Movie Center

Triangle of Sadness (2022) رو چند ماه پیش به پیشنهاد یه شخصی دیدم. خیلی برام عجیب بود که چطور اسمش رو توی این چندسال به گوشم نخورده! یعنی یکی پیدا نمیشد زودتر از این بگه بیا این فیلم رو ببین! خلاصه اگه ندیدین حتما برین سراغش. بنظرم بهترین وجه این فیلم اونجاییش بود که خیلی رک و پوست کنده داستان و احساسات رو نشون میداد. نکته ی دیگه من کلا از این فیلم هایی که به چندین موضوع مختلف رو طول فیلم اشاره میکنن خیلی حال میکنم. یعنی فیلم حرف برای گفتن زیاد داره! این فیلم برای من 10/10 بود. مخصوصا بخاطر پایانش که نتیجه گیری و اینکه شخصیت اصلی دقیقا برای چی داره میدوه!
نگران جون پارتنرش شد یا نه، میخواد خبر کمک رسیدن رو بده!

MV5BYTViNzUyNDUtZTg3Yy00OTY4LWEyMTYtMmUzYjE3ZmZjYzUwXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

این رومولوس خیلی خوب بود.
این پسره فده رو از زمانی که Evil Dead رو ساخت خیلی قبولش دارم :D
همچین لم سرگرم کردن با کیفیت رو حسابی بلده!
البته جا داشت مدت زمان فیلم یه مقدار بیشتر می‌شد و بعضی قسمت ها رو بیشتر تفت میدادن تا پخته تر بشه. 2 یا 3 سکانس کوتاه هم یه مقدار سطحی کار شده بود

آخرین ویرایش:
دیشب و امشب روبوکاب ۲ و ۳ رو دیدم و خیلی چسبید. یک رو واسه این ندیدم چون اینقدر دیدمش فریم به فریمش یادم بود. دو رو کلا یادم نبود در حدی که فکر کنم اصن ندیدمش ولی سه رو هم خوب یادم مونده بود و تقریبا اکثر بخشای مهمش تو ذهنم بود. در کل همچنان به نظرم ۳گانه‌ی دوس داشتنی و حال خوب کنی هستش بعد از این همه سال. واقعا خیلی از فیلمای قدیمی هیچوقت تکراری نمیشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or