Multi Platform Cyberpunk 2077

سازنده
CD PROJEKT RED
تاریخ انتشار
December 10, 2020
ناشر
CD PROJEKT RED
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

43724376590678437643.png

1ixh_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C1-.gif

8489_تصاویر1.gif

>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_026.jpg Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_027.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0001.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0002.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0003.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0004.jpg
<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0001.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0002.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0004.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0003.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Key Art<<<<<

در صورت لود نشدن تصاویر صفحه را Refresh کنید
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>

>>>>>Concept Art<<<<<

<><><><>

>>>>>Key Art<<<<<

343y_ویدیوها1.gif

============================

تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش اول
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش دوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش سوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش چهارم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش پنجم و آخر
تاریخچه تشکیل شهر نایت سیتی
افسانه جانی سیلورهند
تاریخچه شرکت آراساکا

با تشکر از @mobin.hb96

===================================
تاریخچه بازی بخش 1
تاریخچه بازی بخش 2
تاریخچه بازی بخش 3
تاریخچه بازی بخش 4
تاریخچه بازی بخش 5
تاریخچه بازی بخش 6
تاریخچه بازی بخش 7
تاریخچه بازی بخش 8
تاریخچه بازی بخش 9

با تشکر از @armin_shadow

========================================

نگاهی بر Cyberpunk 2077 بخش اول

با تشکر از @darksider666

Last edited by a moderator:
هرچی بیشتر بازی می‌کنم، لذتش هم بیشتر می‌شه و بعید نیست در نهایت بره توی لیست بهترین بازی‌های این نسل من. :دی از مأموریت‌های جالب و شخصیت‌های جذاب تا گان‌پلی که خیلی بهتر از انتظاراتم هست.
چقدر هم صداپیشگی خانم V خوبه! در مورد آقاشون اطلاعی ندارم، ولی این یکی خیلی عالیه و آدم واقعاً کیف می‌کنه. با اینکه بازی به شدت با دوربین اول شخص همخونی داره و بعیده توی سوم شخص می‌تونست انقدر خوب عمل کنه، ولی بعضی وقت‌ها غصه می‌خورم که نمی‌تونم V جان رو بیشتر ببینم و فقط توی آینه و عکاسی و اینا سر و کله‌ش پیدا می‌شه. :دی

b77024_24Cyberpunk-2077-20241224144637.jpg

دو تا سوال:
۱. این بخش مربوط به Phantom Liberty به شکل واضحی وارد بازی می‌شه؟ یعنی من که دارم از اول بازی رو همراه DLC جلو می‌رم، حتماً یه جایی بهش می‌رسم یا ممکنه از دستش بدم و بعداً مجبور بشم دوباره از یه فایل ذخیره شروع کنم و دنبالش بگردم؟ کلاً نگرانی بابت از دست دادنش داشته باشم یا نه؟ :دی
۲. بعضی از مأموریت‌ها هستن که توی بخش پایانی یا جاهای مهم، حق انتخاب وجود داره و ممکنه یکی از گزینه‌ها نیاز به امتیاز بالا توی فلان بخش داشته باشه. این بخش‌ها ممکنه تفاوت خیلی عظیمی توی بازی ایجاد کنن یا زیاد سخت نگیرم؟ احتمالاً بعضی جاها مهم‌تر باشن و بعضی جاها نه، ولی به طور میانگین چقدر مهمه که اون گزینه خاص رو بزنیم؟
مثلاً مأموریت Delamain که آخرش می‌رسیدیم به اتاق نهایی، یه گزینه داشت که Intelligence باید ۱۵ بود. دفعه اول رسیدم اونجا و دیدم برای من ۱۰ هست و ولش کردم و از بخش قبلی لود کردم تا بعداً برم سراغش. از اونجایی که آلزایمر دارم، وقتی Intelligence به ۱۳ رسید فکر کردم می‌شه اون انتخاب رو انجام داد و دوباره کل اون بخش رو بازی کردم و رسیدم به آخرش و دیدم ۱۵ بوده! :| باز از قبلش لود کردم و چند ساعت بعد که امتیاز لازم رو داشتم رفتم و بالاخره تمومش کردم. :دی
می‌خوام ببینم این جور وقت‌ها ارزش داره که یه مأموریت رو موقتاً کنار بذارم و وقتی اون امتیاز به نقطه موردنظر رسید برگردم؟
آریا دوبله رو حال میکنی ؟ دختره اصلا صداش یه چیز عجیبیه.
ببین درباره فنتوم لیبرتی بعد یکی از اکت ها یه پیامک میاد برات میری سمت Dog Town یکم اولش رو انجام بدی خودت متوجه میشی مال فنتوم لیبرتیه ، فقط قبل از اینکه بری جلوتر یه save بکن داشته باشیش .( زیاد دقیق بهت توضیح ندادم که اسپویل نباشه ) .
فقط آریا یکی از پایان های بازی به شدت خفنه امیدوارم مثل من انتخاب هات تو رو همونجا ببره که اگه همینطور بشه یکی از خفن ترین سکانس های ویدئوگیم رو تجربه میکنی . Save قسمت های آخر بازی زیاد داشته باش قبل انتخاب های مهم که بتونی بک بدی اگه پایان رو دوست نداشتی .

