شایعه رویترز: شرکت سونی در حال مذاکره برای خرید شرکت مادر فرام‌سافتور است.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت
Sony-Kadokawa-Reuters_11-19-24-1024x576.jpg
بر اساس گزارش رویترز به نقل از دو منبع آگاه، شرکت سونی در حال مذاکره برای خرید شرکت Kadokawa است.

به گفته این منابع، مذاکرات بین دو طرف در جریان است و در صورت موفقیت در هفته‌های آینده ممکن است توافقی امضا شود.

سونی در پاسخ به سوال رویترز از اظهار نظر خودداری کرد. شرکت Kadokawa گفت نیز که نمی‌تواند اظهار نظری بکند.

[شرکت کادوکاوا شرکت مادر تعدادی از شرکت‌های تابعه در زمینه‌های نشر، فیلم و رسانه‌های تصویری و چندرسانه‌ای است. شرکت‌های ساخت بازی‌های ویدیویی تابعه آن شامل آکوایر، فرام‌سافتور، گوتچا گوتچا گیمز و اسپایک چان‌سافت می‌شود. شرکت سونی اینتراکتیو انترتینمنت، شرکت تابعه گروه سونی و سازنده پلی‌استیشن، در حال حاضر مالک ۱۴.۰۹ درصد از سهام فرام‌سافتور است. کادوکاوا که رسانه‌های مهمی مانند فامیتسو و دنگکی را اداره می‌کند، همچنین یک ناشر بازی نیز هست]
.

به نظر من که اگه سونی اینارو بخره، FS زیرمجموعه استدیوهای PS نمیشه و مثل بانجی مستقل میمونه. خیلی خیلی بعیده سونی بیاد یهو با انحصاری کردن بازی های مالتی پلتفرم محبوب گند بزنه تو کامیونتیشون. عقلانی نیست واقعا. به فرض که بخره هم صرفا صاحب میشه و مارکتینگ رو میگیره دستش، همین. در باقی موارد عین قبل عمل میکنن و انگار نه انگار میشه.

ولى دليل نميشه مثل بلادبورن ip جديد سولز لايك واسه خودش نسازه.
البته بيشعورن شايدم نسازن :D

به نظر من که اگه سونی اینارو بخره، FS زیرمجموعه استدیوهای PS نمیشه و مثل بانجی مستقل میمونه. خیلی خیلی بعیده سونی بیاد یهو با انحصاری کردن بازی های مالتی پلتفرم محبوب گند بزنه تو کامیونتیشون. عقلانی نیست واقعا. به فرض که بخره هم صرفا صاحب میشه و مارکتینگ رو میگیره دستش، همین. در باقی موارد عین قبل عمل میکنن و انگار نه انگار میشه.
منم همین فکر رو میکنم ، تو پستم هم به نوعی اشاره کردم که احتمال داره بازیها انحصاری کامل نشه.
ولی خب نهایتا بازیهای FS به پای پلی استیشن نوشته میشه و تقریبا میشه گفت اون جای خالی عناوین RPG هاردکورتر رو براشون تا حد زیادی میتونه پر میکنه.

اما در مورد مستقل موندنشون شک دارم ، اگه اشتباه نکنم بانجی هم اسما مستقله ولی رسما نیست.
یه جایی خونده بودم که مستقل موندن بانجی منوط به آمار و ارقامیه که تو فروش و تعداد پلیر بدست میاره و اگه از یه حدی پایینتر بیاد سونی رسما وارد میشه و دخالت میکنه که البته خب حقشه ، زیرمجموعشه.
مثل همین تغیراتی که اخیرا سونی تو بانجی داد و دستی به سر روی اونها کشید.

اگه اونی که خوندم درست باشه میخوام بگم که این دخالتهای سونی کاملا منطقیه ولی چیز جذابی نیست .
این نوع مستقل بودن خیلی با نوع مستقل بودن یک استودیو مثل CDP تفاوت میکنه.

