جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

amd گفته که ما میریم بهبود پرفورمنس بدیم و عناوین بیشتری برای fsr4 جور کنیم و تو مارس بیایم.
و گفته زمان لانچ، کارتهای همکار بیشتری وجود خواهد داشت

2025-01-23_2-37-12.jpg

2025-01-23_2-35-49.jpg

خب اولین نقد های RTX 5090 FE هم اومد بیرون. سایت سخت افزار ایتالیایی. از Google Translate استفاده کنید
دمای کارت فوق العاده خوبه برای طراحی 2 اسلاته. 67 درجه تو load در بازی CP 2077 برای کارت 2 اسلاته 575 واتی.

NVIDIA RTX 5090, il futuro è nelle tecnologie | Test & Recensione

البته این پرفورمنس خام هست
مولتی فریم جنریشن بزنی فریم از ۱۰۰ میشه ۳۰۰ :D
با این قیمت 5090 شبیه آرزو ولی امیدوارم حداقل 5070 بتونه عملکرد خوبی بده و افزایش قدرت خوبی نسبت به نسل قبلش داشته باشه

• Like
Reactions: Sobhan_23
نقود کاستوم ها فردا منتشر می شه اما نکات فاندرز خلاصه می گم:

توی رستر توی فور کی اختلاف با 4090 حدودا 30 درصد هست تا برخی موارد 40 درصد
توی ری تریسینگ بین 30 تا 45 درصد اختلاف

به طور کلی بین 30 تا 45 درصد اختلاف داره با 4090

دمای کارت چندان جالب نیست توی دمای اتاق احتمالا 20 درجه سیستم اپن لوپ تا 77 رسیده مموری تا 94 با نویز 40
معمولا این اعداد برای کیس تاور با در کیس باز 5 درجه افزایش با در کیس بسته تا 15 درجه افزایش پیدا می کنن ضمن اینکه یک ماه اول استفاده هم دمای کارت چند درجه ای کمتره معمولا 1 تا 3 4 درجه طی زمان کوتاهی افزایش پیدا می کنه

عملا این دما برای کارهای سنگین 24 ساعته یا طولانی مدت بر فرض 3 4 سال استفاده از کارت مناسب نیست باید دید نسخه های کاستوم چطوری عمل می کنن

در کل نسبت به 400 دلار افزایش قیمتش کارت بدی نیست اما خوب نسبت به نسل قبل که با 100 دلار 70 تا 80 درصد بهبود داشت طبیعتا پسرفت بزرگیه
البته این افزایش به خاطر افزایش شدید پهنای وی رم با 8 گیگ اضافه هست که به درد هیچ گیمری نمی خوره همون 1 ترا پهنا با 24 گیگ وی رم برای تمامی بازی ها در فورکی مناسب بودن

1737657381782.png

the-last-of-us-pt-1-3840-2160.png

یکی از بازی هایی که بدون ری تریسینگ بالای 40 درصد اختلاف داره

View attachment Alan Wake 2 transformer text weirdness.mp4

آخرین ویرایش:
درباره خوبی های New Transformer Model جدید یک صحبتی که به نظر مطرح داره میشه این هست با اینکه نسبت به CNN خروجی فریم شاید تا حدودی پایینتر باشه، ولی بعضی ها حتی میگن که مد Performance از نظر خروجی تصویر نزدیک به Quality قدیم شده ولی پرفورمنسش خوب به مراتب بهتره. فعلا بیشتر نقدها تمرکزشون روی 5090 هست، احتمالا یک مقدار دیگه بگذره مقایسه ملت از DLSS جدید هم منتشر بشه.

من همیشه سعی کردم بررسی هام به حرفه ای ترین شکل ممکن انجام بدم و نکته ای که بررسی ها دارن اینکه خیلی از بازی ها ممکن CPU LIMIT بشن یا نتونن درست از تمام هسته های گرافیک استفاده کنن و به اصطلاح از کل توان 575 واتی کارت استفاده کنن برای همین هیچ وقت به میانگین فریم ها دقت نکنید اگر می خواید بررسی درستی داشته باشید

فکر کنم برای اینده این کارت بهترین مقایسه که براش اپدیت و درایور رسمی اومده و همه ی تکنیک های ری تریسینگ هم داره همین بازی سایبر پانک باشه که اختلاف 46 درصدی با 4090 نشون می ده
cyberpunk-2077-3840-2160.png

بهترین توصیف از این کارت می شه گفت اختلاف چه قیمت چه قدرت دقیقا اختلاف 4080 با 4090 هست با این فرق که اونا اختلاف بین دو مدل بودن اینا اختلاف بین دو نسل

یکی از نکات جالب این کارت اینکه با اینکه نزدیک 600 وات مصرفشه و می گفتن خیلی سایز بزرگی داره اما سایز در حد 4070 شده
rtx-5090-2-j_1100.webp

من همیشه سعی کردم بررسی هام به حرفه ای ترین شکل ممکن انجام بدم و نکته ای که بررسی ها دارن اینکه خیلی از بازی ها ممکن CPU LIMIT بشن یا نتونن درست از تمام هسته های گرافیک استفاده کنن و به اصطلاح از کل توان 575 واتی کارت استفاده کنن برای همین هیچ وقت به میانگین فریم ها دقت نکنید اگر می خواید بررسی درستی داشته باشید

فکر کنم برای اینده این کارت بهترین مقایسه که براش اپدیت و درایور رسمی اومده و همه ی تکنیک های ری تریسینگ هم داره همین بازی سایبر پانک باشه که اختلاف 46 درصدی با 4090 نشون می ده

بهترین توصیف از این کارت می شه گفت اختلاف چه قیمت چه قدرت دقیقا اختلاف 4080 با 4090 هست با این فرق که اونا اختلاف بین دو مدل بودن اینا اختلاف بین دو نسل

یکی از نکات جالب این کارت اینکه با اینکه نزدیک 600 وات مصرفشه و می گفتن خیلی سایز بزرگی داره اما سایز در حد 4070 شده
rtx-5090-2-j_1100.webp
تفاوت اصلی و واقعی در آینده و با Neural Rendering ایجاد میشه

• Like
Reactions: Persia Tech

rtx-5090-2-j_1100.webp
به نظرم برای مقایسه بهتر باید فرصت بدیم. صبر کنیم از لحاظ نرم افزاری سری 5000 بروز بشن. (شایدم ربطی نداشته باشه :-?? )
اما در مجموع با توجه به نتایجی که تا این لحظه اومده، به عنوان نسل جدید در عملکرد خام، آنچنان تغییر انــقـــلابــی رو شاهد نیستیم. انگاری 4090 شده 4090ti s😃
ولی خب، ما می‌دونیم مهمترین تغییر نسل 5000، تمرکز روی هوش مصنوعی ـه. بخش جذاب داستان اینجاست!
اگــــــــــــر DLSS و MFG بتونن شفافیت بهتر و مهمتر از همه، تـــاخــیــر و تــاری کمتری نسبت به نسل 4000 بدن، دیگه حرفی باقی نمی مونه! این میشه یک دوران جدید! یک تحول بزرگ.
اگــــر فرضا غیر این باشه، یه جورائی انگار سری 4000 رو بروزرسانی کردن به اسم 5000 تا بنداز تو پاچه ملت! که البته با ویدئوهائی که تو این چند روز دیدم، بعید به نظر می‌رسه... (با نهایت احترام، فریم‌ریت بیشتر همراه با تاخیر و تاری، هیچ ارزشی نداره! از نظر شخص بنده.)
منتظر می‌مونیم تا نتایج دقیق DLSS و MFG رو هم ببینیم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or