PlayStation Silent Hill 2 Remake

1666219058148.jpg

• عنوان Silent Hill 2 ساخته Bloober Team معرفی شد
• ساخته شده با Unreal Engine 5
• بازی انحصاری زمانی PS5 می باشد، همینطور برای PC هم منتشر میشود.
• حضرات Masahiro Ito و Akira Yamaoka برای تولید موسیقی بازی به طور نزدیک با Bloober همکاری کردند.
• کارگردان بازی Mateusz Lenart می باشد که Creative Director عنوان Medium بود .
• دوربین روی شانه و گیمپلی مدرن دارد
• طراحی صدای جدید
• تاریخ انتشار 2023

اطلاعات رسمی در مورد انجین بازی و ویژگی های بازی برای پلیرهای PS5 توسط بلوبرتیم (ترجمه اختصاصی):
عنوان Silent Hill 2 Remake ساخته شده با Unreal Engine 5 هست و ما در حال به‌روزرسانی آن هستیم. ما با امکانات Unreal Engine 5، شهر مه آلود و شوم را به روش هایی زنده می کنیم که تا این لحظه غیرممکن بود. این بازی بازیکنان PS5 را از نظر بصری، شنیداری و احساسی، بی اندازه به وجد خواهد آورد.

برخی از ویژگی‌های Unreal Engine 5 که واقعاً خواهند درخشید، Lumen و Nanite هستند. با این ویژگی ها گرافیک بازی را به سطوح جدید، بسیار دقیق و واقع گرایانه ارتقا می دهیم.

تکنیک Lumen یک راه حل برای نورپردازی جهان بازی است که کاملاً پویا است که بلافاصله به تغییرات صحنه و نور واکنش نشان می دهد. این بدان معناست که نور به طور واقع بینانه با محیط تعامل دارد، درست مانند دنیای واقعی باعث میشود کل محیط بازی به صورت طبیعی تری نورپردازی می شود.
از سوی دیگر، فناوری Nanite ابزار شگفت انگیزی برای طراحان سطوح است. با این تکنیک آن‌ها می‌توانند جهان‌هایی با جزئیات فوق‌العاده و محیط‌های واقعی‌تر ایجاد کنند که ظاهر و احساسی تقریباً واقعی دارند.

ویژگی های جدید PS5 اگرچه فقط گرافیک نیست. بسیاری از فضای استرس زای سایلنت هیل از موسیقی و طراحی صدا در آن ناشی می شود. به لطف قابلیت‌های صوتی سه بعدی PS5، بازیکنان می‌توانند مسیر دقیقی را که صدا از کدام طرف می‌آید را تعیین کنند. موتور صوتی WWise یک جلوه صوتی واقعی و باورپذیر ایجاد می کند که به بازیکنان کمک می کند احساس کنند واقعاً در بازی هستند.

البته کنترلر DualSense را فراموش نمی کنیم. ما قبلاً با عنوان قبلی خود یعنی The Medium نشان داده‌ایم که می‌توانیم در مورد بازخورد لمسی و محرک‌های تطبیقی بسیار خلاق باشیم. ما ایده‌های جدید بیشتری را برای Silent Hill 2 ارائه می‌کنیم، اما اجازه دهید فعلاً این را یک راز نگه داریم.

آخرین پیشرفت بزرگی که می خواهم به آن اشاره کنم، فناوری ذخیره سازی SSD است. جریان فوق سریع داده ها به این معنی است که بازیکنان هیچ صفحه بارگیری را نمی بینند، زیرا آنها به طور یکپارچه کل شهر Silent Hill را کاوش می کنند.

با استفاده از این فناوری‌ها، امیدواریم Silent Hill 2 را برای طرفداران قدیمی و جدید تجربه‌ای دلهره آور تر و فراموش‌نشدنی‌تر کنیم. ما مطمئن هستیم که می توانیم آن حس یونیک را در مورد عناوین کلاسیک فرقه ای را تکرار کنیم و جانی تازه در گیم پلی آن ببخشیم. نتیجه نهایی یک بازی سایلنت هیل خواهد بود که گرافیک و صدایی بهتر از هر بازی قبلی دارد. در حالی که توسعه هنوز تمام نشده است، ما نمی توانیم منتظر باشیم تا طرفداران آن را تجربه کنند.

آخرین ویرایش:
دد اسپیس ریمیک امتیازش از این بازی بیشتر شد هر چند فروشش از کلیسیتو پروتوکول هم کمتر شد

این بازی هنوز عرضه نشده و معلوم نیست چقدر قراره فروش بره ، چجوری از خان افتخار رد شد ؟
دد اسپیس ریمیک شاکار بود موافقم

از اونور الن ویک هم به اون خفنی و اون همه جایزه تازه بازم برای شرکت هنوز سود اور نشده !