ولى دليل نميشه مثل بلادبورن ip جديد سولز لايك واسه خودش نسازه.
البته بيشعورن شايدم نسازن :D

والا اینم بعید میدونم:دی سونی همین الان داره بدش نمیاد بازی هاشو حتا برای Xbox هم میداد بیرون و قشنگ از ترسه که نمیده و صرفا به PC قناعت کرده:دی بعد بیاد اینارو بخره دیگه از خدا خواسته میتونه برای همه پلتفرم ها بده بیرون و کلا در خصوص بازی های نیشی مثل همین بازی های فرام (البته الدن رینگ دیگه نیش نبود) مالتی پلتفرم بودن بهترین حالت ممکنه. انحصاری چندان جالب نیست به نظرم. ولشون کنه به امان خدا هرچی میخوان برای همه پلتفرم ها بسازن بره:دی

اما در مورد مستقل موندنشون شک دارم ، اگه اشتباه نکنم بانجی هم اسما مستقله ولی رسما نیست.
یه جایی خونده بودم که مستقل موندن بانجی منوط به آمار و ارقامیه که تو فروش و تعداد پلیر بدست میاره و اگه از یه حدی پایینتر بیاد سونی رسما وارد میشه و دخالت میکنه که البته خب حقشه ، زیرمجموعشه.
مثل همین تغیراتی که اخیرا سونی تو بانجی داد و دستی به سر روی اونها کشید.

فکر میکنم در خصوص مدیریت هست که سونی میتونه بیاد و کنترل رو در دست بگیره. وگرنه در باقی موارد مستقلن و خودشون ناشر بازی هاشون. برای همه پلتفرم ها هم میدن تحت هر شرایطی و سونی هم بیاد مدیریت رو بگیره که همین الان هم گرفته، چیزی انحصاری نمیشه. واقعا هم احمقانه است انحصاری کردن این بازی ها. خیلی خیلی ایده بدیه بیای بازی پرفروش گس رو انحصاری کنی! سونی عقل داشت همین هل دایورز 2 رو هم مالتی پلتفرم میکرد.

اگه كسى اونجا بازى ميخريد قطعا ميداد وگرنه ترس و خجالت به نظرت حاليشون ميشه؟ :D

صدرا مساله فقط فروش نیست، وگرنه بازی های سونی رو PC هم فروش آنچنانی ندارن، ولی مبینیم که سونی دست از عرضه بازی هاش بر نمیداره. به دو دلیل، من فکر میکنم دلیل اول کلا گسترش فن بیس و در دسترس بودن بازی هست تا به مرور و آهسته آهسته پلیرها بفهمن رو پلتفرم های دیگه هم میشه این عناوین رو بازی کرد و قدرت IP بره بالا. ضمن اینکه بالاخره نام سونی با PS عجین شده و زمان میبره تو فن بیس خودش رو PC رو پیدا کنه. و مساله دوم برنامه ریزی برای آینده است. وقتی که کنسول دستی میاد و یه چیزی تو مایه های استیم دک میشه و اونجا این برنامه ریزی جواب میده.

کسی که هدفش گسترش بازار و بدست آوردن IP های قدرتمنده خیلی خیلی بعیده بیاد به این شکل دست به انحصار بزنه و مخلص کلام همه چیز رو نباید صرفا تو فروش بازی دید. بخشی از قدرت یه IP به گستردگیشه.

خبر های مربوط به انتشار بازی ها رو pc وبخصوص اسپایدرمن واقعا حالمون و گرفته بود ولی با این خبر یه خورده به عقلانیت مدیران سونی امیدوار شدم . امیدوارم سونی سراغ سکیرو 2 هم بره .

• Like
Reactions: Farh@d
اگه اینطور برداشت کردین که من ایکس باکس فنم که متاسفانه اشتباه برداشت کردین. پارسال اون کنسول کذایی رو فروختم :D الان پی سی گیرم و حقیقتا دلم نمیخواد مثلا الدن رینگ بعدی یک سال بعد رو پی سی برم. گور بابای سونی و ماکرویی که بخوان یه گیم مولتی پلتفورم رو خدای نکرده انحصاری کنن.

بلومبرگ:
سونی و کادوکاوا شریک های تجاری از سالهای دورن، و خیلی وقته می خوان این معامله انجام بشه
و کادوکاوا تمایل داره کل کمپانی رو سونی بخره
اما سونی فقط بخش انیمه و بازی کادوکاوا رو می خواد

از این رو بحث زیاده
از طرفی با منتشر شدن خبر تو هفته پیش
کاکائو و تنسنت به همراه مایکی مشتریای جدید کادوکاوان و کار سخت تر شده
.
.
پ ن:سونی واقعا مخش تاب داره، تو بخر هر بخشیو نخواستی جدا بفروش، بقیه هم بخرن همینکارو خواهند کرد، سر این لجبازی احتمال خرید خیلی کمرنگ تر شده!

