سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    272

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
مملکتی که اون ائین 1400 ساله درش رخنه کرده باشه و گاورمنت عاقل هم نداشته باشه که اینارو از هم جدا کنه (مثل زیستگاه اصلی اون ائین) همینه دیگه، همونطور که روز روشنه شب سیاه، اقتصاد با فرهنگ اون ائین هم نتیجه اش میشه این فاضلاب، مثل تمام اون فرهنگ فاضلابی... یعنی ریشه در فاضلاب است.

حالا اینجا بحث 4 تا کنسوله و عزیزان این همه خودشون رو به زحمت میندازن که بقیه رو ارشاد کنند Pro دزدی از جیب فن هاست و بیاید به جاش پی سی جمع کنید و برده های بت پرست سونی جهان خوار نباشید و فولان :D

حالا فکر کن اگه عزیزان با همین منطق وارد بحث ماشین بشند چی میخوان بگن؟ احتمالا باید کل صنعت اتوموبیل سازی رو جمع کنیم به جاش کمونیست وار فقط 2 مدل ماشین بشسازیم و بخریم که یک موقع کمپانی های برده دار از فن های بت پرستشون دزدی نکنند :D مثلا استون مارتین و مزراتی و فراری و لامبورگینی رو کلا جمع کنیم و به جاش 2 مدل ماشین بسازیم، اینطوری هزینه هام کمتر میشه محیط زیست کمتر اسیب میبینه گرسنگی در جهان کاهش پیدا میکنه و جیب کمپانی های سرمایه دار دزد هم پر نمیشه :D

حقیقتا از خنده دار هم گذشته، دیگه واقعا ادامه دادن همچین بحث هایی سر یک محصول ادیشنال و اضافی که بار منفی هم به برند اضافه نمیکنه، میره تو رده روضه (از اول هم بود البته)
ضمن این که خرید کنسول و PC به هم ربطی نداره و اصولا بازار هدف این‌ها هم جدا از همه و مقایسه‌هایی که اینجا انجام میشه هم معمولا فاقد منطق قابل دفاعیه
اما بقیه مثالت واقعا خواستگاری گودرز از شقایق بود. کمونیسم چه ربطی به ماشین و کنسول و ... داره؟
اتفاقا اگر خیلی بخواییم قفلی بزنیم و با همین چارچوب فکری غلط به قضیه نگاه کنیم، کنسول‌ها رو میشه خیلی کمونیستی‌تر دونست. همه‌شون یک شکل، یک رنگ و ...

البته من نمیگم کنسول کمونیستی ـه. فقط دارم میگم در مثال غلط خودت هم باز کنسول بیشتر به اون مشخصات می‌خوره.

ضمن این که خرید کنسول و PC به هم ربطی نداره و اصولا بازار هدف این‌ها هم جدا از همه و مقایسه‌هایی که اینجا انجام میشه هم معمولا فاقد منطق قابل دفاعیه
اما بقیه مثالت واقعا خواستگاری گودرز از شقایق بود. کمونیسم چه ربطی به ماشین و کنسول و ... داره؟
اتفاقا اگر خیلی بخواییم قفلی بزنیم و با همین چارچوب فکری غلط به قضیه نگاه کنیم، کنسول‌ها رو میشه خیلی کمونیستی‌تر دونست. همه‌شون یک شکل، یک رنگ و ...

البته من نمیگم کنسول کمونیستی ـه. فقط دارم میگم در مثال غلط خودت هم باز کنسول بیشتر به اون مشخصات می‌خوره.
ام ای تی جان منظورم سخن بعضی از دوستان بود که پرو رو دزدی کمپانی ها از فن ها میدونستند، و تاکید میکنند که پرو اسکم و دزدی هست، وگرنه دقیقا درست میگی و کسی که پی سی گیمره طبیعتا نباید به یک محصول اضافی ایراد بگیره (چون پی سی دنیایی از محصولات ادیشنال و اکسترا و تقویتی و اضافی با خودش داره)، صرفا به همین چهارچوب فکری غلط (این بخشش) خواستم اشاره کنم؛

کلا هم شوخی بود پستم بحث علمی نبود که :D اخه کمونیست هام معمولا از این زوایا به کمپانی ها و محصولات و مهم تر از همه "بازار و اقتصاد ازاد" گیر میدن، شما اون همه پست عجیب رو هم بازبینی کن قبل این پست :D الان مثلا سونی فن ها بت پرستانی (ابله قائدتا) هستند که سونی فریبشون میده برای 200 دلار بیشتر ؟ :D

• Like
Reactions: m.a.t
View attachment 355809

خوب دلال های لاشخور رو داریم که:
۱- دارن خودشون رو آماده می کنن برا نرخ ۷۰ تومن
۲- اطلاعاتی از مشکلات cpu در مدل pro بعلت اُور هیت دارن که خود سونی هم هنوز نداره شون!
۳- فعلاً چون هنوز دستشون به گوشت نرسیده، معتقدن بو میده و داغ می کنه و شما باید اسلیم هاشون رو بخری!
۴- ضمناً هیچ وقتم به منفعت خودشون فکر نمی کنن...

