راهنمایی برای خرید موبایل

تا 30-۳۵ بهترین گزینه با اولویت دوربین و صفحه نمایش همینه s24 fe هست؟
اره یکیش همینه پیکسل 8 هم هست سری 9 هنوز خیلی گرونه
تو شیا هم بگردی شاید بتونی یه چیزایی پیدا بکنی ولی خب سام خیلی سرراسته

تراشه دایمنسیتی 9400 معرفی شده قدرت گرافیکیش 7.4 ترافلاپه!!!!!!!!

سلام دوستان،
اقا این S23U من 3 روزه داره پیام رطوبت در پورت شارژ میده و هیچ رقمه شارژ نمیشه با هیچ کابلی !
کسی این مشکل رو داشته و تونسته باشه حلش کنه ؟
3 ساعت جلو پنکه گذاشتم هیچ توفیری نکرد.

چند روز پیش دوچرخه سواری رفتم و این گوشی رو جیب پشتی لباس دوچرخه سواری گذاشتم و مرطوب شد اطراف گوشی یکم. این مگه ضد آب نبود ؟ :|

داداشم میخواد آیفون ۱۵ بگیره
هم اینکه قیمتش چنده همینکه از کجا بگیره؟
15pro یا 16 الان ارزش خرید داره
از بازار :-??
دوستان سلام
ارزش داره 15 پرو مکس رو بدم و 16 پرو مکس بگیرم ؟
من باشم میگیرم:D
هم دوربینش بهتر شده الات 4k 120 fps میگیره
ultra 48mgpxl
پردازنده بهتر و ...
سلام دوستان،
اقا این S23U من 3 روزه داره پیام رطوبت در پورت شارژ میده و هیچ رقمه شارژ نمیشه با هیچ کابلی !
کسی این مشکل رو داشته و تونسته باشه حلش کنه ؟
3 ساعت جلو پنکه گذاشتم هیچ توفیری نکرد.

چند روز پیش دوچرخه سواری رفتم و این گوشی رو جیب پشتی لباس دوچرخه سواری گذاشتم و مرطوب شد اطراف گوشی یکم. این مگه ضد آب نبود ؟ :|

سشوار بگیر رو پورت شارژ
گوشیت بزار تو کیسه برنج یه چند ساعت

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
دوستان کسی از شارژر خریدن اطلاعی داره؟
اینکه میگن تکنولوژی pps حتما داشته باشه مهمه؟

یا اینکه وات شارژر حتما باید حداکثری باشه که گوشی ساپورت میکنه؟ اگه کمتر باشه مشکلی داره؟
چون من الان چنتا شارژر 30، 33 وات اینا تو خونه دارم موندم همینا رو استفاده کنم یا دوباره باید دو میلیون بدم شارژر

اگه مهم نیست و آسیبی ب باتری نمیزنه ک نخرم دیگه

گوشی که گرفتم Nothing 2a هست تا 45 وات ساپورت میکنه

یا اینکه وات شارژر حتما باید حداکثری باشه که گوشی ساپورت میکنه؟ اگه کمتر باشه مشکلی داره؟
چون من الان چنتا شارژر 30، 33 وات اینا تو خونه دارم موندم همینا رو استفاده کنم یا دوباره باید دو میلیون بدم شارژر

من تو ردیت خونده بودم ناثینگ 2a شارژر 25 وات واقعی هم کافیشه و گویا اون 45 وات تبلیغاتیه

• Like
Reactions: Changed_Man 50

بعضی از گوشی ها برای استفاده از حداکثر سرعت شارژشون نیاز دارن که شارژر از pps پشتیبانی کنه(مثلا سامسونگ ها)
بهترین شارژی که میتونی بخری همون شارژر برند گوشیته
لازم نیست با حداکثر توان گوشی یکی باشه کمتر هم باشه مشکلی نیست فقط دیرتر شارژ میشه (و کمتر هم گرم میشه که چیز خوبیه اتفاقا)
اون شارژر هایی رو که داری نگاه کن ببین چه استاندارد هایی رو ساپورت میکنن

• Like
Reactions: Changed_Man 50
سلام
من یک 15 پرو دارم
چند وقتیه به فکر افتادم بفروشمش یه آیپد جدید بگیرم
یه ایکس هم دارم که تماس و پیام باهاش انجام میدم
به نظرتون منطقیه این کارو بکنم یا نه؟

سلام
من یک 15 پرو دارم
چند وقتیه به فکر افتادم بفروشمش یه آیپد جدید بگیرم
یه ایکس هم دارم که تماس و پیام باهاش انجام میدم
به نظرتون منطقیه این کارو بکنم یا نه؟
اگه هدفتون آیپد پرو M4 هست گزینه خوبیه. از نظر قدرت عالیه ولی یه نکته ای داره اونم قیمتشه که خیلی نزدیک به مک بوک ایر M3 هست. الان 256 گیگش حدود 60 تومنه و مک بوک ایر M3 هم 64 ایناست. البته بازم به کاری که میخواید باهاش کنید بستگی داره. دلیلی که مک بوک رو مثال میزنم بیشتر به خاطر لوازم آیپد هست که اگه بخواید بگیرید مجموعا نزدیک 83 84 اینا آب میخوره (کیبورد مخصوص و قلم و...) که تقریبا نزدیکش میکنه به قیمت مک بوک پرو. البته اگه هدف آیپد مینی جدید باشه نه به شخصه پیشنهاد نمیکنم.

• Like
Reactions: eeeeee and EL-BARTO
اگه هدفتون آیپد پرو M4 هست گزینه خوبیه. از نظر قدرت عالیه ولی یه نکته ای داره اونم قیمتشه که خیلی نزدیک به مک بوک ایر M3 هست. الان 256 گیگش حدود 60 تومنه و مک بوک ایر M3 هم 64 ایناست. البته بازم به کاری که میخواید باهاش کنید بستگی داره. دلیلی که مک بوک رو مثال میزنم بیشتر به خاطر لوازم آیپد هست که اگه بخواید بگیرید مجموعا نزدیک 83 84 اینا آب میخوره (کیبورد مخصوص و قلم و...) که تقریبا نزدیکش میکنه به قیمت مک بوک پرو. البته اگه هدف آیپد مینی جدید باشه نه به شخصه پیشنهاد نمیکنم.
برای فیلم دیدن و وب گردی و اینستا و تلگرام میخوام. استفاده دیگه ایی نداره برام. البته اینا رو روی 15 هم میشه انجام داد اما صفحه اش کوچیکه!:D

• Like
Reactions: Sam Drake

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or