بلومبرگ:
سونی و کادوکاوا شریک های تجاری از سالهای دورن، و خیلی وقته می خوان این معامله انجام بشه

از این رو بحث زیاده
.
.
پ ن:سونی واقعا مخش تاب داره، تو بخر هر بخشیو نخواستی جدا بفروش، بقیه هم بخرن همینکارو خواهند کرد، سر این لجبازی احتمال خرید خیلی کمرنگ تر شده!
دلار به دلار سنت به سنتشو باید فک کنن.مایکروسافت نیست که یهو ۷۰ میلیاردم خرج کنه به جاییش نباشه.سونی تو موبایل و لپ تاپ قدیم بازار خوبی داشت الان کلا از دست داده بازارشو.یه فیلم موندی یه دوربین یه گیم.الان بانجیم ۳.۶ میلیارد دلار دادن پشیمونن😂😂اخرم مایکرو میبینی میخره مشکل دادگاه و ایناش نبود خود سونیم می خرید بره پی کارش.

• Like
Reactions: pouria.sh
بلومبرگ:

از این رو بحث زیاده
.
.
فکر کن مایکی بخره! قشنگ شلنگ میکشه به صنعت انیمه ژاپن:))
من خودم دوست دارم اینا خریده نشند ولی خب واقعا بین همه اینا سونی از همه امن تره.

بجز انیمه آخه اینا سیستمی که دارند درسته.

مثلا بخش رمان و مانگایی که دارند باعث میشه خیلی از این انیمه ها تولید بشند. حالا بخواد اون بخش ها به امون خدا ول بشه کل سیستم انیمه سازی شرکت میره در هوا.

قشنگ 4 تا مشتری فیک آوردن رو کار واسه بنچمارکینگ که فقط رقمو ببرن بالا سونیو بیشتر بدوشن فکر کنم :D آخه انصافا کادوکاوا به چه درد مایکروسافت میخوره. فرام سافتور فکر کنم جزو کم ارزش ترین است های کمپانی به حساب میاد خودشونم هر از گاهی احتمالا یادشون میره همچین استدیویی هم دارن.

کماکان نظرم اینه استدیو یا هر کمپانی ای که تو مسیر نرمال و خوبی داره حرکت میکنه نباید خریده بشه منتها تو این شرایط سونی انتخاب معقول تریه. البته تنسنت هم بد نیست اگه باعث دخالت چین تو امور داخلی کمپانی نشه.

شایعات میگن که سونی ژاپن از نارضایتی از بخش آمریکا میخواد این خرید رو انجام بده, چون ظاهرا بازی های وسترنشون اونقدری که انتظار داشتن موفق عمل نکرده.
فروش اسپایدرمن 2, لست 2 و رگناروگ موفقیت نسخه های قبلی رو نداشته, بودجه های بی دلیل کلانشون هم مشکل ساز شده (دلیل که داره ولی بگذریم).

میگن سونی آمریکا فاجعه کانکورد رو میخواسته برگردونه و ژاپن اجازه نداده, فیر گیم هم الان زیر تیغ ژاپنه.
و البته دلیل اینکه تا الان ریمستر بلادبورن نداشیم بخاطر این بوده که سونی آمریکا بلادبورن رو یه بازی نیچ میدونه.

اون هاییم که موفق بوده از جمله دیزگان و گوست آف سوشیما کلکشون کنده شده. مخصوصا میگن که ژاپن از گوست جدید ناراضیه چون فکر میکرده ادامه داستان جین باشه.
میگن ناتی داگ فروش دیزگان (که بودجش هم کمتر بوده) رو برای لست خطر میدیده و از ساخت ادامش جلوگیری کرده.

مشخصه که سونی ژاپن ضرر عظیم ESG و DEI رو دیده و میخواد دوباره پول دربیاره.
وکیسم و بی لیاقتی اشخاصی که توی این استودیوها کار میکنن غیرقابل باوره.

در کل دارم میگم اینا شایعه هست حالا چیزی رو گردن ما نندازید, منبعش من نیستم :D.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or