نسخه بعدی DOOM در کنفرانس ایکسباکس ۹ ژوئن (۲۰ خرداد) معرفی خواهد شد...
من هنوز DLC های نسخه قبل رو نتونستم تموم کنمNateTheHate در پادکست اخیرش گفته ماه می عرضه میشه
چون از لغت ناموس استفاده کردی با همون ادامه میدم من جمله م روناموس اتمسفره اين نسخه ظاهرا
ازون تم رنگى رنگى ايترنال فاصله گرفته
چنین چیزی رو قبلا توی عنوان دیگه ای شاهدش بودیم؟!ردیابی پرتو توی Doom Dark Ages توی گیمپلی هم بکار گرفته شده :
بیلی خان، مدیر فناوری موتور در id Software، میگوید: «ما از ایده ردیابی پرتو استفاده کردیم، نه تنها برای استفاده از تصاویر، بلکه همچنین برای گیمپلی. ما میتوانیم از آن برای کارهایی استفاده کنیم که در گذشته قادر به انجام آن نبودهایم، که آن تشخیص دقیق اصابت است.
بیلی ادامه می دهد: "بنابراین وقتی با سلاح خود شلیک می کنید، تکنولوژی تشخیص ضربه می تواند تشخیص دهد که آیا گلوله به پیکسلی برخورد می کند که چرمی است یا پیکسلی که فلزی است." "قبل از ردیابی پرتو، ما نمی توانستیم به راحتی بین دو پیکسل تمایز قائل شویم زیرا مواد بسیار پیچیده بودند اما اکنون ردیابی پرتو می تواند این کار را بر اساس هر پیکسل انجام دهد و اگر به فلز ضربه می زنید نشان دهد یا حتی چیزی که خز است، این بازی را غوطه ورتر می کند و شما به عنوان بازیکن بازخورد مستقیم دریافت می کنید.
بعد این همچین انجینی دارن ، باز هیلو رو بردن رو استاتر انجین ۵این id Tech جذابترین انجین حال حاضره.
اصلا زیبایی و ابهت حتی از این نمایش روپرده ای کاملا مشخصه.
حتی نسل قبلیش که برای ایندی استفاده شد باز هم برای این نسل فوق العاده بود.
پس تو نمایش مایکرو باید کلی جزئیات و ویدئوهای دیگه ای رو هم نمایش بدن چون این یکی فکر کنم فقط میخواست طراحی مپ ، گرافیک و نورپردازی رو به رخ بکشه.
تو fps از نظر فنی هیچ چیز مهمتر از بهینه بودن نیست. شرایط ue5 هم که مشخصهآخه ماکرو کوالیشن رو داره و واقعا استادن تو آنریل و توسعه دادن براسا اون راحتتره و برا همینم موتور خودشو کنار گذاشتن
و یه نکته هم فیزیک هیلو هست که فکر نکنم با id tech دربیاد، همون آنریلم روش شک و تردید هست
این id Tech جذابترین انجین حال حاضره.ویدیو لو رفته
واقعا درسته.بعد این همچین انجینی دارن ، باز هیلو رو بردن رو استاتر انجین ۵
آخه ماکرو کوالیشن رو داره و واقعا استادن تو آنریل و توسعه دادن براسا اون راحتتره و برا همینم موتور خودشو کنار گذاشتنبعد این همچین انجینی دارن ، باز هیلو رو بردن رو استاتر انجین ۵
این دنوو داشتنش امیدوارم با این مشخصات و سیستم به عملکرد نهایی لطمه نزنه. هر چند مورتوشون واقعا جواب خودش رو پس داده ولی دنوو کلا سرطانه.