پ.ن: قدیماً اسم رو سانسور می کردم، ولی الان دیگه اون کارم نمی کنم...
پ.ن.۲: خودم کماکان با سیاست سونی در خصوص معرفی کنسول پرو مخالفم، ولی دیگه اینا واقعاً شورش رو در میارن، در حدی که منِ مخالف رو به طرفدار سینه چاک تبدیل کنن...
یحتمل این همون فروشگاه توی سعدی نیست که در تاپیک پرسشوپاسخ کاربران مورد تایید و قدیمی می دونستنش؟ پس از دو نسل هنوز نمی دونه کنسول ها APU دارن! بقیه هم دست کمی ندارن ولی چون یادمه تعریفش شده بود گفتم چیزی بارشه

ام ای تی جان منظورم سخن بعضی از دوستان بود که پرو رو دزدی کمپانی ها از فن ها میدونستند، و تاکید میکنند که پرو اسکم و دزدی هست، وگرنه دقیقا درست میگی و کسی که پی سی گیمره طبیعتا نباید به یک محصول اضافی ایراد بگیره (چون پی سی دنیایی از محصولات ادیشنال و اکسترا و تقویتی و اضافی با خودش داره)، صرفا به همین چهارچوب فکری غلط (این بخشش) خواستم اشاره کنم؛

کلا هم شوخی بود پستم بحث علمی نبود که :D اخه کمونیست هام معمولا از این زوایا به کمپانی ها و محصولات و مهم تر از همه "بازار و اقتصاد ازاد" گیر میدن، شما اون همه پست عجیب رو هم بازبینی کن قبل این پست :D الان مثلا سونی فن ها بت پرستانی (ابله قائدتا) هستند که سونی فریبشون میده برای 200 دلار بیشتر ؟ :D
اگه یه نفر پست بذاره که امروز پنج شنبه ۳۴ مرداد سال ۲۰۴۴ هجری شمسی ـه، واقعا ارزش وقت گذاشتن و پاسخ دادن نداره. حتی نیازی نیست اشاره به غلط بودنش بشه.

بحث کنسول و PC هم فارق از درست یا غلط بودنش (که به نظر شخصی من درست هم نیست) انقدر تکرار شده که کسالت آوره. مثلا من به دلایلی سلیقه‌ام اینه که PC برام بهتر از کنسوله. این کاملا شخصیه و برهان قاطعی در رد یا تاییدش نیست. سیگار کشیدن نیست که بگیم ضرر اثبات شده داره اما من دوست دارم بکشم:دی

و اما بعد!
به نظر منم سونی در Pro گدابازی رو به حد اعلا رسونده! دیسک که نذاشته (و فکر می‌کنم می‌تونسته بذاره و نذاشته که بعدا جدا ملت رو بچاپه) و اسمش رو گذاشته حق انتخاب دادن به مشتری. باز دیسک یه هزینه‌ای داره. اون پایه چسکی پلاستیکی که جدا می‌فروشه توهین به اقتصاد آزاده :D
سوای این دو موضوع، PS5 Pro هیچ مشکل قابل گیردادنی نداره.

اگه یه نفر پست بذاره که امروز پنج شنبه ۳۴ مرداد سال ۲۰۴۴ هجری شمسی ـه، واقعا ارزش وقت گذاشتن و پاسخ دادن نداره. حتی نیازی نیست اشاره به غلط بودنش بشه.

بحث کنسول و PC هم فارق از درست یا غلط بودنش (که به نظر شخصی من درست هم نیست) انقدر تکرار شده که کسالت آوره. مثلا من به دلایلی سلیقه‌ام اینه که PC برام بهتر از کنسوله. این کاملا شخصیه و برهان قاطعی در رد یا تاییدش نیست. سیگار کشیدن نیست که بگیم ضرر اثبات شده داره اما من دوست دارم بکشم:دی

و اما بعد!
به نظر منم سونی در Pro گدابازی رو به حد اعلا رسونده! دیسک که نذاشته (و فکر می‌کنم می‌تونسته بذاره و نذاشته که بعدا جدا ملت رو بچاپه) و اسمش رو گذاشته حق انتخاب دادن به مشتری. باز دیسک یه هزینه‌ای داره. اون پایه چسکی پلاستیکی که جدا می‌فروشه توهین به اقتصاد آزاده :D
سوای این دو موضوع، PS5 Pro هیچ مشکل قابل گیردادنی نداره.
خدا پدرت رو بیامرزه :D

فقط در مورد درایور بلوری، شاید هدفشون این بوده که هزینه ها از اینجا زده شه، تا جای دیگه اعمال شه؛ میدونی چی میگم دیگه؟ از اینجا کم شده که جای دیگه دستشون برای هزینه کردن باز باشه، میگم شاید وگرنه من یک مصرف کننده عادی هستم حقیقتا دانش سخت افزاری فرای نیاز گیمینگم ندارم که این چیزا رو خوب بفهمم...