این نمیدونم چطور توی 1 روز احیا کرد این سبک رو

بازی های ترسناک متاسفانه خیلی پر فروش نیستن. علی رغم شایستگی بازی های مثل alan wake 2 ، dead space remake و حتی callisto protocol ولی فروش چندانی رو نمیشه ازشون انتظار داشت. از فرنچایز رزیدنت اویل فاکتور بگیرید.
ولی احتمال میدم سایلنت هیل 2 ریمیک خوب بفروشه. چون بازی عقبه بسیار وسیعی داره و فن های قدیم که حتما بازیش میکنن و گیمرهای جدید هم مطمئنن به خاطر هیاهویی که همیشه کنار این عنوان بوده دوست دارن تجربه ش کنن. میشه گفت این بازی عمیق ترین و بهترین نمونه یک اثر وحشت میتونه باشه. من خودم فقط یک نسخه از سایلنت هیل رو بازی کرده بودم. منتها رفتم داستان این نسخه از بازی رو مطالعه کردم و حقیقتا باید بگم این اثر در کالبد زمان و مکان نمیگنجه و داستانش شاهکاریه که تا ابد بر ژانر وحشت مدیوم گیم سایه میاندازه. خود من حتما این ریمیک رو بازی میکنم چون عاشق این ژانرم و این بازی نمونه بهتری ازش نمیشه پیدا کرد در این ژانر.

دد اسپیس ریمیک امتیازش از این بازی بیشتر شد هر چند فروشش از کلیسیتو پروتوکول هم کمتر شد

این بازی هنوز عرضه نشده و معلوم نیست چقدر قراره فروش بره ، چجوری از خان افتخار رد شد ؟
سایلنت هیل از ستون های ژانر وحشت. طرفدار بیشتر داره . چون نمره اش خوب سده و منتقدها هم راضی بودن ، قطعا فروش مورد نظر کمپانی رو انجام می دهد . پس با احتمال ۹۰ درصد به بالا از این خان سخت عبور کرده

من فکر می کردم متای زرد بگیره و صاف بخوره توی فروشش

حدود یک ساعت و نیم بازی کردم.
تا اینجا که بازی خوب بوده و خیلی بهتر از اون چیزی بود که تصور میکردم.
اون لحظه ای که
کلید آپارتمان رو از تو ماشین آبی برداشتیم. اونجا یهو طوفانی شد خفن بود

بچه ها من بازی رو گرفتم کارت گرافیک 1650 هست می دونم از حداقل کمی پایین تر هست اما بازی رو بین 30 تا 40 فرم با تنظیمات گرافیکی نرمال و 1600*900 میشه پلی داد .... فقط مشکلی که هست زمانی که جیمز در محیط حرکت می کنه 3 یا 4 تا جیمز دیگه به صورت خیلی مات و کمرنگ اما کمی قابل دید با جیمز حرکت می کنه ، می دونین مشکل چیه!؟

صحبت دد اسپیس ریمیک شد میخواستم نظرم رو بگم.
واقعیتش به دلیل اینکه فضای بازی رو دوست نداشتم و به طور کلی از گان پلی با اسلحه های خیلی مدرن و عجیب و غریب خوشم نمیاد، نسخه های اصلی رو اصلا بازی نکردم.(تیپیکال یه پیرمرد گیمر :D)
ولی بعد از مدتی که سری ایکس خریدم و اومد روی گیم پس و بازی هم دم دستم نبود، گفتم سنگ مفت گنجشک مفت. یه امتحانی بکنم. واقعا میتونم بگم عالی بود و یه بازی صاحب امضا در ریمیک. ایرادی به ذهنم نمیرسه که ازش بگیرم. شاید ریمیک به این تمیزی و زیبایی رو فقط در رزیدنت 2 و البته 4 دیدم. میخوام بگم قطعا ارزش امتحان کردن داره. فقط روح و روان رو داغون میکنه لعنتی. یعنی وقتی تموم شد انگار از اتاق شکنجه روحی اومده بودم بیرون. ترسناک و بازی کننده با روح و روان به معنی واقعی. یعنی بعد از آپگرید اسلحه ها و لباس، یه نیو گیم پلاس با درجه سختی پایین رفتم که عقده م خالی بشه سر بازی. به هر چی میدیدم شلیک میکردم خلاصه :D

پ.ن:
تو 18 سالگی سایلنت هیل رو شروع کردم و اولین گیمی بود که باعث شد خیلی جدی برم دنبال یادگیری انگلیسی. اون موقع نه اینترنت و یوتیوب بود و نه جامعه عمومی گیمرها خیلی حوصله همچین چیزی رو داشت. یادمه قبل از اینکه PS1 بگیرم، تو کلوپ شروع کردم این بازی رو و واقعا مجذوبش شدم.
واقعا خوشحالم که این ریمیک موفق شده و این نمرات رو گرفته. دلم میخواد شماره اول هم ریمیک بشه.
درسته سایلنت هیل تو ژانر وحشت قرار میگیره مثل همین دد اسپیس. ولی ویژگی هایی داره که واقعا منحصر به فردش میکنه. کمتر بازی بوده که در این حد توش غرق شده باشم و ترکیب عجیبی از زیبایی داستان، سوالات و چالش های جدی روانشناسی و شخصیتی، تمرین صبر و حوصله و به یاد سپاری پازل ها و محیط، هیجان و ترس و ... رو همزمان تجربه کنم.
تبریک به فن ها و تیم سازنده

