Last edited by a moderator:
البته ترامپ میخواد یه مهلت ۹۰ روز به تیکتاک بابت وضعیت مالکیتی خودش بده. گویا احتمالا خودش هم بخرتشTikTok به صورت رسمی در آمریکا ممنوع و از دسترس خارج شد.
View attachment 364266
https://edition.cnn.com/2025/01/18/business/trump-tiktok-ban/index.html
فکر کنم از بالا بهشون گفتن باید گیر بدن.این یکی از احمقانه ترین حرف هایی بود که شنیدم . وقتی بازی می خری یعنی مالکش هستی دیگه ربطی به کپکام و ... نداره تو باهاش چی کار می کنی
View attachment 364288
این حرفها همیشه بوده.فکر کنم از بالا بهشون گفتن باید گیر بدن.
اینکه همشون همزمان این کار رو انجام بدن مشکوکه. مخصوصا که الان پی پال هم بدجور به اینطور محتوا ها در ژاپن گیر داده.
ربطی نداره ژاپنیا کلا خیلی سر کپی رایت و IP حساسن و کلا با هر نوع ماد برای بازیاشون برخورد میکنن. دو سال پیش یه بابایی کاراکترای الدن رینگ رو ماد کرده بود توی تکن بعد که تو توییتر ملت تهیه کننده تکن رو تگ کردن مجبور شد غیر مستقیم به مردم بفهمونه که نباید این کارا رو بکننفکر کنم از بالا بهشون گفتن باید گیر بدن.
اینکه همشون همزمان این کار رو انجام بدن مشکوکه. مخصوصا که الان پی پال هم بدجور به اینطور محتوا ها در ژاپن گیر داده.
یاد یه جوک قدیمی افتادم.اینا که هر دفعه یه بهانه دارن واسه یه جا پورت نکنن ولی مدیر بخش حقوقی Koei Tecmo تازگی یه حرفی زده از این هزار بار سنگین تره
View attachment 364245
سوال من اینه که بخاطر قدرت بیشتر سوییچ ۲، آیا شاهد افزایش فریم و رزولوشن بازیا هستیم یا نه؟
شاید کمپانیا بهتره به جای استخدام دایورسیتی محور و ایجاد شغلای کاذب دنبال راه های درست برای کاهش هزینه های سرسام اور تولیذ برن
یکی از آشفته ترین های صنعت بازی سازی ، قشنگ مشخص یه حال بلاتکلیفی دارن و شلنگ تخته ول میدن، خیلی هنر میخواد این همه ip خفن و غیب کنی و ۲ تا ۲ تا اسسین بدی بیرون.نسخه ی remake عنوان AC Black flag ممکنه همچنان سال 2025 عرضه بشه . این در حالیه که جدید ترین عنوان یوبی سافت AC shadows قراره 20 مارچ 2025 عرضه بشه !
Ubisoft Might Still Targeting 2025 For Assassin's Creed Black Flag Remake
البته همونطور که خود نویسنده توییت هم گفته و روش شرط بسته رو همون ۷۰ دلار می مونه و قطعا نسخه عادی ۷۰ دلار خواهد بود.برخی از تحلیل گران صنعت گیم معتقد هستند که ممکن است قیمت عنوان بزرگ GTA 6، تا 100 دلار هم رسیده و سقف 70 دلاری قیمت گذاری را بشکند.
افزایش قیمت این بازی میتواند در رشد قیمت بقیه عناوین نیز اثر گذار باشد و سازندگان و ناشران این صنعت، امیدوار هستند تا این اتفاق بیفتد.
البته Matthew Ball مدیر Epyllion، افزایش قیمت تا 100 دلار را بعید میداند. ولی معتقد است بسیاری در این صنعت، امید به افزایش تا 80 دلار دارند.
View attachment 364400
View attachment 364398
View attachment 364399
https://www.thegamer.com/grand-thef...ope-will-cost-100-dollars-others-follow-suit/
رو واژه ها که دعوا نداریم. وقتی میگن "امیدوار هستیم"، یعنی احتمالش رو میدن. هر چند کم.البته همونطور که خود نویسنده توییت هم گفته و روش شرط بسته رو همون ۷۰ دلار می مونه و قطعا نسخه عادی ۷۰ دلار خواهد بود.
این چندتا تحلیلگر هم نگفتن ممکنه T2 اینکارو بکنه ، گفتن امیدوارند که اینکارو بکنه. یجورایی میخوان یه عنوان غول بیاد و این حرکتو بزنه چون بقیه ناشرها نمیتونن پیشتاز بشن تو این اتفاق.
که البته T2 هم هرگز اینکارو نمیکنه و دردسر برای بزرگترین عنوان تاریخ خودش درست نمیکنه بخصوص که درآمد یه عنوانی مثل GTA طولانی مدته و اونها براحتی از داخل Online بازی به سودهای کلان میرسن . همون نسل قبل هم شما بازیو با قیمت پایه هم میخریدی تا آخر نسل تمام dlc های انلاین که حدود ۱۵ تا بود همش رایگان بود . احتمالا کاری که T2 بکنه بیاد و نسخه های آلتیمت این بازیو با قیمت های ۱۰۰ دلاری بیرون بده .
نه والا عزیز بحثی که نیست ولی راستش اینها هم اکثرا کلیک بیت هستن . بقول یک دوستی که چند صفحه قبل هم گفت کلا این رسانه ها یه خبر که توش GTA 6 باشه کار کنند کلی ویوو میخورن. اخه خبرشم مال ۱۰ روز پیشه ولی یهو دوباره دیروز ترند شدهرو واژه ها که دعوا نداریم. وقتی میگن "امیدوار هستیم"، یعنی احتمالش رو میدن. هر چند کم.
پ.ن: شخصا به عنوان یه مصرف کننده دلم میخواد افزایش نداشته باشه. ولی به عنوان کسی که واقعا همچین شاهکاری رو ستایش میکنه، از خودم میپرسم اگر افزایش داشته باشه نمیخری؟
باید بگم که میخرم