• Smile
Reactions: m.a.t
خدا پدرت رو بیامرزه :D

فقط در مورد درایور بلوری، شاید هدفشون این بوده که هزینه ها از اینجا زده شه، تا جای دیگه اعمال شه؛ میدونی چی میگم دیگه؟ از اینجا کم شده که جای دیگه دستشون برای هزینه کردن باز باشه، میگم شاید وگرنه من یک مصرف کننده عادی هستم حقیقتا دانش سخت افزاری فرای نیاز گیمینگم ندارم که این چیزا رو خوب بفهمم...
نه والا.
حالا احتمالا به زودی ویدیوهای دل و روده شکافی و آنالیز قطعات بیاد.
اما فکر نمی‌کنم BOM قطعات برای سونی اونقدر زیاد بوده باشه که به خاطرش از هزینه درایو زده تا به جاهای دیگه برسه:دی
خود درایو هم برای سونی هزینه 80 دلاری نداره. خیلی کمتر از این اعداد توی تخمین‌ها دیده شده.
اون پایه کوفتی که چند سنت بیشتر نمیشه😞

اون پایه چسکی پلاستیکی که جدا می‌فروشه توهین به اقتصاد آزاده :D
به نظرم این حرکتش واقعا چیپ ترین تصمیمی بود که تو این نسل گرفته. کنسول پرو باید یه حس پریمیوم به آدم بده نه اینکه امکاناتش جمعا در حد اسلیم هم نباشه. کلا طرز فکرشون به نظرم خیلی کهنه و بدردنخور شده تو بیزینس.

کلا این کم کردن متعلقات از جعبه وسایل الکترونیکی(یکی ممکنه بگه کم فروشی) خیلی رایج شده.
من 2014 یک لپ تاپ ایسوس خریدم سری Rog.
خود لپ تاپ که همین الان دارم با همین تایپ میکنم و یکسره زیر رندره.
تو جعبش یه دونه کوله داشت که اگه دروغ نگم از همون موقع هر روز روی دوشمه و باهاش میام مغازه و اینور اونور افتاده.
یه 8-7 سالی میشه که لپ تاپ رو گذاشتم مغازه بمونه و این کوله بنده خدا رو درش پر ظرف آب ، نهار ، مدارک و کلی خرت و پرت میکنم که حتی یه زیپش تا حالا خراب نشده و حتی زدگی نداره.

غیر این یک موس گیمینگ و همینطور هدست گیمینگ خیلی باکیفیت هم توه جعبه یود.
=======
اینها رو گفتم که بگم همین چند روز پیش یکی از بچه ها دوباره لپ تاپ ایسوس خرید ولی همه اینها از جعبه حذف شده بود.
نه کیفی ، نه موس یا هدستی...

از اونطرف سامسونگ/اپل و... هم که هر روز دنبال این هستن که ببینن چی رو میتونن دوباره از جعه حذف کنن.

و خب به نظرم همه اینها وقتی پیش میاد که از فروش دستگاهی که تولید میکنی مطمئن باشی یا رقیبی که موی دماغت بشه نداشته باشی و جنگ بازار رو برده باشی.
یا در مقابل مشتریهایی داشته باشی که هرچی بزاری جلوشون مجبور به خریدنش باشن یا خلافش اصلا با علاقه قلبی بخرن.

اگه دیسک خور میداد با غیر دیسک خور اختلافش سه میلیون میشد نهایت ولی الان باید برای یه درایو ۱۲ میلیون پیاده شد فکر جیب مردم که نیستن خصوصا ایران که خمشون هم نیست

یحتمل این همون فروشگاه توی سعدی نیست که در تاپیک پرسشوپاسخ کاربران مورد تایید و قدیمی می دونستنش؟ پس از دو نسل هنوز نمی دونه کنسول ها APU دارن! بقیه هم دست کمی ندارن ولی چون یادمه تعریفش شده بود گفتم چیزی بارشه
جاش که تو سعدیه
والا نمی دونم قبلاً در مورد کی حرف زده بودن بچه‌ها
ولی همین اعجوبه‌ای هستش که قبلاً هم یکی از شاهکاراش رو گذاشته بودم:

IMG_6873.jpeg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• YORDA
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or