خودمونیم کی فکرشو میکرد کنامی اینطوری محبوب برگرده؟ :D
بازی رو روی ps5 خریدم ولی برای پی سی قفل نزاشته و صبر سخته میخوام رو pc بزنمش.یه دور هم رو کنسول میزنم.
اگه این فرام سافتور و میازاکی نبودن الان بازی به جای نسخه کرکی روی استیم پیش خرید کرده بودم ولی از اونجایی که یک هفته پیش کل دارک سول تخفیف 50 درصد خورد پولم رفت برای خرید دارک سول 3 + دی ال سی .کاش نمرات بازی یک هفته پیش میومد.فعلا به علت کمبد نقدینگی کرکی میزنیم

صحبت دد اسپیس ریمیک شد میخواستم نظرم رو بگم.
واقعیتش به دلیل اینکه فضای بازی رو دوست نداشتم و به طور کلی از گان پلی با اسلحه های خیلی مدرن و عجیب و غریب خوشم نمیاد، نسخه های اصلی رو اصلا بازی نکردم.(تیپیکال یه پیرمرد گیمر :D)
ولی بعد از مدتی که سری ایکس خریدم و اومد روی گیم پس و بازی هم دم دستم نبود، گفتم سنگ مفت گنجشک مفت. یه امتحانی بکنم. واقعا میتونم بگم عالی بود و یه بازی صاحب امضا در ریمیک. ایرادی به ذهنم نمیرسه که ازش بگیرم. شاید ریمیک به این تمیزی و زیبایی رو فقط در رزیدنت 2 و البته 4 دیدم. میخوام بگم قطعا ارزش امتحان کردن داره. فقط روح و روان رو داغون میکنه لعنتی. یعنی وقتی تموم شد انگار از اتاق شکنجه روحی اومده بودم بیرون. ترسناک و بازی کننده با روح و روان به معنی واقعی. یعنی بعد از آپگرید اسلحه ها و لباس، یه نیو گیم پلاس با درجه سختی پایین رفتم که عقده م خالی بشه سر بازی. به هر چی میدیدم شلیک میکردم خلاصه :D

پ.ن:
تو 18 سالگی سایلنت هیل رو شروع کردم و اولین گیمی بود که باعث شد خیلی جدی برم دنبال یادگیری انگلیسی. اون موقع نه اینترنت و یوتیوب بود و نه جامعه عمومی گیمرها خیلی حوصله همچین چیزی رو داشت. یادمه قبل از اینکه PS1 بگیرم، تو کلوپ شروع کردم این بازی رو و واقعا مجذوبش شدم.
واقعا خوشحالم که این ریمیک موفق شده و این نمرات رو گرفته. دلم میخواد شماره اول هم ریمیک بشه.
درسته سایلنت هیل تو ژانر وحشت قرار میگیره مثل همین دد اسپیس. ولی ویژگی هایی داره که واقعا منحصر به فردش میکنه. کمتر بازی بوده که در این حد توش غرق شده باشم و ترکیب عجیبی از زیبایی داستان، سوالات و چالش های جدی روانشناسی و شخصیتی، تمرین صبر و حوصله و به یاد سپاری پازل ها و محیط، هیجان و ترس و ... رو همزمان تجربه کنم.
تبریک به فن ها و تیم سازنده
حاجی مکه چند سالته که از ۱۸ سالگی رفتی روی PS1 ?

• Like
Reactions: Taha75
درچه سختی بازی و هوش مصنوعی چطوره؟ اکسپلور بازی ریواردینگ هست و محیطا وسیع تر شدن نسبت به بازی اورجینال؟ بازی تغییراتی در داستان هم داره ولو کم یا مو به مو نسخه اصلی ریمیک شده؟

• Like
Reactions: Taha75
بچه ها من بازی رو گرفتم کارت گرافیک 1650 هست می دونم از حداقل کمی پایین تر هست اما بازی رو بین 30 تا 40 فرم با تنظیمات گرافیکی نرمال و 1600*900 میشه پلی داد .... فقط مشکلی که هست زمانی که جیمز در محیط حرکت می کنه 3 یا 4 تا جیمز دیگه به صورت خیلی مات و کمرنگ اما کمی قابل دید با جیمز حرکت می کنه ، می دونین مشکل چیه!؟
اینکه اجرا شد جالبه چون یخورده بیشتر از یخورده کارت گرافیکت از حداقل که 1070ti هست پایینتره. منم کارتم همینه🥲 ولی با اینحال میخوام بگیرمش البته کرکی.

درچه سختی بازی و هوش مصنوعی چطوره؟ اکسپلور بازی ریواردینگ هست و محیطا وسیع تر شدن نسبت به بازی اورجینال؟ بازی تغییراتی در داستان هم داره ولو کم یا مو به مو نسخه اصلی ریمیک شده؟
بازی یک سری تغییرات مثبت داره.
بعضی جاها رو کمی عوض کردن ولی اصلا تا اینجای کار تو ذوق نمیزنه و خیلی خوب در اومده.
سختی بازی تا اینجا که خیلی معمولی بوده و سختی خاصی ندیدم. ۲ ساعت بازی کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or