Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
یادتون نره بگیرید اینو
1000074097.png

برای اولین بار هست که شخصا هنوز مولتی و زامبی رو امتحان نکردم از بس که کمپین خوبه.
تو این ۳-۴ سال کلا کاد موسیقی خوبی نداشته. ایندفعه ولی خوشبختانه موسیقی خوبی داره بازی. البته که به پای کارهای Hans zimmer تو سری مدرن کلاسیک نمیرسه ولی خیلی بهتر از چند سال اخیر بوده.
پارسال برای MWlll میگفتیم فقط مولتی بازا بازی را بخرن و به هیچ عنوان کمپین ۷۰ دلار ارزش نداره.
اما الان هر بخش بازی به تنهایی 70 دلار می ارزه.
کمپین هیجانی تریپل A ، مولتی پلیری که به شدت ارتقا یافته خوش ساخت و همونی شده که باید توی کلدوار میبود ، زامبی ای که انگار بازی مستقلی هست برای خودش !
همه این ها در کنار 1 سال پشتیبانی تری ارک.پرفورمنس کنسولی هم که بینظیره.
یک پکیج همه چی تموم.واقعا دستشون درد نکنه گل کاشتن امسال.
بلک اپس 6 بعد از MW2019 بهترین نسخه سری هست از نظر من

واقعا همینطوره. جا داره به خودت هم یه خسته نباشی بگم، تو این یک سال کامل اخبار بازی رو پوشش دادی و دمت گرم.
۴ سال انتظار هم برای این بلک اپس ۶ واقعا ارزشش رو داشت.
حالا برای مولتی منتظرم ببینم برای فصل اول چی داریم. معمولا هم تری‌آرک تو محتوا کم نمیزاره.

اپديت اول عرضه اينا كه ندادن؟
یه دونه ۶ گیگ بود. یه ۷۰۰ مگ هم فکر کنم امروز میاد.

درباره پیانویی که تو مقر هست، معماش رو پیشنهاد میکنم خودتون یه کم بگردید حلش کنید. بعد حل کردنش برید اهنگ Kalinka رو گوش بدید 😁

آخرین ویرایش:
منی که میخوام فقط Warzone بازی کنم برا چی باید دو سه هفته یه بار ۵۰ ۶۰ گیگ اپدیت کنم ؟
واقعا احمقانس این سیستم اپدیت بازی.
برای اینکه BO6 داره میاد همه باید ۷۰ گیگ دانلود کنن حتی اونی که میخواد فقط Warzone بزنه و سمت BO6 نمیاد.

قشنگ ۲ ۳ ساعتی که بازی کردم نسخه سال پیشو از هر نظری شست 🙂
فقط تنها بدی بازی اینه که یک سره باید به اینترنت وصل باشی وصل هیجان بازی به لحظه قطع بشه باید مرحله رو از اول بری

• Like
Reactions: AmirPXP
متاسفانه برای من رد نشد
الکترو و رادار بزن تست کن یکیش بالاخره باید رد کنه. با نت ثابت میره مشکلی نیست (فقط یه چک کن ریجن اکانت اکتیویژن (بتل نت) با کنسولت یکی باشه. اکانت رو از سایت اکتیویژن و بعد Base info چک کن، مال کنسول هم که معلومه احتمال داره از اینم باشه
مرحله Emergence واقعا جالبه. زود برسید به اینجا که تجربه متفاوت و جالبی هست، و البته با چاشنی دلهره و ترس.
اتفاقا منم همین مرحله ام، تو ذهنم داشتم مرور میکردم که سازنده چه هوشمندانه عمل کرده و عملاً زامبی ها رو ریخته تو کمپین ها این اخرشو سفید کردم اسپویل نشه :دی

• Like
Reactions: prop
الکترو و رادار بزن تست کن یکیش بالاخره باید رد کنه. با نت ثابت میره مشکلی نیست (فقط یه چک کن ریجن اکانت اکتیویژن (بتل نت) با کنسولت یکی باشه. اکانت رو از سایت اکتیویژن و بعد Base info چک کن، مال کنسول هم که معلومه احتمال داره از اینم باشه
گیمپس سوییچ دارم می‌تونه از این باشه؟

پارسال برای MWlll میگفتیم فقط مولتی بازا بازی را بخرن و به هیچ عنوان کمپین ۷۰ دلار ارزش نداره.
اما الان هر بخش بازی به تنهایی 70 دلار می ارزه.
کمپین هیجانی تریپل A ، مولتی پلیری که به شدت ارتقا یافته خوش ساخت و همونی شده که باید توی کلدوار میبود ، زامبی ای که انگار بازی مستقلی هست برای خودش !
همه این ها در کنار 1 سال پشتیبانی تری ارک.پرفورمنس کنسولی هم که بینظیره.
یک پکیج همه چی تموم.واقعا دستشون درد نکنه گل کاشتن امسال.
بلک اپس 6 بعد از MW2019 بهترین نسخه سری هست از نظر من
تریلر جدید اشاره میکنه به ستایش هایی که از بازی شده

View attachment Call of Duty_ Black Ops 6 _ Accolades Trailer.mp4

بازی روی ps5 چند گیگ هستش دوستان من بازیو دارم دانلود میکنم به این شکل شد
دو پک کمپینه هر کدوم شونزده و بیست گیگ خود hq بازی پنجاه گیگ و فایل وارزون یازده گیگ چیز دیگه ایم هستش؟

• Like
Reactions: AmirPXP
دوستانی که روی xbox بازی میکنن داخل ستینگ قسمت گرافیک گزینه ی اپتمایز رو روی مینمال بزارن که نت زیاد مصرف نشه... مال من روشن بود در عرض 5 دقیقه 2 گیگ مصرف کرد. مهم هم نیست کمپین باشه یا مولتی نت مصرف میکنه اگر روشن باشه.. دستگاه های دیگر رو اطلاع ندارم ولی چک بکنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• guppy
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or