سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر یوشیدا تصمیم گیرنده بود، قطعا تلاش میکرد تا در مقابل فشار سونی برای ساختن گس و لایو سرویس ایستادگی کند.
با اینکه Helldivers 2 موفق شد، سونی همواره میدانست که سرمایه گذاری روی عناوین لایو سرویس مانند Concord، با ریسک زیادی همراه است. با این حال.............................

S Y.jpg

اگر یوشیدا تصمیم گیرنده بود، قطعا تلاش میکرد تا در مقابل فشار سونی برای ساختن گس و لایو سرویس ایستادگی کند.
با اینکه Helldivers 2 موفق شد، سونی همواره میدانست که سرمایه گذاری روی عناوین لایو سرویس مانند Concord، با ریسک زیادی همراه است. با این حال.............................

View attachment 364114
و به سرعت جایگزین می‌شد.

سونی برای حفظ جایگاه مارکت لیدر هزینه کرد زیادی داره. از کمپین های تبلیغاتی جهانی تا قراداد های انحصاری و صد البته هزینه ساخت بالای بازی های AAA بلاک باستری. پلی استیشن به اندازه کافی در مقابل هزینه کرد درآمد نداره و این چیزی نیست که بگیم دست مدیران SIE باشه.

• Poker Face
Reactions: Tatsumaru

View attachment 364114
برای من بعد از کازوئو هیرایی عزیز ترین شخص و مهم ترین شخص در شرکت پلی استیشن یوشیدا بود
واقعا براشون احترام خیلی زیادی قائل بودم

برای من بعد از کازوئو هیرایی عزیز ترین شخص و مهم ترین شخص در شرکت پلی استیشن یوشیدا بود
واقعا براشون احترام خیلی زیادی قائل بودم

1737196762283.jpeg

آقا حیف نیست از نفر سوم هم نام ببری :x
برای @Akiba از وقتی این مرد رفت، برکت از پلی استیشن رفت.

View attachment 364159

دوباره یاد TGA افتادم که داشت میرفت بالای سن و نزاشتن :))
بنده خدا ، خیلی دلم براش سوخت.

View attachment 364159

کم کاری از منه که نرفتم یه کم در مورد تاریخچه برند مورد علاقه م تحقیق کنم وگرنه از بزرگی استاد کوتاراگی چیزی کم نمیشه
متاسفانه من ایشون رو نمیشناختم تا اینکه تو گیم اوارد خواست بره رو استیج نذاشتن بعد رفتم تحقیق کردم ببینم کیه دیگه شناختمش ولی اون دوتای دیگه رو از اوایل نسل 8 میشناسم

به حق چیزای ندیده و نشنیده:

View attachment 364242
وقتی تریلرشو دیدم به قدری چیز چیپ و ضایعی بود که شرم نیابتی گرفتم همون لحظه. بعد فهمیدم سازنده زباله کوانتوم ارور هستن اینا.

حالا مدل کاراکتراشون که میترسن مادر ها دستکاریشون کنن هرکی ندونه فکر میکنه چی ساختن. یکیشون که کپی لیان بود. اون یکیم این عجیب الخلقس:

Code Violet - Announcement Trailer - PS5.mkv_20250119_100055.736.jpg Code Violet - Announcement Trailer - PS5.mkv_20250119_100130.752.jpg

اینا که هر دفعه یه بهانه دارن واسه یه جا پورت نکنن ولی مدیر بخش حقوقی Koei Tecmo تازگی یه حرفی زده از این هزار بار سنگین تره
View attachment 364245
۳۰۰۰ تا حذفی واسه کاراکترهای DOA خیلی کمه :دی
باید برن رو ۵ رقم در سال تا میراث شون تو اینترنت به پاک شدن نزدیک بشه

اینا که هر دفعه یه بهانه دارن واسه یه جا پورت نکنن ولی مدیر بخش حقوقی Koei Tecmo تازگی یه حرفی زده از این هزار بار سنگین تره
View attachment 364245
کاشکی میگفت به چشم خواهر میبینمشون.:))

واقعا تو مغز این مدیر های PSچه می گذره

اون از IP های که داره خاک میخوره استفاده ازش نمیشه

خیلی میکم بیا بلادبورن ریسمتر کن هیچی نمی کنه به جاش میره انتیل داون ریمیک می کنه

بعدا اینقدر بازی خوب روی PS3 اومده که هیچ راهی برا بازی کردنش نیست رو ول کرده
انفیموس‌ ۱و ۲
سه گانه رسیتنس
KILZONE 2-3
….

نه نمایشی نه معرفی بازی جدیدی

این PSنیست که من باهاش بهترین تجربه های گیمری ساخته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or