اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
روی سری 4000 هم کار میکنه، درسته؟dll های dlss 4 زودتر منتشر شدن . لینک دانلودش تو پست هست
https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/1i82rp6/dlss_4_dlls_from_cyberpunk_patch_221/
روی سری 4000 هم کار میکنه، درسته؟
فقط روی Cyberpunk جوابه یا هر بازی که DLSS پشتیبانی کنه؟
بــــــــــــــه بــــــــــــــــــهخب این Transformer Model رو تست کردم و واقعا عالیه
یکجورایی دیگه میشه گفت
بای بای گوستینگ
CNN Model:
View attachment 364921
Transformer Model :
View attachment 364920
من مانیتورم ۲۸ اینچه و حس میکنم واقعا کیفیت تصویر بهتر شده. قطعا تو صفحه نمایش های بالاتر بیشتر مشخصه که ایمیج کوالیتی بهتر شده.بــــــــــــــه بــــــــــــــــــه
عــــــجـــــــــــب تـــــــــــغــــــــــــئیری!
این شد یک حــــــرکـــــــت فوق العاده!!!!!!
بی نظیره، بی نظیره!!!!!!
و اینکه روی تمام کارت های RTX پیاده میشه! معرکه ست!
شفافیت هم نسبت به قبل بالاتر رفته، درسته؟؟
تو عکس هائی که فرستادید، کیفیت تصویر خیلی خوب به نظر میاد.من مانیتورم ۲۸ اینچه و حس میکنم واقعا کیفیت تصویر بهتر شده. قطعا تو صفحه نمایش های بالاتر بیشتر مشخصه که ایمیج کوالیتی بهتر شده.
ولی کلا این گوستینگ و شیمرینگ رو مخ بود که الان خیلی بهتر شده و رو همه کارتهای RTX هم این Transformer Model قابل اجرا هست.
البته من سایبرپانک رو پچ 2.21 نصب کردم ولی رو بقیه بازیها میتونید همون فایلهای DLL که کاربر بالا لینکش را گذاشت کپی کنید تو محل بازیهاتون .
به نوشته های پشت ماشین پلیس دقت کنید:
View attachment 364928
بله فکر میکنم در مورد این بازی باید پچ ها به ترتیب نصب بشن تا به ورژن 2.21 برسید تا اون گزینه Transformer تو منوی بازی براتون فعال بشه. اگه بازی کرکی هست از اينجا پچ هارو بگیریدتو عکس هائی که فرستادید، کیفیت تصویر خیلی خوب به نظر میاد.
من فایل های DLL رو جایگزین قبلی ها کردم، اما تغییری در آپشن بازی ایجاد نشد! به دلیل ورژن بازیه؟
View attachment 364931
ورژن بازی همین عکسیه که فرستادم؟
برای بازیهایی که توسط سازنده پچ نمیشن کپی کردن به تنهایی dll ها کافی نیست و باید با برنامه Nvidia Profile Inspector پرست جدید رو بهش بشناسونی تا مدل جدید اعمال بشه و کلی دردسر زیاد داره.اگه dll کپی کنی رو یه گیم دیگه dlss جدید میشه
نیاز به اپدیت جدید نیست ولی اپدیت جدید تو خودش این قابلیت گذاشته ولی هنوز نیومده احتمالا 30 ژانویه میاد
جالب اینه الان dlss ultra performance (رندر از 720p و اپ به 4k) که قبلا به معنای واقعی بلور خالص بود الان تو مدل جدید واقعا کیفیت بدی نداره و خوبه. اینم تست کناقا این dlss جدیده رو سایبرپانک چقدر خوبه
بیشترین چیزی که من باهاش حال کردم مود perfomance dlss بود که همیشه توی سایبر پانک برا من غیر قابل تحمل بود ولی الان یه ساعتی رو پرفومنس بازی کردم فریم 80-90 4k max pathtracing چقدر خوبه گرافیک قبلا فرق quality با perfomance زمین تا اسمون بود ولی الان خیلی نزدیکه از همه نظر مثلا ماشین های دور پشتششون کلی گوستیگ بود همش رفته خیلی عالیه