خب 2024 هم داره تموم میشه برا من میشه گفت سال خوبی بود , خیلی خلاصه از بازی هایی که امسال پلی دادم و دوست داشتم
TEKKEN 8
شخصا فن این فرنچایز هستم قبلا نقدمو راجبش گفتم اگر مشکلات کاستوم های خیلی گرون و DLC های گرونترش نبود برام حتی میتونست 10 باشه ولی نمره من بهش 9.5/10
HELLDIVERS 2
خیلی فن این سبک بازی ها نیستم ولی یه مدتی برام فان و سرگرم کننده بود 8/10
Stellar Blade
گیمپلی و کامبت خیلی خوبی داره پرفرمنس عالی کاش مشکلات لول دیزاین نداشت و داستان بهتری هم داشت 8.5/10
Neva
این بازیو از دست ندید خیلی زیباس هنر خالص همراه با موسیقی جذاب 8.5/10
Final Fantasy VII Rebirth
شاید دیگه اسکوارانیکس نتونه بازی به این خوبی بسازه در تمام بخش ها فوق العادس , کاراکترها داستان صداپیشگی موسیقی گیمپلی گرافیک (غیر از مشکل تکسچر مثلا سنگ و صخره و ... که نمیدونم چرا رفع بشو نیستن) تنها ایرادی که برا من داشت سایدمیشن ها و کارهای فرعی خیلی زیادن و از یه جایی به بعد ممکنه رو مخ و تکراری بشه , در حدی که 100% کردن بازی میتونه تبدیل به ساعت ها وقت گیری و خستگی بشه ولی مین میشن ها شاهکاره 9.5/10
Astro Bot
سورپرایز سال بود برام , لذت بخش به معنای واقعی کلمه طراحی مراحل استادانه , تک تک مراحل چه از نظر دیزاین چه از لحاظ هنری منحصر به فرد هستن همراه با موسیقی که تو مغز آدم میره , بازی هست که نشون میده ویدیوگیم یعنی چی خلاقیت یعنی چی , بهترین استفاده ای که میشه از DS تصور کرد , لحظات نوستالژی که باهاش خاطره داریم و بالاخره کاراکتری که سال ها سونی دنبالش بود 10/10
Silent Hill 2
پروژه به شدت سختی بود برای ریمیک شدن و شخصا اعتمادی به بلوبر و این ریمیک نداشتم ولی همین قشنگه وقتی به یه بازی امید نداری ولی سورپرایز میشی , حق این بازی دیده شدن خیلی بیشتر از این ها بود , یه ریمیک وفادار به نسخه اصلی , اتمسفر بازی که سخت بشه مانندش پیدا کرد داستان درگیرکننده و روایت زیبا که از صداپیشگی عالی نباید گذشت نمیدونم چرا اهمیت ندادن بهش ولی در این بخش هم عالی بودن , پازل ها سخت ولی جذاب و حساب شده , گیمپلی درسته خیلی نرم نیست ولی به نظرم با توجه به سبکی که داره اوکیه فقط انیمیشن ها میتونست یکم بهتر باشه یکمم اواخر بازی دیگه انمی ها تکراری شده بودن برام ولی خب اکثر موارد در این بازی داستان پشتشه . در کل تجربه واجب و به شدت ارزنده 9/10
خلاصه بازی هایی که امسال دوست داشتم ، بازی اگر نیست یا بازی نکردم یا دوست نداشتم و زیر 8 بودن
ایندیاناجونز اواخر سال اومد که دوست دارم تجربه کنم که احتمالا بهار پلی بدم