اصل کار انیمه است.من یبار نشستم سه گانشو دیدم تنها نکته مثبتش شخصیت فان تونیگاوا(مطمئن نیستم درست باشه) بود البته میگن اصلش انیمشه ولی خب من حوصله انیمه ندارم
بد نبود، اما نصفه و نیمه تموم شد.Warrior ارزش دیدن داره؟
اصل کار انیمه است.من یبار نشستم سه گانشو دیدم تنها نکته مثبتش شخصیت فان تونیگاوا(مطمئن نیستم درست باشه) بود البته میگن اصلش انیمشه ولی خب من حوصله انیمه ندارم
بد نبود، اما نصفه و نیمه تموم شد.Warrior ارزش دیدن داره؟
فقط یه شخصیتش اینجوریهاین Alice رو من دوتا اپیزودش رو دیدم ولی احساس کردم کارکترها رو خیلی زیادی باهوش نشون میده. مثلا تو چند ثانیه حساب و کتاب های خفن ریاضی رو حل میکنن. حالا نمیدونم در ادامه چطور میشه
خیلی یکهویی بود.
هی با خودم میگم اینا باید از Dexter بکشن بیرون و خدافظی کنن باهاش هی میبینم نه حال میده حیفه
هرچقد پایان نویسای افتضاحین خود فصل رو خوب درمیارن، New Blood اگه اندینگشو در نظر نگیریم بنظرم جز بهترین فصلای دکستر بود.
این یکی هم تا اینجا برام جذاب بوده مخصوصا قسمت سوم.
البته یک سری مشکلات داره، خیلی بیش از اندازه اغراق شدس همه چی، مخصوصا دبز که انگار لول 100 ـه تینیجرای آمریکاییه.
سرعت پیشروی داستان هم خیلی زیاده و همه چی خیلی سریع اتفاق میوفته، شایدم البته میخوان داستان گذشته رو تا جایی که به اینجا میرسه تو فلش بکا نشون بدن!
متوجه نشدم منظورت از برادر دو قلو چیه تو اسپویلر اگه میتونی توضیح بده.بزرگترین اشتباه نویسندگان دکستر بلایی بود که سر کرکتر دوکس آوردند. رابطه این دوتا باید شبیه هنکس والتر وایت میشد، اونم برای فصل آخر. همین سری جدیدم حتی با گفتن برادر دو قلو خواهرزاده یا هرچیزی میتونند کرکترش رو برگردونند. کلا دکستر ایده خوبه اما واقعا نمیتونند بفهمند چیکار میخوان باهاش کنند.