جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

بخاطر ترند AI و سود سنگینی که انویدیا روی کارت‌های A100 میبره، عملا به نفعش هست که کارت‌های گیمینگ کمتری بفروشه و اون سیلیکون‌های ارزشمند رو صرف کارت‌های دیتاسنتری خودش بکنه که حاشیه سود به شدت بیشتری داره
ولی خب با اتفاقات اخیر و کاری که DeepSeek با گرافیک‌های معمولی انجام داد، احتملا یه تاثیر زیادی روی تقاضای کارت‌های دیتاسنتریش بذاره که خبر خوبی برای ما میتونه باشه:دی
کلا هر کی به گیمر جماعت دهن‌کجی کنه کارما میزنه به کمرش:دی

بعد از نصب این درایور جدید اون بازیا که هم dlss و هم framegeneration رو روی latest توی انویدیا اپ ساپورت میکنن مثل hell blade 2 و dragon age veilguard اینارو که اجرا میکنم بعد چند دقیقه کل سیستم کرش میکنه و سیستم ریست میشه کسی این مشکلو داره؟

انگار مشکل از اون frame generation روی latest میزارم کل گرافیک و سیستم کرش میکنه
حتی توی cyberpunk هم که dlss transformer مثل بنز داشت کار میکردن این framegen رو میزارم روی latest کرش میکنه
دست انویدیا درد نکنه اینجور که بوش میاد یه درایور داد زد ترکوند مارو

آخرین ویرایش:
Moore's law is dead فاش کرده که هدف گذاری AMD برای 9070xt برتری ۳ درصدی نسبت به 4080 بوده و همچنین طبق اطلاعات rdna4 با بهینه سازی و آپدیت های ماهانه تقریبا 1 درصد بهبود عملکرد پیدا میکنه.

باتوجه به عملکرد 5080 به نظر میرسه انتظار عجیب و غریبی هم نباید از 5070 ti داشت و طبق تخمین ها 9070xt حتی میتونه بین 10~15 درصد عملکرد بهتری از این کارت داشته باشه. (اگه ری تریس رو فاکتور بگیریم)

در نتیجه اگه AMD قیمت گذاری رو بتونه رقابتی کنه قطعا ارزش خرید بالایی رو بدست میاره.

View attachment 365705
دوستان درایور جدید رو اپدیت کردم
اما این قسمت رو میزنه unsupported میزنه؟
باید کار خاصی میکردم؟
برای همه بازیا همینه
اپ انویدیا هم آپدیت شده؟
من تست کردم.
همه بازیایی که dlss ساپورت میکنن حداقل یکی از این ۳ گزینه روشنه.

بازی Delta force رو با dlss آپدیت شده تست کردم و تصویر به شدت شارپ و با کیفیت شد. اصلا باورم نمیشه.

رد دد ۲ هم کیفیت بسیار مطلوبی پیدا میکنه با dlss آپدیت شده.

• Like
Reactions: Arash-S212
باشه... شما مارو مسخره کن! :D
آنچه عیان است چه حاجت به بیان است! :D
ما 10 خط می‌نویسیم و توضیح می‌دیم(حتی به غلط)، شما یک دکمه پاسخ می‌زنید و می‌خندید :D اگر نظر دیگه ای دارید، بنویسید خب! :D اگر بخندید و چیزی نگید، من یکی تا ابد یک نادان باقی می‌مونم که میاد اینجا می‌ره تو مخ همه! :D پس از انگشت ها استفاده کنید و بنویسید که چرا مخالفید! :D بد می‌گم آقا؟؟ :D
حداقل ما هم چند تا چیز یاد بگیریم، موضوع رو از یک زاویه دیگه بررسی کنیم!
شاید تصور کنید شوخی کردم، اما جدی گفتم!

اون DLSS ها رو هم نریزید تو جنریشن ها! DLSS اتفاقا خیلی هم خوب شده و ما راضی هستیم! :D
موضوع چیز دیگه ایه.
اشتباه گرفتی آقا.
همونطور که نوشتم خودمم واقعا عقیدم این بود که اگه بنچمارکهایی که قبل انتشار اومده درست باشه پس باید نتیجه گرفت که انویدیا داره DLSS رو به ملت میفروشه.
پستهام هست.

خیالت راحت من اگه بخوام دوستی رو خدای نکرده مسخره کنم یا دست بندازم مثل مرد ریپلای میکنم و چیزی که میخوام رو میگم :D

• Like
Reactions: Dr.Trax and m.a.t
View attachment 365705
دوستان درایور جدید رو اپدیت کردم
اما این قسمت رو میزنه unsupported میزنه؟
باید کار خاصی میکردم؟
برای همه بازیا همینه
باید ی دور اپ انودیا رو حذف میکردم دوباره نصب میکردم درست شد
اما در اولین امتحانی که ازش کردم forza motorsport رو که اخیرا پلی دادم اجرا کردم
بازی جدیدی محسوب نمیشه دیگه سالی ازش گذشته
آنچنان روی کیفیت تصویر تاثیر خاصی نذاشت
مهمترین بهبودی که داده بود یکی اینکه عملکرد رو خیلی روون تر و بهتر کرد
و اون حالت نویزی که اطراف فنس های اطراف پیست یا curb های کنار پیست رو کامل از بین برد
در کل نسبتا راضی کننده بود

اشتباه گرفتی آقا.
همونطور که نوشتم خودمم واقعا عقیدم این بود که اگه بنچمارکهایی که قبل انتشار اومده درست باشه پس باید نتیجه گرفت که انویدیا داره DLSS رو به ملت میفروشه.
پستهام هست.