آریا دوبله رو حال میکنی ؟ دختره اصلا صداش یه چیز عجیبیه.
ببین درباره فنتوم لیبرتی بعد یکی از اکت ها یه پیامک میاد برات میری سمت Dog Town یکم اولش رو انجام بدی خودت متوجه میشی مال فنتوم لیبرتیه ، فقط قبل از اینکه بری جلوتر یه save بکن داشته باشیش .( زیاد دقیق بهت توضیح ندادم که اسپویل نباشه ) .
فقط آریا یکی از پایان های بازی به شدت خفنه امیدوارم مثل من انتخاب هات تو رو همونجا ببره که اگه همینطور بشه یکی از خفن ترین سکانس های ویدئوگیم رو تجربه میکنی . Save قسمت های آخر بازی زیاد داشته باش قبل انتخاب های مهم که بتونی بک بدی اگه پایان رو دوست نداشتی .
عالیه صداش! :x
من معمولاً انتخاب‌های داغون توی این جور بازی‌ها می‌کنم و بعید نیست پایان Cyberpunk هم به فاجعه ختم بشه! :-" ولی چون خیلی save می‌کنم توی بازی، اگه مشکلی پیش اومد برمی‌گردم عقب‌تر. :دی به جز saveهای درست حسابی، این quick save که می‌شه در عرض یه ثانیه انجام داد هم خیلی خوبه و دمشون گرم.

دستت درد نکنه. :دی
اسکیپ کردن تو کار من نیست! کلاً توی این جور بازی‌ها سعی می‌کنم همه مأموریت‌های فرعی درپیت رو هم انجام بدم، چه برسه به چیزهای نسبتاً مهم. حتی بعضی وقت‌ها پیش میاد که مثلاً ۵۰ ساعت مأموریت فرعی انجام می‌دم و بعدش خسته می‌شم و بخش اصلی بازی رو ول می‌کنم! :-" ولی این Cyberpunk انقدر تا الآن بهم حال داده که بعید نیست یه ۲۰۰ ساعتی حرومش کنم!‌ :دی
ایول. من هم بازی رو پلت کردم و تنها مشکلم Gig های بازی اصلی بود که زیاااااد و کپی پیستن. (فنتوم مراحل فرعیش فوق العاده هست). اگه طبق اون لیست هم بری (عکس اسپویلی نداره واقعا صرفا برای احتیاط گذاشتمش داخل اسپویل ) به همه پایان ها دسترسی پیدا میکنی و دیگه انتخاب خودت میشه.
یه نکته دیگه هم بگم من هم مثل تو فرعی میرفتم، به خاطر اپگرید ها و اسکیل ها بازی بعد یه مدت خیلیییی اسون شد! اگه حوصله داشتی رو هارد یا بالاتر برو.

بازی در کل خیلی کوتاه بود اگر gig ها نبودن کلا 6 ساعت بیشتر نمیشد .
بیشر زمانبر بودن بازی هم مربوط به 8 تا پایانش بود.
این راهنمایی اسپویل داره
برای ۴ تا پایان dlc حتما دو جا باید سیو داشته باشین .
جای اول وقتی دارین با songbird چیپ رو خارج میکنین که مهمترین سیو برای دیدن ۴ تا پایان dlc هست چون بهتون دوتا انتخاب میده هر انتخاب ۲ تا پایان داره.
جای دوم اگر طرف songbird رو گرفتین موقعی که دارین توی اتاقک دفاع میکنین اونجا سیو کنین برای دوتا پایان
و اگر طرف نیگا رو گرفتین آخر مرحله جایی که دارین از پله ها بالا میرین که وارد core بشین .
توی هر پایان اگر طرف songbird رو بگیرین ۱ اندینگ دیگه هم داره .

