Whatever Works - 2009
لری دیوید و شخصیت وودی آلنیزه شده اش! شاید این عبارت برای توصیف فیلم بدک نباشه. نمیدونم سال 2009 سریال Curb در حال پخش بوده ولی در هر صورت، محاله که این فیلم رو ببینید و یاد اون سریال نیافتید. که البته ایرادی نداره و صرفا شاید بشه اینطور تصور کرد که لری دیوید خیلی وسعت ایفای نقش و یا بازیگری نداره و همون نقش رو داره اینجا ایفا می کنه ولی بازم چیزی از ارزش های اون کم نمی کنه و هنوز که هنوزه میشه اون رو در نقش یک شخصیت ضد اجتماعی دوست داشت و ستایش کرد و اینجا نشون داد که وقتی یه هدایت گر خوب بالا سرش باشه، حتی همون نقش تکراری هم می تونه جذاب به نظر برسه.
داستان برخلاف Curb طبق سبک و سیاق وودی آلن چینش شده بود و پیش می رفت. سکانس ها و دیالوگ ها بسیار متفاوت با اون سریال هستند و به راحتی می تونید لمس و اثر هنرمندانه وودی آلن رو روی فیلم حس کنید و این واقعا دلپذیر و شگفت انگیزه. و باعث شد من واقعا از دیدن فیلم به وجد بیام و برام فیلم بخصوصی باشه.
نهایتا خیلی از دیدن فیلم لذت بردم. حتی حضوری هنری کویل هم در نوع خودش جالب بود و انتظار ورودش رو نداشتم. ولی جدا از همه چیز محو تماشای لری دیوید و هنرنمایی اون در فیلم بود که چطور یک تنه کل فیلم رو به جلو برد و نشون داد که پتانسیل بالایی برای حضور حتی در فیلم های سینمایی داره. شاید بالاخره این تک بعدی بودن و این سبک بازی یکسان یه جایی کسل کننده بشه ولی بهرحال چون کمتر این کار رو کرده خیلی دوست دارم بیشتر چنین آثاری ازش ببینم. اینجا که حسابی باحال بود.
7.8/10
----------
Good One - 2024
داستان دختر نوجوونی که بهمراه پدر و دوست پدرش به کمپ میره و اونجا اتفاقاتی میافته که نباید بیوفته و ...
فیلم حس واقعی و جالبی داشت؛ یعنی خیلی روی حس واقع گرایانه اون میشه حساب باز کرد و از این بابت که همه چیز طبیعی نشون داده شده جای تحسین داره. ولی خب نکته دیگه اینه که همین طبیعی نشون دادن فضا و واقع گرایانه بودن اون باعث شده یه جور حالت کسل کنندگی و یا فاقد جذاب بودن مسیر پیشروی هم به فیلم حاکم بشه. و در آخر اینکه با چه نگاهی سراغ این فیلم برید خیلی مهمه و نباید به چشم یک فیلم معمولی اون رو نگاه کرد و انتظارات عادی رو داشت.
نهایتا برای دیدن اینکه داستان چی میشه تا انتها دیدم ولی فیلمی نیست که تو یادم بمونه و یا اون رو برای دیدن به کسی پیشنهاد بدم. زیادی معمولی بود و چیز بخصوصی هم جز یه پیام ساده برای ارائه نداشت.
5.5/10
-------------
The Wild Robot - 2024
فکر کنم چند سالی بود که درست و حسابی انیمیشن سینمایی ندیده بودم (یا شاید انیمیشن باب میلم ندیده بودم) و اینم اتفاقی دیدم و برخلاف انتظارم لذت بخش بود و تونستم با کار ارتباط بگیرم. حس و حال قشنگی توی محیط حاکم بود و شخصیت ها دوست داشتنی بودن. و البته که بعضی جاها رو میشد پیش بینی کرد ولی قابل پیش بینی بودن همیشه چیز بدی نیست و بهرحال یک داستان مسیر مشخصی داره که باید طی بشه. نوع پیشروی هست که اهمیت داره که اینجا بهش خوب پرداخته شده بود و داستان احساس سکون و کسالت باری نداشت.
پایان بندی هم بدک نبود و میشه باهاش کنار اومد. در جریان نیستم که قراره ادامه ای براش ساخته بشه یا نه ولی به نظرم با وجود داشتن پتانسیل بهتره بیخیال ساخت ادامه ای براش بشن و بذارن به همین تک فیلم اکتفا کنیم.
6.7/10