Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من حداقل برای اینکه بالاخره سوکونا رستگار کردند راضیم. بالاخره کل اون جریان "فهمیدن عشق" باید به یک جایی میرسید.
هرچند تاک نو جوتسو بود تا حدی:))

برای پایان یوجی و گوجو هم راضیم. گوجو رو که راضی بودم از 236:دی
بجز این تقریبا توی بقیه چیزا کاملا گند زد. بعد این مانگا پر از Exposition های مسخره و طولانی بود. پس دیگه چرا معلوم نشد Domain Expansion یوجی رو بگه؟:))
من کلا با کاراکتر ها هم مشکل داشتم مثلا برادر یوجی یا خود یوجی از یجا به بعد کلا پدربزرگش فراموش شد خونواده اصلیش فراموش شد هیچ توضیحی درباره پیشینه این بشر وجود نداشت هیچ فلش بکی بقیه هم همینطور چه بسا داغونتر واقعا افتضاح بود
پایان گوجو اوکی نبود اونطوری که احساس کردم میخواست به فندام یه شک بده اصلا جالب نبود ولی با ایدش موافق بودم در کل تا صبح میتونیم باهم بشنیم باگ خلا پیدا کنیم ولی دیگه مهم نیست تموم شد رفت امیدوارم ملت انقدر یه مانگا/انبمه اورریتد نکنن

من کلا با کاراکتر ها هم مشکل داشتم مثلا برادر یوجی یا خود یوجی از یجا به بعد کلا پدربزرگش فراموش شد خونواده اصلیش فراموش شد هیچ توضیحی درباره پیشینه این بشر وجود نداشت هیچ فلش بکی بقیه هم همینطور چه بسا داغونتر واقعا افتضاح بود
پایان گوجو اوکی نبود اونطوری که احساس کردم میخواست به فندام یه شک بده اصلا جالب نبود ولی با ایدش موافق بودم در کل تا صبح میتونیم باهم بشنیم باگ خلا پیدا کنیم ولی دیگه مهم نیست تموم شد رفت امیدوارم ملت انقدر یه مانگا/انبمه اورریتد نکنن
مانگا تموم شده؟

Dead Dead Demons Destruction
قسمت 0 پایان انیمه رو اسپویل میکنه، قسمت صفرو بعد از قسمت 16 ببینید.
حمله فضایی ها به زمین کافی بود، داستان خیلی تخیلی شد دنیای موازی، رباتای شبیه انیمه های مکا. ظاهر شدن دست رو سفینه.
انیمه خوبی بود، کمتر تخیلی بود بهتر میشد.

۲۰۲۴۰۹۲۱_۱۶۳۰۰۵.jpg
Giji harem
بهترین رام کام این فصل، داستان تو یک فصل تموم میشه، ساده و شیرین.

۲۰۲۴۰۹۲۷_۲۲۵۰۴۸.jpg
Katsute Mahou Shoujo to Aku wa Tekitai shiteita 10/10
کمدی، شخصیتای بامزه، کیفیت انیمیشن خیلی خوبه.
tumblr_.gif

آخرین ویرایش:
چقدر قسمت اول uzumaki خوب و خفن بود انیمه شبیه نقاشی میمونه که با موسیقی خوبش اون حس بلعیده شدن توسط مارپیچ رو خیلی خوب القا میکنه اگه همین طور جلو بره یکی از خفن ترین انیمه های میشه که دیدم
دقیقا
به نظر منم کارای هیچکس مثل جونجی ایتو نمیتونه ترس رو القا کنه ، قشنگ مشخصه طرف روانیه این کاره

خب کم‌کم همه انیمه‌های تابستون دارن تموم میشن و یکم در مورد اونایی که میدیدم مینویسم و OP و EDهایی که دوس داشتم هم میذارم.

اول با پارت دوم Nier Automata شروع کنم که شدیدا چسبید. انیمه فوق‌العاده خوش ساخت و با کیفیتی بود. داستان و روایت عالی. کرکترای عالی. موسیقی‌های زیبا دقیقا مثل بازیش. بخشای مهم و تاثیرگذارش به بهترین شکل کارگردانی شده بود. در کل اقتباس خیلی خوبی بود به نظرم. و البته OP هم به عهده‌ی لیسا بود که چی ازین بهتر. خیلی خووبه این دختر. هیچوقت اسکیپش نکردم.

بعدی The Elusive Samurai بود که بدون هیچ شناخت و اطلاعی شروعش کردم و تبدیل شد به یکی از بهترین انیمه‌هام. از نظر گرافیکی و انیمیشن واقعا جز بهترینا بود. خیلی خیلی متنوع بود از نظر بصری. شخصیتا یکی از یکی بهتر. ترکیب عجیبی از طنز و خشونت و درام. به نظرم یکی از کارایی بود که دیدنش واجبه. اوپنینگ خیلی دوس داشتنی و قشنگی هم داشت. اینم هیچوقت اسکیپ نکردم.