برای ۴ تا پایان بازی اصلی هم باید همه gig ها و همه ماموریت ها رو قبل مرحله آخر اسمش فک کنم nocturne بود انجام بدین و قبل شروع مرحله سیو کنین. بخصوص اینکه یکی دوتا از پایان ها احتمال failed شدن دارن . قبل از ماموریت های مربوط به افراد مهم مثل جودی و پنم حتما سیو داشته باشین و ماموریت هاشون رو توی الویت بزارین

آخرین ویرایش:
خب نزدیک ۸۰ ساعت رو اپدیت ۲ وقت گذاشتم بازی رو سیو جدید شروع کردم و تمامش کردم. هنوز دست به DLC نزدم فعلا مشغول ۱۰۰درصد کردن و پلات بازی اصلی هستم.
جالبه چند سال پیش که بازیش کردم نمیدونم سر چی بود با ذهنیت بدی رفتم سراغش یا سر مشغله های دیگم بود بازی من رو کامل جذب نکرده بود. ولی الان واقعا مات و مبهوتش
شدم :D NC واقعا از نظر طراحی بصری شاهکاره یه ابهت خاصی داره که دوربین اول شخص هم به شدت کمک کرده. قشنگ اون بزرگیش انگار تو چشته و قابل لمسه. حتی با داستان
بازی هم این سری بیشتر حال کردم. جانی شدیدا کاراکتر based و کله خرابی داره.خود شخصیت V واقعا عالیه و صداپیشگی خفنی داره مخصوصا V مرد که به نظرم اونقدر بهش بها ندادن
ملت و کمتر در موردش صحبت شده. درکل شدیدا برای بازی کردن DLC هایپم چون واقعا چیزای خوبی درموردش شنیدم.

اینهمه تعریف کردم یکم از بدی هاشم بگم :D هنوزم گاها یه سری باگ های عجیب تو بازی دیده میشه که اکثرشون هم مثلا تو کات سین ها یا تو ماموریت های اصلی هست. انقدر درگیر فیکس کردن باگ های جهان باز بودن ماموریت اصلی رو یادشون رفت :D .ولی هیچ باگ یا کرشی تو جاهای دیگه ندیدم و وضیت بازی خیلی خوبه.

یه نکته ریز هم بگم. به نظرم اشتباه بود CDPR انجین خودشو بعد این همه فیکس و اپدیت رها کرد . هنوزم یکی از بهترین گرافیک هارو داره این بازی. اصلا به UE5 خوشبین نیستم
مخصوصا تو بازی جهان باز و پر جزییاتی مثل ویچر. امیدوارم خراب نکنن از نظر فنی

وای خدا مغزمو سرویس کرد ۸ ساعت بازی کردم فقط شر و ور. اون قسمت آپگرید پیش اون دکتره اون قسمتای برین استورم بعدش قسمتای اون هتل که باید اون دستگاهو هدایت کنی و هی حرف حرف حرف بابا سردرد گرفتیم یکم گیم تحویل بده به جای این قرتی بازیا.
دراپ میکنم برم DS1 بازی کنم.

وای خدا مغزمو سرویس کرد ۸ ساعت بازی کردم فقط شر و ور. اون قسمت آپگرید پیش اون دکتره اون قسمتای برین استورم بعدش قسمتای اون هتل که باید اون دستگاهو هدایت کنی و هی حرف حرف حرف بابا سردرد گرفتیم یکم گیم تحویل بده به جای این قرتی بازیا.
کل گیم های آرپی جی همین مدلن باید بهشون زمان بدی

Death stranding یا dark soul ؟
اگه دارک سولزه ، الان میری اونجام میگی ای بابا هی باید بیلد بسازی نمیدونم کاراکتر رو قوی کنی ای بابا با یه ضربه مُردم :دی
یا دث استرندیگ میگی ای بابا بار ببرم از A به B ، گیم‌پلی بده 😅

Death stranding یا dark soul ؟
اگه دارک سولزه ، الان میری اونجام میگی ای بابا هی باید بیلد بسازی نمیدونم کاراکتر رو قوی کنی ای بابا با یه ضربه مُردم :دی
یا دث استرندیگ میگی ای بابا بار ببرم از A به B ، گیم‌پلی بده 😅

