آخرین ویرایش:
پارسال برای MWlll میگفتیم فقط مولتی بازا بازی را بخرن و به هیچ عنوان کمپین ۷۰ دلار ارزش نداره.
اما الان هر بخش بازی به تنهایی 70 دلار می ارزه.
کمپین هیجانی تریپل A ، مولتی پلیری که به شدت ارتقا یافته خوش ساخت و همونی شده که باید توی کلدوار میبود ، زامبی ای که انگار بازی مستقلی هست برای خودش !
همه این ها در کنار 1 سال پشتیبانی تری ارک.پرفورمنس کنسولی هم که بینظیره.
یک پکیج همه چی تموم.واقعا دستشون درد نکنه گل کاشتن امسال.
بلک اپس 6 بعد از MW2019 بهترین نسخه سری هست از نظر من
یه دونه ۶ گیگ بود. یه ۷۰۰ مگ هم فکر کنم امروز میاد.اپديت اول عرضه اينا كه ندادن؟
ارور دایور که راحت با همراه اول رد میشه.واقعا تف به اکتیویژن که باید آنلاین باشی.عملابازی کردن برای من رو غیرممکن کرد
متاسفانه برای من رد نشدارور دایور که راحت با همراه اول رد میشه.
الکترو و رادار بزن تست کن یکیش بالاخره باید رد کنه. با نت ثابت میره مشکلی نیست (فقط یه چک کن ریجن اکانت اکتیویژن (بتل نت) با کنسولت یکی باشه. اکانت رو از سایت اکتیویژن و بعد Base info چک کن، مال کنسول هم که معلومه احتمال داره از اینم باشهمتاسفانه برای من رد نشد
اتفاقا منم همین مرحله ام، تو ذهنم داشتم مرور میکردم که سازنده چه هوشمندانه عمل کرده و عملاً زامبی ها رو ریخته تو کمپین ها این اخرشو سفید کردم اسپویل نشهمرحله Emergence واقعا جالبه. زود برسید به اینجا که تجربه متفاوت و جالبی هست، و البته با چاشنی دلهره و ترس.
گیمپس سوییچ دارم میتونه از این باشه؟الکترو و رادار بزن تست کن یکیش بالاخره باید رد کنه. با نت ثابت میره مشکلی نیست (فقط یه چک کن ریجن اکانت اکتیویژن (بتل نت) با کنسولت یکی باشه. اکانت رو از سایت اکتیویژن و بعد Base info چک کن، مال کنسول هم که معلومه احتمال داره از اینم باشه
خیرگیمپس سوییچ دارم میتونه از این باشه؟
تریلر جدید اشاره میکنه به ستایش هایی که از بازی شدهپارسال برای MWlll میگفتیم فقط مولتی بازا بازی را بخرن و به هیچ عنوان کمپین ۷۰ دلار ارزش نداره.
اما الان هر بخش بازی به تنهایی 70 دلار می ارزه.
کمپین هیجانی تریپل A ، مولتی پلیری که به شدت ارتقا یافته خوش ساخت و همونی شده که باید توی کلدوار میبود ، زامبی ای که انگار بازی مستقلی هست برای خودش !
همه این ها در کنار 1 سال پشتیبانی تری ارک.پرفورمنس کنسولی هم که بینظیره.
یک پکیج همه چی تموم.واقعا دستشون درد نکنه گل کاشتن امسال.
بلک اپس 6 بعد از MW2019 بهترین نسخه سری هست از نظر من