TV Center

اول جنایی می‌زنه؛ بعد به تدریج عناصر وحشت، علمی - تخیلی، سورئال، ملودرام و ... اضافه میشن؛ برای دیدنش یه ترتیب خاصی داره

فصل اول تویین پیکس
فصل دوم (قسمت 1 - 11) - قسمت‌های 12 - 18 مزخرف و بی‌مربوط هستند - از قسمت 19 تا 22 برمی‌گرده به اوج
فیلم Twin Peaks: Fire Walk With Me (اگه دوست داشتی نسخه آرشیو شده Twin Peaks: Missing Pieces رو هم ببین)
فصل سوم
من الان اون بخش فیلمو متوجه نمیشم
یعنی یکیشو ببینم ؟
نسخه آرشیو شده دقیا چیه

"سریال Dune: Prophecy همان خط‌ مشی هنری و زیبایی‌شناسی شن‌زده و خاکی فیلم‌های Dune را ادامه می‌دهد اما به علت کوچک‌تر بودن منبع اقتباسی، روند اتفاقات آن سرعت بیشتری دارد، صحنه‌ها زودتر کات می‌خورد، نماها کمی نزدیک‌تر به ماجرا هستند و اتمسفر آن کمی سبک‌تر از فیلم‌هاست. به علت پرداخت مساوی به شخصیت‌های متعدد، سریال به بیننده سرنخی مبتنی بر ارجحیت یکی بر دیگری نمی‌دهد، برای همین سرنوشت نهایی آن‌ها تا انتها مبهم و نقطه‌ی عطف داستان، بسیار هیجانی و تنش‌زاست. به صورت کلی، سریال Dune: Prophecy الحاقی شایسته بر دنیای زیبای تلماسه است و به بسط و غنی‌تر شدن آن کمک می‌کند."

8.5/10

ببینید عشق کنید.
تنها مشکل اپیزودهای کمشه یه چند تا اتفاق آخرش سریع اتفاق میوفته.
اما چون‌ پروداکشن سنگین بوده و منبع اقتباسی هم فرعی
از بازگشت سرمایه نمی‌شد اونقدر مطمئن بود که با همچین پروداکشنی دو تا اپیزود دیگه ام‌ سوار کنی
اول میباس مزه دهن مخاطب رو گرفت
حالا که برا فصل بعد هم تایید شده
میشه حتی انتظار کیفیت بالاتری برا فصل ۲ داشت

یکی از معدود شخصیت‌های جدید جالبی که توی این سال‌ها وارد دنیای Star Wars شدن، Baylan Skoll بود که نقشش توی سریال Ahsoka توسط ری استیونسن ایفا می‌شد. یه جدای تاریک و متفاوت که در عین حال که توی بخش منفی ماجرا بود، ولی یه حالت نسبتاً خاکستری داشت و هم شخصیتش مرموز و خاص بود و هم بازیگرش یه ایرلندی با صفا و جذاب.
متأسفانه این بازیگر دو سال پیش از دنیا رفت و حالا اعلام شده که توی فصل دوم، قرار نیست این شخصیت رو کنار بذارن و به جاش روری مک‌کان (سندور کلگین توی Game of Thrones) نقش رو برعهده می‌گیره. انتخاب جالبیه و باید دید چی می‌شه. :دی

43cc10_25zxcsads.jpg

برا کسی که نیمه دوم فصل دو تویین پیکس رو کلا نفهمید چی دیده آیا سیزن جدیده پیشنهاد میشه؟ :دی

سیزن اول جوری برام جذاب بود که هرجور شده تایم خالی میکردم بشینم اپیزوداشو پشت هم ببینم اما نصفه دوم سیزن بعدشو در یک حالت بشدت Numb دیدم و اصلا نمیفهمیدم چی دارم میبینم :-"

برا کسی که نیمه دوم فصل دو تویین پیکس رو کلا نفهمید چی دیده آیا سیزن جدیده پیشنهاد میشه؟ :دی

سیزن اول جوری برام جذاب بود که هرجور شده تایم خالی میکردم بشینم اپیزوداشو پشت هم ببینم اما نصفه دوم سیزن بعدشو در یک حالت بشدت Numb دیدم و اصلا نمیفهمیدم چی دارم میبینم :-"
چیشو نگرفتی ؟

اصلاً تویین پیکس ساخته شده که کسی ازش چیزی نفهمه!

فصل سوم؟! N تا ویدئو تحلیلی ساختند که بفهمن چی بوده؛ هنوز نتونستند کشف کنند ذهن مریض لینچ رو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or