Last edited by a moderator:
سليقه مخاطبشونم خب همونجورى مونده.
دلیلش شاید برا اینه که بازار اصلی ژاپن کامل افتاد دست نینتندو، و نینتندو بعد از gamecube که از ps2 روی کاغدم حتی قوی تر بود، افتاد تو ایده بلو اوشنش و خب وقتی بازار به اون سمته، نیازی به تغییر نداشتند! فقط به این فکر کنیم قبل از سوییچ 2017(که خوده این ضعیف تر از اسمارت فون های پرچم دارهای همون سال عرضه اش بود) بازار ژاپن عملا دست 3ds و موبایل بود!
نورپردازی روی pc خیلی بهتره.
پیشرفت گرافیکی نسخه پی سی به نسبت 5 واقعا خوبه
نسخه PS5 نداره این بازی.نورپردازی روی pc خیلی بهتره.
نسخه ps5 چرا اینطوریه؟
انگاری از پشت یه طلق رنگی داری همه چی رو میبینی.
کلا بازی تاریکه.
یکسری افکت گرد و خاک ، مه و... هم نیست درش.
به نظرم کمکاری خود استودیوست ، دوزار بازی مال 15 سال پیش که نباید اینقدر تفاوت در اجرا داشته باشه.
فکر کنم ویژگیهای نسخه pc بعدا با آپدیت برای ps5 هم منتشر بشه.
نه قیمتش معقول نیست چون بازی دو نسل پیشه اون هم نه وقتی که نسخه دومش که ۸ سال ازش جدیدتره حتی ارزونترم هست!!! هیچ ربطی به مارکت جدید نداره چون اصلا برای این بازی مارکت خاصی در انتظار نیست. صرفا خواستند یک پورتی از این بازی بیرون داده باشند.این قیمت rdr قیمت معقولیه چون وارد مارکت جدیدی میشه و خریدار زیادی داره
مگه سونی که بازی های نسل قبلشو رو pc پورت میکرد هم قیمت رو مارکت خودش بود که انتظار دارید اینم هم قیمت بازی باشه که سال ها رو اون پلتفرم بوده!!!
اصلا بحث فن بیس و اینا را بیا بگذاریم کنار.دلیل قیمت گذاری بالای نسخه pc بازی rdr بنظرم مشخصه چون میفروشه با فن بیسی که نسخه دوم داره
ولی امیدوارم نفروشه تا حساب کار دست راک استار بیاد
از نظر تیک تو و راک استار توجیه دارد. چون راک استار است و Red Dead Redemption. نسخه دوم خریدار داره و اینم مکمل اون هست.اصلا بحث فن بیس و اینا را بیا بگذاریم کنار.
خوبی استیم اینه تعداد پلیر مشخصه و میشه فهمید چقدر فن بیس این پورت را تحویل میگیره . تا دو هفته دیگه مشخص میشه .
ولی من حرفم اینه
شما بگو چطور میشه بازی ۱۴ -۱۵ سال پیش فقط ۲۰ دلار ارزونتر از GTA 6 ی باشه که فرسنگها از نظر کیفی و کمیتی ازش بهتره، هم از نظر تکنولوژی جدیدتره و هم سالها براش وقت و هزینه های سنگین شده (اصلا بعید نیست اون یک میلیارد دلار هزینه ساخت، واقعیت داشته باشه)
احتمالا فقط هزینه مارکتینگ GTA 6 دو سه برابر هزینه ساخت RDR1 باشه. واقعا این قیمت گذاریشون در مورد RDR1 اصلا منطقی نیست وهرچی فکر میکنم توجیهی نداره.
توی منبع نوشته سیستم نورپردازی با سایه ها جدید شدهنسخه PS5 نداره این بازی.
همون نسخه PS4 عه اصلا نسخه فایوی وجود نداره فعلا.
این مقایسه ها هم زیاد ملاک نیست چون زاویه نورپردازی تو تریلر رو تغییر میدن. باید بازی ریلیز بشه اون موقع میشه تو زمان مشابه مقایسه کرد احتمال ۹۹ درصد تفاوتی ندارند چون بازی نسل هفتم هست و دیگه سقف گرافیکش را همون 4 هم از عهده اش برمیاد. این پورت هم اصلا توسط خود راکستار انجام نشده و یه استودیوی ناشناخته بنام دابل الون انجام داده که پورت سوییچ و فور هم همینا انجام دادند بنابراین انتظار زیادی نداشته باشید از گرافیک.
مگر بعدا با mod ها که بنظر من کار بیهوده ایه وقتی نسخه دوم این بازی همین الان در دسترسه با گرافیک خیلی بهتر. کلا اینکه بازی ۱۴ سال پیش رو ۵۰ دلار قیمت زدند (معادل قیمت خود بازی در سال ۲۰۱۰) حرکت شاهکاریه که فقط از تیک تو و راکستار بر میاد
به نسبت نسخه اوریجینال گفته اینو..توی منبع نوشته سیستم نورپردازی با سایه ها جدید شده
غیر از اون به اسلحه ش نگاه کنید کلا طراحیش عوض شده و پلیگان هاش به خصوص خیلی بهتر شده
یا توی شب که نورپردازی دیگه زاویه نداره بازم جو و حالت بهتری داره AO هم بهش اضافه شده کاملا مشخصه
قیمتشم غیر منطقیه اما می ذارن بعد از یک مدت قیمتش به شدت اف می خوره
قطعا براش تکسچر پک و مد ارتی و اینا میاد گرافیکشخیلی بهتر میشه من می خواستم روی سوییچ برمش چون زمان خودش هم تا اخرش نرفتم اما ظاهرا باید با پی سی برمش