Last edited by a moderator:
موافقم. من خودم شخصا به خاطر عدم علاقه آنچنانی به ژانر وحشت-بقا، RE5 رزیدنت اویل محبوبمهRE5 چه در زمان خودش چه حتی همین الان، یکی از بهترین کواپ های داستانی رو داره، این در کنار کیفیت بالای اکشن بازی در سینگل پلیر و دیگر مود های مولتی پلیر، احتمالا رو فروش بالای بازی تاثیر زیادی داشته، اینم باید در نظر گرفت که بعد یکی از بهترین بازی های تاریخ یعنی RE4 اومده بود و کلا سابقه فرنچایز رزیدنت ایول تو این فروش بی تاثیر نبوده، کمااینکه فکر کنم 6 هم کم نفروخته باشه، با اینکه 6 کلا "بازی" خوبی نیست ان چنان...
هرچند بازی واقعا یک رزیدنت ایول کلاسیک نیست و بیشتر شبیه یک ویژن جدیده، اما در عین حال واقعا تکمیل کننده RE4 هم هست، در واقع RE5 بیشتر از اینکه ترس محور باشه، "استرس" محور هست، اگه احیانا اون اولین انکاونتر این گیم با اکزکیوشنر ماجینی که اولش تو اتاق هستیم، همون اول بازی، رو یادتون رفته، برید تو یوتیوب ببینید، حتی دیدن ویدئوشم اون "استرس" وحشتناک رو منتقل میکنه چه برسه به اینکه کنترل دستت باشه تو بازی،
حتی اون افتاب بازی و حس کلافگی که ایجاد میکرد هم رو این استرس تاثیر داشت، خلاصه واقعا "بازی" با کیفیتی هست، هرچند به درستی یک رزیدنت ایول کلاسیک نیست، اما به نظرم دی ان ای رزیدنت ایول رو همچنان با خودش داره داستانشم بد نیست، زمان خودش واقعا از همه نظر بازی با کیفیتی بود... از دستم در رفته چند بار تمومش کردم، اخرین بار 2020 بود، کواپشم زیاد زدم خیییلییی زیاد... هنوزم رو PS3 فعاله و رو هوا پلیر پیدا میکنه...
مایکروسافت به پاس وفاداری دوستان قراره کلا فروش کنسول در منطقه خاورمیانه رو متوقف کنه
Rumor - Microsoft is considering stopping console sales in the Middle East region, will focus on PC Gamepass and Accessories
واقعا ماشالا داشت این کارشونسایلنت هیل ۲ ریمیک هنوز هیچی نشده و بازی فقط به صورت advanced access با هزینه بیشتر قبل از عرضه رسمی بازی در دسترسه هیچی نشده توسط گروه rune کرک شد و تو سایتای ایرانی هم قابل دسترسه.
View attachment 352579
دو فاسد در یک قابفیفا و کونامی، یک قرارداد همکاری با تمرکز بر رقابت فوتبال کامپیوتری(efootball Esports) امضا کردن.
این قرارداد فعلا فقط بر Esports تمرکز داره و شباهت و ارتباطی به قرارداد قبلی EA با FIFA که تا سال 2022 وجود داشت و مربوط به لایسنس فیفا میشد نداره. FIFA مبلغی بیش از یک میلیارد دلار از EA در خواست کرده بود بابت هر چهار سال.
View attachment 353038
در تصویر:
Koji Kobayashi مدیر ارشد اجرایی کونامی و Romy Gai مسئول ارشد بخش تجاری فیفا
https://esportsinsider.com/2024/10/konami-fifa-esports-collaboration
یعنی رو ps3 میشه مجانی با یکی دیگه انلاین coop زد؟RE5 چه در زمان خودش چه حتی همین الان، یکی از بهترین کواپ های داستانی رو داره، این در کنار کیفیت بالای اکشن بازی در سینگل پلیر و دیگر مود های مولتی پلیر، احتمالا رو فروش بالای بازی تاثیر زیادی داشته، اینم باید در نظر گرفت که بعد یکی از بهترین بازی های تاریخ یعنی RE4 اومده بود و کلا سابقه فرنچایز رزیدنت ایول تو این فروش بی تاثیر نبوده، کمااینکه فکر کنم 6 هم کم نفروخته باشه، با اینکه 6 کلا "بازی" خوبی نیست ان چنان...
هرچند بازی واقعا یک رزیدنت ایول کلاسیک نیست و بیشتر شبیه یک ویژن جدیده، اما در عین حال واقعا تکمیل کننده RE4 هم هست، در واقع RE5 بیشتر از اینکه ترس محور باشه، "استرس" محور هست، اگه احیانا اون اولین انکاونتر این گیم با اکزکیوشنر ماجینی که اولش تو اتاق هستیم، همون اول بازی، رو یادتون رفته، برید تو یوتیوب ببینید، حتی دیدن ویدئوشم اون "استرس" وحشتناک رو منتقل میکنه چه برسه به اینکه کنترل دستت باشه تو بازی،
حتی اون افتاب بازی و حس کلافگی که ایجاد میکرد هم رو این استرس تاثیر داشت، خلاصه واقعا "بازی" با کیفیتی هست، هرچند به درستی یک رزیدنت ایول کلاسیک نیست، اما به نظرم دی ان ای رزیدنت ایول رو همچنان با خودش داره داستانشم بد نیست، زمان خودش واقعا از همه نظر بازی با کیفیتی بود... از دستم در رفته چند بار تمومش کردم، اخرین بار 2020 بود، کواپشم زیاد زدم خیییلییی زیاد... هنوزم رو PS3 فعاله و رو هوا پلیر پیدا میکنه...
مگه اسپلینترسل اپن ورلد هم داشتیم؟ قبلی ها همه خطی بودن.EXCLUSIVE - Update on Splinter Cell Remake's Development
اسپلینتر سل در حال ساخته با موتور snowdrop
قراره 2026 مثل اینکه ریلیز بشه و بازی کاملا خطیه ( خطی بودن زمان معرفی گفته بودن و اینکه بازی از پایه کاملا بازسازی میشه)
بله بله، کلا انلاین بازی کردن رو PS3 رو پی اس ان مجانی بود برخلاف 360، هنوزم رو پی اس تری مجانیه... از PS4 بود که پی اس پلاس واجب یا به عبارتی پولی شد... البته امکانات و کیفیتشم به همین مراتب پیشرفت کرد و این دلیل هزینه بردار شدنش از نسل 8 به بعد بود.یعنی رو ps3 میشه مجانی با یکی دیگه انلاین coop زد؟
این مزیت های پرو واقعا بدیهی و روشن بود از لحظه اول از همون شایعات حتی، و اون همه بامبول واقعا نیاز نداشت، که خب خوشبختانه دوران بامبول کوتاه بود و گذشت...View attachment 353083
تجزیه و تحلیل Digital Foundry به برسی این پرداخت که آیا خرید PS5 Pro ارزش دارد یا خیر. نتیجه:
بهبود قابل توجه در کیفیت بصری با PSSR، فراتر از انتظارات مشخصات. برای کسانی که به دنبال گرافیک بهتر، RT یا عملکرد 60 فریم بر ثانیه هستند توصیه می شود. تجربه بدون دردسر و هزینه و سود بهتر در مقایسه با رایانه شخصی.