست و حتى چالش جانشينى هم با عموشه.
از اون طرف زنش با دخترش نميسازه،خودش خيانت داره ميكنه و زنش ميدونه و رابطشون سرده.
كريستوفر قصد داره خودشو بالا بكشه تو خانواده و وقايع اون هست.

قسمت سوم از فصل دوم سویرنس خیلی خوب بود. بالاخره آن شد که باید میشد :D حدود سه هفته پیش سریال رو شروع کردم و حقیقتش با وجود پایانی که فصل اول داشت واقعا خوشحالم که تا پرونده فصل اول رو بستم، فصل دوم شروع شد. خیلی خفن بستن فصل قبل رو. در کل سریال خیلی خووبیه. ایده‌ی فوق‌العاده که خیلی هم خوب پیاده شده. این فصل دوم چیزی که خیلی به چشم میاد، فیلمبرداری عجیب و کم‌نظیرشه. خصوصا همون قسمت اول وقتی سریال شروع میشه واقعا دیوانه کننده بود. در کل دمشون گرم.

سریال Trapped رو هم هر سه فصلش رو دیدم. سریال خیلی خووبیه در عین سادگی. قطعا نقطه قوتش اون فضای سرد و برفی ایسلند هستش. بازیگراش خیلی خوبن خصوصا نقش اصلی. اگه به کارای جنایی نوردیک علاقه دارید ببینید حتما.

قطعا اونی که بنچ واچ نشسته game of thrones رو دیده قضیه اش فرق میکنه با کسی که بین هر فصل کلی احتمال و پیش بینی و تئوری رو پیش خودش دو دو تا چهار تا کرده.
به نظرم اونایی که یک سره میشینن پای سریال زیاد پایانش بهشون برنمی خوره نسبت به کساییکه 8 سال به عشق فلان شخصیت یا خاندان منتظر پایان سریال بودن.

چرا قسمت‌های Batman: Animated Series جابه‌جا هست؟

تو نسخه اصلی قسمت اولِ رو زد On Leather Wings؛ اما نسخه‌ای که دانلود کردم قسمت اول رو زده The Cat and the Claw.

با کدوم شروع کنم؟
براساس لیستی ببین که قسمت اولش On Leather Wings هست. :D
اون یکی که با The Cat and the Claw شروع می‌شه، مدلی هست که اولین بار سال ۹۲ از تلویزیون پخش شده ولی نمی‌دونم چه مرضی داشتن که بعضی از قسمت‌ها با روند تولید یکی نبوده و قر و قاطی پخش کردن! مثلا همون The Cat and the Claw که دو قسمتی بوده رو به جای اینکه پشت سر هم پخش کنن، با فاصله نشون دادن و وسطش یه سری قسمت‌های دیگه پخش شده!
بعدها توی DVD و Blu-Ray ترتیب قسمت‌ها رو عوض کردن و به ترتیبِ تولید شد.
List of Batman: The Animated Series episodes - Wikipedia

براساس لیستی ببین که قسمت اولش On Leather Wings هست. :D
اون یکی که با The Cat and the Claw شروع می‌شه، مدلی هست که اولین بار سال ۹۲ از تلویزیون پخش شده ولی نمی‌دونم چه مرضی داشتن که بعضی از قسمت‌ها با روند تولید یکی نبوده و قر و قاطی پخش کردن! مثلا همون The Cat and the Claw که دو قسمتی بوده رو به جای اینکه پشت سر هم پخش کنن، با فاصله نشون دادن و وسطش یه سری قسمت‌های دیگه پخش شده!
بعدها توی DVD و Blu-Ray ترتیب قسمت‌ها رو عوض کردن و به ترتیبِ تولید شد.
List of Batman: The Animated Series episodes - Wikipedia

پس این‌جوری مجبورم لینک ویکی‌پدیا را با ترتیب IMDB برای دانلود بقیه قسمت‌های سریال تطابق بدم.

کارم رو دو برابر کردی! 🦢 :D

قطعا اونی که بنچ واچ نشسته game of thrones رو دیده قضیه اش فرق میکنه با کسی که بین هر فصل کلی احتمال و پیش بینی و تئوری رو پیش خودش دو دو تا چهار تا کرده.
به نظرم اونایی که یک سره میشینن پای سریال زیاد پایانش بهشون برنمی خوره نسبت به کساییکه 8 سال به عشق فلان شخصیت یا خاندان منتظر پایان سریال بودن.

هر دفعه يادم ميفته چطور ٨ سال علافمون كردن و تهش اينجورى تف كردن تو صورتمون اعصابم بهم ميريزه.
قشنگ واسه من منفور ترين سرياليه كه ديدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or