اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
اپ انویدیا هم آپدیت شده؟View attachment 365705
دوستان درایور جدید رو اپدیت کردم
اما این قسمت رو میزنه unsupported میزنه؟
باید کار خاصی میکردم؟
برای همه بازیا همینه
اشتباه گرفتی آقا.باشه... شما مارو مسخره کن!
آنچه عیان است چه حاجت به بیان است!
ما 10 خط مینویسیم و توضیح میدیم(حتی به غلط)، شما یک دکمه پاسخ میزنید و میخندید اگر نظر دیگه ای دارید، بنویسید خب! اگر بخندید و چیزی نگید، من یکی تا ابد یک نادان باقی میمونم که میاد اینجا میره تو مخ همه! پس از انگشت ها استفاده کنید و بنویسید که چرا مخالفید! بد میگم آقا؟؟
حداقل ما هم چند تا چیز یاد بگیریم، موضوع رو از یک زاویه دیگه بررسی کنیم!
شاید تصور کنید شوخی کردم، اما جدی گفتم!
اون DLSS ها رو هم نریزید تو جنریشن ها! DLSS اتفاقا خیلی هم خوب شده و ما راضی هستیم!
موضوع چیز دیگه ایه.
باید ی دور اپ انودیا رو حذف میکردم دوباره نصب میکردم درست شدView attachment 365705
دوستان درایور جدید رو اپدیت کردم
اما این قسمت رو میزنه unsupported میزنه؟
باید کار خاصی میکردم؟
برای همه بازیا همینه
آقا یک دنیا شرمنده.برداشت اشتباه کردم، عذرخواهیچون زخم خورده قضاوت و پیشفرضم، مارگزیده ام ریشه در کودکی من در بازیسنتر دارهاشتباه گرفتی آقا.
همونطور که نوشتم خودمم واقعا عقیدم این بود که اگه بنچمارکهایی که قبل انتشار اومده درست باشه پس باید نتیجه گرفت که انویدیا داره DLSS رو به ملت میفروشه.
پستهام هست.
خیالت راحت من اگه بخوام دوستی رو خدای نکرده مسخره کنم یا دست بندازم مثل مرد ریپلای میکنم و چیزی که میخوام رو میگم
من آپدیت کردم ولی هنوز تست نکردم.باید ی دور اپ انودیا رو حذف میکردم دوباره نصب میکردم درست شد
اما در اولین امتحانی که ازش کردم forza motorsport رو که اخیرا پلی دادم اجرا کردم
بازی جدیدی محسوب نمیشه دیگه سالی ازش گذشته
آنچنان روی کیفیت تصویر تاثیر خاصی نذاشت
مهمترین بهبودی که داده بود یکی اینکه عملکرد رو خیلی روون تر و بهتر کرد
و اون حالت نویزی که اطراف فنس های اطراف پیست یا curb های کنار پیست رو کامل از بین برد
در کل نسبتا راضی کننده بود
کسی تست کرد ببینه frame generaton رو latest کرش میکنه یا فقط برا من ایجوریه؟بعد از نصب این درایور جدید اون بازیا که هم dlss و هم framegeneration رو روی latest توی انویدیا اپ ساپورت میکنن مثل hell blade 2 و dragon age veilguard اینارو که اجرا میکنم بعد چند دقیقه کل سیستم کرش میکنه و سیستم ریست میشه کسی این مشکلو داره؟
انگار مشکل از اون frame generation روی latest میزارم کل گرافیک و سیستم کرش میکنه
حتی توی cyberpunk هم که dlss transformer مثل بنز داشت کار میکردن این framegen رو میزارم روی latest کرش میکنه
دست انویدیا درد نکنه اینجور که بوش میاد یه درایور داد زد ترکوند مارو
بالاتر گفتمکسی تست کرد ببینه frame generaton رو latest کرش میکنه یا فقط برا من ایجوریه؟
وقتی تو NvidiaApp دکمه Donwload آخرین آپدیت رو زدم، یک آن همچین جنایتی به ذهنم اومد و رفت! پیش خودم گفتم نکنه گند بزنن تو درایور! ولی خب، بعیده به این زودی ها. شــــایـــد در آینده!نگران قدرت سری 50 نباشید ، nvidia با درایور های جدید اختلاف رو با سری 40 زیاد میکنه ...
preset j از k یکم شفاف تره یه بار هم اونو تست کنمن تستش کردم از لحاظ شفافیت چندان تغییری نکرده هر چند DLSS Q مد مدت هاست که نزدیک به نیتیو کیفیت می ده مگه انجین خود بازی حالت مالت داشته باشه
نگران قدرت سری 50 نباشید ، nvidia با درایور های جدید اختلاف رو با سری 40 زیاد میکنه ...
انویدیا در این زمینه صاحب سبکه ، اوایل عرضه سری 40 ، 3090 حتی از 4070ti هم قدرتش بیشتر بود ، الان به لطف درایور های جدید 4070s از 3090 قدرتمندترهوقتی تو NvidiaApp دکمه Donwload آخرین آپدیت رو زدم، یک آن همچین جنایتی به ذهنم اومد و رفت! پیش خودم گفتم نکنه گند بزنن تو درایور! ولی خب، بعیده به این زودی ها. شــــایـــد در آینده!
حالا سوال جدی...
سابقه داشته همچین کاری رو با سری های قبلی بکنه و گنَدش در بیاد؟
اَپل همچین حَرَکاتی زده قبلا