Last edited by a moderator:
البته محتوا ، اسمها و... همش چینیه خب.اول که تریلرش اومد فکر میکردم دنباله Wulong Fallen Dynasty ه برادران چینی رفتن قشنگ کل اسم بازی رو برداشتن دو تا کلمه رو عوض کردن
این که نصفش مولتی پلتفرمهمیدونم که این لیستهای ۱۰۰ بازی فلان و اینا ارزش خاصی ندارن. ولی به هر حال برای تفریح و سرگرمی جالب هستن و حالا IGN هم اومده به مناسبت ۳۰ سالگی پلی استیشن، لیست ۱۰۰ بازی برتر کنسولهای پلی استیشن از PS1 تا PS5 رو ردیف کرده که اینجا میتونین ببینین.
این هم ۲۰ تای اول:
20. Silent Hill 2
19. Dark Souls
18. Gran Turismo 3: A-Spec
17. Persona 4 Golden
16. The Witcher 3: Wild Hunt
15. Metal Gear Solid 3: Snake Eater
14. Castlevania: Symphony of the Night
13. Elden Ring
12. The Last of Us Part 2
11. Resident Evil 2 (2018)
10. Baldur's Gate 3
9. Grand Theft Auto 5/Online
8. Uncharted 2: Among Thieves
7. Red Dead Redemption 2
6. Final Fantasy VII
5. The Last of Us
4. Shadow of the Colossus
3. Bloodborne
2. God of War (2018)
1. Metal Gear Solid
مگه گفته بهترین انحصاری ها؟؟ لیست در مورد بهترین بازیهایی هست که از ابتدای بوجود اومدن پلی استیشن رو این پلتفرم در دسترس بوده. از این لیستها هر ساله میدن و همه اش اوکی بود بجز اون دثلوپ که من نمیدونم IGN چی تو این بازی دیده که انقدر اینو میاره بالا. جزو ۱۰۰۰ تا بازی برتر هم نیست این بازیاین که نصفش مولتی پلتفرمه
خدایی من الان دارم بازیش میکنم دثلوپ رو،(همیشه دراپش میکردم همون اول ) ولی واقعا ایده بازی تک و خاصه، خیلی نابه همه چیشمگه گفته بهترین انحصاری ها؟؟ لیست در مورد بهترین بازیهایی هست که از ابتدای بوجود اومدن پلی استیشن رو این پلتفرم در دسترس بوده. از این لیستها هر ساله میدن و همه اش اوکی بود بجز اون دثلوپ که من نمیدونم IGN چی تو این بازی دیده که انقدر اینو میاره بالا. جزو ۱۰۰۰ تا بازی برتر هم نیست این بازی
من از این لیست های کلیک بیت که همیشه میذارن بدم میاد ولی خب این لیست خوبیه به جز اینکه بایوشاک میتونست تو 3 تای اول باشه بقیه ش بدک نیست همینکه هم Bloodborne هم فاینال 7 تو 10 تای اوله من رو راضی میکنه .میدونم که این لیستهای ۱۰۰ بازی فلان و اینا ارزش خاصی ندارن. ولی به هر حال برای تفریح و سرگرمی جالب هستن و حالا IGN هم اومده به مناسبت ۳۰ سالگی پلی استیشن، لیست ۱۰۰ بازی برتر کنسولهای پلی استیشن از PS1 تا PS5 رو ردیف کرده که اینجا میتونین ببینین.
این هم ۲۰ تای اول:
20. Silent Hill 2
19. Dark Souls
17. Persona 4 Golden
13. Elden Ring
10. Baldur's Gate 3
7. Red Dead Redemption 2
6. Final Fantasy VII
5. The Last of Us
3. Bloodborne
2. God of War (2018)
1. Metal Gear Solid
Gow 2018 رتبه دوم و red dead redemption 2 رتبه هفتم!!؟جل الخالقمیدونم که این لیستهای ۱۰۰ بازی فلان و اینا ارزش خاصی ندارن. ولی به هر حال برای تفریح و سرگرمی جالب هستن و حالا IGN هم اومده به مناسبت ۳۰ سالگی پلی استیشن، لیست ۱۰۰ بازی برتر کنسولهای پلی استیشن از PS1 تا PS5 رو ردیف کرده که اینجا میتونین ببینین.
این هم ۲۰ تای اول:
20. Silent Hill 2
19. Dark Souls
17. Persona 4 Golden
13. Elden Ring
10. Baldur's Gate 3
7. Red Dead Redemption 2
6. Final Fantasy VII
5. The Last of Us
3. Bloodborne
2. God of War (2018)
1. Metal Gear Solid
سلیقه سایته در نهایتGow 2018 رتبه دوم و red dead redemption 2 رتبه هفتم!!؟جل الخالق
تعجبی نداردGow 2018 رتبه دوم و red dead redemption 2 رتبه هفتم!!؟جل الخالق
مقایسه RDR2 و GOW مثل مقایسه بوگاتی شیرون با بنز E300 هست درسته GOW بسیار عالی هست ولی RDR2 یک شاهکار استثنائی هستتعجبی ندارد
همون سال ۲۰۱۸ هم هر دو نامزد goty بودن که gow برنده بهترین بازی سال شد،
یکی از دلایلی که آورده بودن:
( تو شاهکار بودن rdr2 کلا شکی نیست، ولی از نظر گیم بودن gow خیلی گیم تر هست، rdr2 بیشتر شبیه ساز زندگی در غرب وحشی بود)
حالا من خودم موافق این دلیل هستم . چون gowرو چندین بار تموم کردم ولی rdr2 رو با این که عاشقشم ولی هنوز تموم نکردم، خیلی طویل و کش دار و یکم کند هست
بعدش این رده بندی ها ارزش ندارد چون همشون سلیقه ی شخصی هستن
از من بپرسند بهترین های نسل کدوما هستن بدون شک میگم ریترنال و فینال فانتاسی ریبرس، چون بیشترین لذت رو از اینا بردم