مردم تمایل دارن منو کسی بدونن که الکی غر میزنه تا جلب توجه کنه دیگه عادت کردم ولی من واقعا تا مغز استخون خاصم متاسفانه. انی وی.
منظورم دارک سولز بود. قبلا بازی کردم و میدونم تایپمه. ینی تنها بازی فرامه در حال حاضر که حفظ نیستم چون یه بار فقط خیلی وقت پیش بازی کردم و بخاطر همین الان برام تازگی داره و میخوام دوباره بازی کنم. البته کلا حوصله بازی ندارم جدیدنا و شاید اینم بازی نکنم و تا دراپ بعدی فرام - حداقل بهار ۲۰۲۶- دست به دسته نزنم.

• Poker Face
  • Smile
Reactions: AM!R and MyJinx
این بازی اکشن نیست RPG هستش مثل witcher 3 و بازی های این سبکی یه بخش مهمشون داستان و انتخاب های شما بر اساس داستان هستش. مثل این میمونه که داری کتاب میخونی یا فیلم میبینی ولی میتونی داستان کتاب / فیلم رو خودت تغییر بدی.

این بازی اکشن نیست RPG هستش مثل witcher 3 و بازی های این سبکی یه بخش مهمشون داستان و انتخاب های شما بر اساس داستان هستش. مثل این میمونه که داری کتاب میخونی یا فیلم میبینی ولی میتونی داستان کتاب / فیلم رو خودت تغییر بدی.

حوصله داستان وسط بازی ندارم -خدایا چه ترکیب عجیبی!- مثل اینکه جز اینم چیز خاصی دیگه ای برای عرضه نداره -لنتی اوپن ورده ماشین داره تفنگ داره شهر داره ولی طبق گفته ها نه gtaه نه اکشن معلوم نیست پس چه دردی میخوره!- مال من نیست پس.
ممنون از همه کسایی که نظر دادن واقعا حرفاتون فورسم کرد یکم دیگه فرصت دادم ولی بازم حال نداد. اونقدم فضاش برام جالب نبود که بخوام تا جایی پیش برم که نورونای مغزم بخاطر هماهنگی و عادت مجبور به لذت بردن از بازی بشن. متاسفانه.
برم دارک سولزمو بازی کنم. فیزیک. اکشن. گیمپلی. سکوت. کاملا هم مشخصه قرار نیست gta باشه.

حوصله داستان وسط بازی ندارم -خدایا چه ترکیب عجیبی!- مثل اینکه جز اینم چیز خاصی دیگه ای برای عرضه نداره -لنتی اوپن ورده ماشین داره تفنگ داره شهر داره ولی طبق گفته ها نه gtaه نه اکشن معلوم نیست پس چه دردی میخوره!- مال من نیست پس.
ممنون از همه کسایی که نظر دادن واقعا حرفاتون فورسم کرد یکم دیگه فرصت دادم ولی بازم حال نداد. اونقدم فضاش برام جالب نبود که بخوام تا جایی پیش برم که نورونای مغزم بخاطر هماهنگی و عادت مجبور به لذت بردن از بازی بشن. متاسفانه.
برم دارک سولزمو بازی کنم. فیزیک. اکشن. گیمپلی. سکوت. کاملا هم مشخصه قرار نیست gta باشه.
هرچیزی که تفنگ و شهر داشته باشه باید GTA باشه؟ بازی سبک شما نیست تموم شد رفت! ایراد دیگه قرار نیست بگیری که بابت محصولی که تو ژانر خودش کم نظیره!
بشین دارک سولز بازی کن و سایبرپانکو با GTA مقایسه نکن. کلا نگرفتی شما که بازی چی میخواد ارائه بده و روی ذهنیت اشتباه خودت پافشاری داری هی.

من همون موقع که نسخه کامپلیت باری اومد خریدمش و الان میخام شروع کنم بازی رو، و بازی ریجن دو هستش، اگه بازی اصلی رو روی اکانت امریکام بازی کنم و بعدش بخام DLC رو پلی بدم، باید برم از اکانت ریجن ۲ استفاده کنم و اینکه میگن باید سیو بازی اصلی رو داشته باشی تا یه جاهایی ک بتونی DLC رو بازی کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or