Last edited by a moderator:
و به سرعت جایگزین میشد.اگر یوشیدا تصمیم گیرنده بود، قطعا تلاش میکرد تا در مقابل فشار سونی برای ساختن گس و لایو سرویس ایستادگی کند.
با اینکه Helldivers 2 موفق شد، سونی همواره میدانست که سرمایه گذاری روی عناوین لایو سرویس مانند Concord، با ریسک زیادی همراه است. با این حال.............................
View attachment 364114
برای من بعد از کازوئو هیرایی عزیز ترین شخص و مهم ترین شخص در شرکت پلی استیشن یوشیدا بوداگر یوشیدا تصمیم گیرنده بود، قطعا تلاش میکرد تا در مقابل فشار سونی برای ساختن گس و لایو سرویس ایستادگی کند.
با اینکه Helldivers 2 موفق شد، سونی همواره میدانست که سرمایه گذاری روی عناوین لایو سرویس مانند Concord، با ریسک زیادی همراه است. با این حال.............................
View attachment 364114
برای من بعد از کازوئو هیرایی عزیز ترین شخص و مهم ترین شخص در شرکت پلی استیشن یوشیدا بود
واقعا براشون احترام خیلی زیادی قائل بودم
دوباره یاد TGA افتادم که داشت میرفت بالای سن و نزاشتنView attachment 364159
آقا حیف نیست از نفر سوم هم نام ببری
برای @Akiba از وقتی این مرد رفت، برکت از پلی استیشن رفت.
کم کاری از منه که نرفتم یه کم در مورد تاریخچه برند مورد علاقه م تحقیق کنم وگرنه از بزرگی استاد کوتاراگی چیزی کم نمیشهView attachment 364159
آقا حیف نیست از نفر سوم هم نام ببری
برای @Akiba از وقتی این مرد رفت، برکت از پلی استیشن رفت.
اگه خودشون بیان نظرسنجی رو ببیننظرسنجی جف کیلی پس از ۳ سال از خریده شدن اکتیویژن توسط مایکرو.
View attachment 364188
101 روش اتمی که چطور برای دوزار بازی تبلیغات کنی.
۳۰۰۰ تا حذفی واسه کاراکترهای DOA خیلی کمهاینا که هر دفعه یه بهانه دارن واسه یه جا پورت نکنن ولی مدیر بخش حقوقی Koei Tecmo تازگی یه حرفی زده از این هزار بار سنگین تره
View attachment 364245
کاشکی میگفت به چشم خواهر میبینمشون.اینا که هر دفعه یه بهانه دارن واسه یه جا پورت نکنن ولی مدیر بخش حقوقی Koei Tecmo تازگی یه حرفی زده از این هزار بار سنگین تره
View attachment 364245