خیالت راحت من اگه بخوام دوستی رو خدای نکرده مسخره کنم یا دست بندازم مثل مرد ریپلای میکنم و چیزی که میخوام رو میگم :D
آقا یک دنیا شرمنده.:D🌹برداشت اشتباه کردم، عذرخواهی:D🌹چون زخم خورده قضاوت و پیشفرضم، مارگزیده ام:D:D ریشه در کودکی من در بازی‌سنتر داره:D:D:D
Nvidia محبت کردن DLSS 4 رو عمومی کردن. الان داره MFG می‌فروشه ناقلا. :D

باید ی دور اپ انودیا رو حذف میکردم دوباره نصب میکردم درست شد
اما در اولین امتحانی که ازش کردم forza motorsport رو که اخیرا پلی دادم اجرا کردم
بازی جدیدی محسوب نمیشه دیگه سالی ازش گذشته
آنچنان روی کیفیت تصویر تاثیر خاصی نذاشت
مهمترین بهبودی که داده بود یکی اینکه عملکرد رو خیلی روون تر و بهتر کرد
و اون حالت نویزی که اطراف فنس های اطراف پیست یا curb های کنار پیست رو کامل از بین برد
در کل نسبتا راضی کننده بود
من آپدیت کردم ولی هنوز تست نکردم.
DLL ها رو کپی نکردید؟ خودش اوکی می‌کنه تو آپدیت جدید؟
همون حذف نویزها کم چیزی نیست راستش.

• Like
Reactions: m.d.makan
من تستش کردم از لحاظ شفافیت چندان تغییری نکرده هر چند DLSS Q مد مدت هاست که نزدیک به نیتیو کیفیت می ده مگه انجین خود بازی حالت مالت داشته باشه
اما خوب برخی مشکلات گوست و نویز یا اپ اسکیل اشتباه توش درست شده من اینجوری که هایپ می کنید هایپ نشدم توی اپ خودش هم خیلی محدودیت برای اعمالش روی بازی ها داره اما رفته رفته قطعا بهتر می شه
اون MFG هم مطمئنم بعده ها برای سری 4000 هم می ده چیزی نیست که سری 4000 نتونه از پسش بر بیاد چون عملا سری جدید سرکاری بیش نیست احتمالا هک کردنشم زیاده

بعد از نصب این درایور جدید اون بازیا که هم dlss و هم framegeneration رو روی latest توی انویدیا اپ ساپورت میکنن مثل hell blade 2 و dragon age veilguard اینارو که اجرا میکنم بعد چند دقیقه کل سیستم کرش میکنه و سیستم ریست میشه کسی این مشکلو داره؟

انگار مشکل از اون frame generation روی latest میزارم کل گرافیک و سیستم کرش میکنه
حتی توی cyberpunk هم که dlss transformer مثل بنز داشت کار میکردن این framegen رو میزارم روی latest کرش میکنه
دست انویدیا درد نکنه اینجور که بوش میاد یه درایور داد زد ترکوند مارو
کسی تست کرد ببینه frame generaton رو latest کرش میکنه یا فقط برا من ایجوریه؟

نگران قدرت سری 50 نباشید ، nvidia با درایور های جدید اختلاف رو با سری 40 زیاد میکنه ...
وقتی تو NvidiaApp دکمه Donwload آخرین آپدیت رو زدم، یک آن همچین جنایتی به ذهنم اومد و رفت!:D پیش خودم گفتم نکنه گند بزنن تو درایور!:D ولی خب، بعیده به این زودی ها. شــــایـــد در آینده! :D
حالا سوال جدی...
سابقه داشته همچین کاری رو با سری های قبلی بکنه و گنَدش در بیاد؟:-?
اَپل همچین حَرَکاتی زده قبلا:D

نگران قدرت سری 50 نباشید ، nvidia با درایور های جدید اختلاف رو با سری 40 زیاد میکنه ...

وقتی تو NvidiaApp دکمه Donwload آخرین آپدیت رو زدم، یک آن همچین جنایتی به ذهنم اومد و رفت!:D پیش خودم گفتم نکنه گند بزنن تو درایور!:D ولی خب، بعیده به این زودی ها. شــــایـــد در آینده! :D
حالا سوال جدی...
سابقه داشته همچین کاری رو با سری های قبلی بکنه و گنَدش در بیاد؟:-?
اَپل همچین حَرَکاتی زده قبلا:D
انویدیا در این زمینه صاحب سبکه ، اوایل عرضه سری 40 ، 3090 حتی از 4070ti هم قدرتش بیشتر بود ، الان به لطف درایور های جدید 4070s از 3090 قدرتمندتره

• Like
Reactions: Persia Tech

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or