Dead Dead Demons Dedededestruction هم یکی از سورپرایزای خوب این فصل بود. خیلی انیمه قشنگی بود. داخل اون فضای تاریک و بی‌رحمش که به خوبی بخشی از سیاست و تاریکی دنیای واقعی رو نشون میداد، فضای دوس داشتنی و آرومی هم داشت. رابطه‌ی کوداده و اونتان واقعا قشنگ بود. کارایی که حاضر بودن به خاطر همدیگه بکنن. پایان‌بندی خیلی خوبی هم داشت به نظرم.

Isekai Shikkaku رو با اینکه عهد کرده بودم دیگه ایسکای نبینم اما یه شانسی بهش دادم و شروع خوب و جالبی داشت. طنزش رو دوس داشتم. شخصتیاش باحال بودن ولی خب آخراش یه مقداری افت کرد برای من. اما در کل کار بدی نبود. اندینگ خیلی قشنگی هم داشت و همیشه کامل گوش میدادمش.

Mayonaka Punch انیمه‌ای بود که به درخواست یکی ار دوستام که اتفاقا از تیم ترجمه‌ی انیمه‌لیست هم هست شروع کردم و واقعا خوش گذشت. خیلی خندیدم و شاد شدم. البته ۲ ۳ قسمت درام هم داشت که خیلی هم عالی بود اما در کل شخصیتای انیمه یکی از یکی احمق‌تر و بامزه‌تر. قسمت آخرش هم خیلی دوس داشتم. واقعا قسمت آخر رو خوب دراورن خیلی سخت و مهمه. هر سبکی که میخواد باشه. اوپی این انیمه هم خیلی بامزه و قشنگ بود و اسکیپش نمیکردم کلا.

Shikanoko Nokonoko Koshitantan یکی از احمقانه‌ترین و خنده‌دارترین انیمه‌هایی بود که دیدم. از همون ثانیه اول میدونی که چی در انتظارته. خیلی وقت بود ازین طنزای احمقانه ندیده بودم. تیکه‌هایی که به انیمه بودن هم مینداخت خیلی جالب بود. شخصیتای خیلی خوبی داشت. باشامه از وقتی اضافه شد قشنگ دل منو برد. یه دختر خسته که نان‌ استاپ برنج میخوره. واقعا دوسش داشتم. اوپی این انیمه هم هیچوقت اسکیپ نکردم اینقدر که شاد و شنگول بود.

Shinmai Ossan Boukensha هم کار خوبی بود. یه مشت خر زور شکست ناپذیر ریختن توی انیمه و طنز هم قاطیش کردن و در نهایت کار جالب و سرگرم کننده‌ای تحویل داده بودن.

Terminator 0 هم دوس داشتم. بهتر از چیزی بود که فکر میکردم.

The Fable انیمه خوبی بود تنها ایرادی که داشت کیفیت انیمیشن پایین بود.

makeine 7/10 کیفیت انیمیشن خیلی خوبه، بیشتر انیمه ها بعد از چند قسمت شخصیت جدید به داستان اضافه میکنن، تو این انیمه قسمت اول کلی شخصیت وارد داستان میشه، کمدی خوب بود درام داستانو دوست نداشتم.

Isekai Shikkaku پارودیه متفاوت با بقیه انیمه های ایسکای شروع میشه بعد تبدیل میشه به یه انیمه ایسکای معمولی.
OST
View attachment videoplayback.mp4

خب The Fable هم تموم شد بعد ۲۵ قسمت و یه جورایی تو همون سکانس پایانی احتمالا ساخت فصل دوم رو هم تایید کردن. یکی از بهترین انیمه‌ها بود برای من. دوتا شخصیت اصلی فوق‌العاده بودن. صداپیشگی هر دوشون بی‌نظیر بود خصوصا یوکی که خیلی جیغ جیغو و همیشه مست بود. داستان و اتفاقات انیمه خیلی خوب بود. به خوبی نشون میده که فابولو چقدر ترسناک و دست نیافتنیه. اینکه سعی داشت زندگی متفاوتی هم برای خودش درست کنه عالی بود. ازون‌ور هیچ کاری جز کشتن بلد نبود و طنز اصلی هم دقیقا همین بود. واقعا دوس داشتنی بود. این کیفیت پایین گرافیکی و انیمیشناش هم کاملا واضحه ولی خب اذیت کننده نبود برای من. در کل حتما تو لیستتون بذاریدش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• InfeR

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or