homayoon k2
کاربر سایت
SubSource: Download subtitles for your movies and Tv shows!آقا من زیرنویس فارسی رومولوس رو میخوام! زیرنویس فارسی چسبیده نسخه ای که گرفتم خیلی بده، ماشینیه، هیچ جا هم نمیتونم زیرنویس فارسی پیدا کنم کمک
SubSource: Download subtitles for your movies and Tv shows!آقا من زیرنویس فارسی رومولوس رو میخوام! زیرنویس فارسی چسبیده نسخه ای که گرفتم خیلی بده، ماشینیه، هیچ جا هم نمیتونم زیرنویس فارسی پیدا کنم کمک
اتفاقا در حین تماشای فیلم داشتم به این فکر میکردم که پرده سوم میتونست کاراکتر رزیدنت اویل باشه... تقریبا شبیه آخرین جهش ویروس G تو بازی RE2:R بود.
البته که من نمره ام به این فیلم 6/10 هست و به صورت کلی ایده فیلم رو واقعا دوست داشتم. حالت بازدارندگی خوبی ایجاد کرد. حرفشو درست زد مخصوصا با سکانس پاک کردن آرایش ها که گیر امروز جامعه ایرانه بیشتر! ولی خب به قول Amir One، در تکمیل سکانس های فیلم کارش خوب نبود. به خصوص که شخصیت دوم قرار بود همون شخصیت اول باشه فقط جوون تر اما انگار یه شخص دیگه بود. اگه از این زاویه بهش نگاه کنیم که تو خب وقتی جوون تر، زیباتر و مورد توجه تر هستی، پس دوس نداری به خود قبلیت برگردی، کارای کلون توجیه داشت ولی اینکه هی زنگ میزدن میگفتن اون فلان کارو کرده... این بد بود.
چون فیک بود. برای این که فرمش شبیه محسنات بانو دمی مور بشهفیلم رو دیدم یه سوال واسم پیش اومده. چرا B.oo.Bs بانو Margaret Qualley تو این فیلم یه شکله تو Kinds of Kindness یه شکل دیگه و تو یه موزیک ویدیو که با Shia LaBeouf همبازیه یه شکل دیگه؟
https://dl3.linkro.info/Movies6/202...md5=sxMFM6gE1PmWCZDT10AmiQ&expires=1729253593جایی می شناسید نسخه 21 گیگ بیگانه رو گذاشته باشه؟
اشتراکی نباشه
اینو دانلود کردم، این hdr نیستhttps://dl3.linkro.info/Movies6/202...md5=sxMFM6gE1PmWCZDT10AmiQ&expires=1729253593
این نسخه 13 گیگی همونه فقط x265
جایی می شناسید نسخه 21 گیگ بیگانه رو گذاشته باشه؟
اشتراکی نباشه
ممنون....این سایت به نظر خوب میاد.
باتی مثل این برای انیمه لیست پیدا نمیشه?این بات تلگرام به آرشیو زرفیلم و آوامووی متصله و تمام آرشیو فیلم و سریال این سایتها رو میتونید با این بات رایگان دریافت کنید.
@StreamWideBot