اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
البته این پرفورمنس خام هست
با این قیمت 5090 شبیه آرزو ولی امیدوارم حداقل 5070 بتونه عملکرد خوبی بده و افزایش قدرت خوبی نسبت به نسل قبلش داشته باشهالبته این پرفورمنس خام هست
مولتی فریم جنریشن بزنی فریم از ۱۰۰ میشه ۳۰۰
تفاوت اصلی و واقعی در آینده و با Neural Rendering ایجاد میشهمن همیشه سعی کردم بررسی هام به حرفه ای ترین شکل ممکن انجام بدم و نکته ای که بررسی ها دارن اینکه خیلی از بازی ها ممکن CPU LIMIT بشن یا نتونن درست از تمام هسته های گرافیک استفاده کنن و به اصطلاح از کل توان 575 واتی کارت استفاده کنن برای همین هیچ وقت به میانگین فریم ها دقت نکنید اگر می خواید بررسی درستی داشته باشید
فکر کنم برای اینده این کارت بهترین مقایسه که براش اپدیت و درایور رسمی اومده و همه ی تکنیک های ری تریسینگ هم داره همین بازی سایبر پانک باشه که اختلاف 46 درصدی با 4090 نشون می ده
بهترین توصیف از این کارت می شه گفت اختلاف چه قیمت چه قدرت دقیقا اختلاف 4080 با 4090 هست با این فرق که اونا اختلاف بین دو مدل بودن اینا اختلاف بین دو نسل
یکی از نکات جالب این کارت اینکه با اینکه نزدیک 600 وات مصرفشه و می گفتن خیلی سایز بزرگی داره اما سایز در حد 4070 شده
به نظرم برای مقایسه بهتر باید فرصت بدیم. صبر کنیم از لحاظ نرم افزاری سری 5000 بروز بشن. (شایدم ربطی نداشته باشه )من همیشه سعی کردم بررسی هام به حرفه ای ترین شکل ممکن انجام بدم و نکته ای که بررسی ها دارن اینکه خیلی از بازی ها ممکن CPU LIMIT بشن یا نتونن درست از تمام هسته های گرافیک استفاده کنن و به اصطلاح از کل توان 575 واتی کارت استفاده کنن برای همین هیچ وقت به میانگین فریم ها دقت نکنید اگر می خواید بررسی درستی داشته باشید
فکر کنم برای اینده این کارت بهترین مقایسه که براش اپدیت و درایور رسمی اومده و همه ی تکنیک های ری تریسینگ هم داره همین بازی سایبر پانک باشه که اختلاف 46 درصدی با 4090 نشون می ده
بهترین توصیف از این کارت می شه گفت اختلاف چه قیمت چه قدرت دقیقا اختلاف 4080 با 4090 هست با این فرق که اونا اختلاف بین دو مدل بودن اینا اختلاف بین دو نسل
یکی از نکات جالب این کارت اینکه با اینکه نزدیک 600 وات مصرفشه و می گفتن خیلی سایز بزرگی داره اما سایز در حد 4070 شده