Star wars Jedi : Survivor
نسخه قبلی رو به واسطه پلاس بازی کردم، بازی بدی نبود هر چند در بعضی جاها برام خسته کننده یا بی مفهوم میشد اما باهاش درست ارتباط برقرار نمیتونستم بکنم شاید یکی از دلایل اصلی ایش هم این بود که این مکانیزم یهو یه چیزی یادش میاد و دابل جامپ و وال رانینگ یهو از وسط بازی اوکی میشد بدم میومد بعد توی یه جایی هی میخواستی بری جلو ولی نمی فهمیدی که اینجا به خاطر قفل بودن فلان سیستم فعلا در دسترس نیست و هیچ هشداری هم نمیداد. من کلا با بازی های که مجبورت میکنن یه قسمتی رو دوبار یا چندباره بری و برگردی بدم میاد مثل DMC 4
اما این نسخه واقعا چسبید و از خیلی جهات پیشرفت دیده میشد، گرافیک به واسطه نسل نهمی بودن واقعا خوب بود
اولین مشکلی که نبود و واقعا ریسپاون جرات به خرج داده و نرفته بود از صفر شروع کنه این بود که یه سری قابلیت های شماره یک رو نابود نکرده بود تا اینجا بیاد بازی رو کشدار کنه هر چند هنوز دوباره رفتن یه قسمتی توی بازی هست اما بیشتر شبیه ساید کوئست و ماموریت جانبی و اضافه است یا شما متوجه میشی اونجا رنگ قرمز داره نمیتونی بری ، الان همین صفر شدن stat ها و غیره رو توی یه سری از ابر بازی ها می بینیم و به شدت رو مخه نام هم نمیبرم ملت شورش نکنن
در زمینه گیم پلی با اضافه شدن پرک ها و stance ها عمق حرکات و ازادی عمل بیشتر و بهتر شده بود و شکست دادن یه سری باس ها با فلان stance خیلی ساده تر بود
یه چیزی که هم اینجا هم توی نسخه قبلی اذیت میکرد درجه سختی بازیه، نمیدونم چرا ولی توی درجه سختی متوسط توی هر دو نسخه من هیچ مشکلی حتی تا اخر بازی ندارم ولی یهو اخرای بازی خصوص توفاز اخر باس یهو چهارتا حرکت بترکون میزنه و شما باید بری از اول بیای
ماموریت های جانبی در کل جذاب کار شده بودن و اینکه سیاره koboh محل اصلی بود و میتونستی داخلش گشت وگذار کنی و چیزهای مختلف رو باز کنی یا بخری، غنای کافی روبه بازی داده بود،
موسیقی و دوبله خوب بود و فقط در همین حد میتونم بگم چون همتخصص کافی رو ندارم هم اینکه زیاد به نظرم ماندگاری در ذهن نداره مثلا اهنگ انچارتد یا سوشیما رو هر جا بشنوم خبردار ایستادم ولی اینجا … هیچی اقا
داستان و شخصیت پردازی واقعا بهتر شده بود و پیشرفت داشت و کال در حال پیدا کردن یه پختگی بود هر چند پایان بازی از ساعت اول قابل حدس بود اون همبه این دلیل که دیگه همه چی دیدیم و میتونیم حدس بزنیم اما یه پیچش قشنگ داشت
کلا به عنوان یه محتوا و ساخته تو زمینه جنگ ستارگان فکر کنم یکی از پخته ترین و بهترین نسخ بوده
یعنی حداقل برای من بعد rogue one این بهترین نسخه بود و الان باید منتظر نسخه سوم بود ببینیم داستان رو چه مدلی میخواد جمع بکنه چون الان کال دیگه باید یک جدای پخته و کامل شده باشه
امتیاز ۹/۱۰
پ.ن : یه چیزی که قشنگ انگار توی dna بازی و ریسپاونمشخصه اون حس تایتانفال توی بازی بود
میدونم شاید بگید نه ولی قشنگ یه سری جاها و استفاده از المان های بازی انگار تاینفال سوم شخص در دنیای استار وارز بود، حیف که فکر نکنم تاینفال سه رو ببینیم
پ.ن ۲ : اسم استیگ اموسن رو که دیدم هم خوشحال شدم هم ناراحت