با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.
این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید
چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
- قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
- نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
- مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
- به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
- و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید
موفق باشید.
آخرین ویرایش:



) بعد مدرسه بیشتر اوقات میرفتیم گیم نت PES 2010 بازی میکردیم. همه بیشتر از من فوتبال حالیشون بود. منم برای اینکه تو بحث فوتبال کم نیارم شروع کردم به دیدن فوتبال تیمای دیگه که با بازیکن های دیگه اشنا بشم. بهترین روش یادگیری رو با بازی کردن تو PES شروع کردم. اول از همه شروع کردم با بازی کردن با تیم بارسا. اسم بازیکن هارو یاد میگرفتم تا رسیدم به ژاوی. به انگلیسی نوشته بود XAVI . چند روز بعد که داشتیم زمان انتخاب میکردیم برای رفتن به گیم نت, من شروع کردم به کری خوندن که من همتونو سوراخ میکنم. من یه مدته دارم PES با بارسا بازی میکنم یه سیستمی میچینم که پشماتون میریزه. شروع کردم به توضیح دادن تیم و بازیکنایی که استفاده میکنم. از والدز شروع کردم تا رسیدم به اقای ژاوی.






خیلی چیز خفنی بود این Shadow Dancer (بهش «نینجا با سگ» هم میگفتن!) و گذشته از گیمپلی باحالش، اون سگه هم ویژگی جالبی برای زمان خودش بود و انیمیشنهای قشنگی داشت.