تصاویر مقایسه نسخه اورجینال با ریمستر بازی Horizon Zero Dawn منتشر شدند

dantemaximum

کاربر سایت
🟧 در طی مراسم State of Play از نسخه ریمستر Horizon Zero Dawn رونمایی شده که در تاریخ 10 آبان ماه 1403 برای پلتفرم PC و PS5 منتشر میشه

🔸برای کسانی که نسخه اورجینال دارن با پرداخت 10 دلار میتونن به نسخه ریمستر ارتقا بدن و خود بازی ریمستر هم 50 دلار قیمت داره

🔸در ادامه میتونید تصاویر مقایسه نسخه اورجینال با ریمستر بازی Horizon Zero Dawn رو ببینید

sshot-407.jpg
sshot-411.jpg
sshot-410.jpg
sshot-409.jpg
sshot-408.jpg
sshot-406.jpg
sshot-404.jpg
sshot-403.jpg
sshot-405.jpg
sshot-412.jpg
sshot-413.jpg sshot-415.jpg sshot-416.jpg sshot-419.jpg sshot-420.jpg sshot-421.jpg sshot-422.jpg sshot-423.jpg

آخرین ویرایش:
سونی الانو اصلا دوست ندارم حتی میتونم بگم ازش متنفرم
درسته استروبات متا ۹۴ داشتیم این ماه و گوست هم ندید شاهکار میشه ولی این پول پرستیا حال آدمو بهم میزنه
سیاستی که اینا دارن فقط هایپ آدمو میکشه
کاش بازار گیم یک قطبی نمیشد:sad:

یادم نمیاد برای ریمستر The Last of us یا Uncharted Collection Remastered و God of War 3 Remastered در نسل قبل برای PS4 که صرفا فقط رزولوشن و فریم ریت رو افزایش داده بودن کسی هیت داد.
من اصلا بحثم سر قیمتش نیست.
خود اون خانم تو SOP رسما گفت از تمام Asset های فوربیدن وست استفاده کردن و کلا بازیو تو انجین HFW بازسازی کردن. من تو این ریمستر مشکل فنی نمیبینم که چه بسا از نظر فنی خیلی هم ریمستر خوبیه. منتها دوتا بحث مهم اینکه قیمتش چقدره و اینکه چرا سونی بازیهای قدیمی دیگه رو ریمستر نمیکنه اینها یه داستان دیگس . وگرنه خود این ریمستر هیچ مشکلی نداره و کاملا اپگرید گرافیکی مشخصه. چند هفته دیگه بازی میاد کاملا مشخص میشه.
یه نکته دیگه تا یادم نرفته. از این ریمستر و ریمیک ها تو کل صنعت زیاد هست. همین نینتندو دیگه چیزی نمونده ریمستر نکنه‌ . کپکام که سالهاست داره نون ریمستر و ریمیک های ای پیاشو میخوره‌ . بخوام بشمارم خیلی از سازندگان میان ریسمتر میکنن. قرار نیست همه اینها را بخریم که نگران اومدنش باشیم. میتونید اصلا توجهی بهشون نکنید، حالا یا سود میدن یا نمیدن اونو دیگه خود اون سازنده میدونه.
سونی تو این نسل چندتا ریمستر داده؟
تا جایی که یادم نمیاد پارت ۱ ، پارت ۲ و همین هورایزن. اگر مورد دیگه ای هست بگید. پارت ۲ که اپشن که اپگرید ۱۰ دلاری داره که فقط هم افزایش رزولوشن رو داشت. این هورایزن هم که بازم اپشن ۱۰ دلاری داره. اون پارت ۱ مشکل داشت چون اپگرید ۱۰ دلاری نداشت و احتمالا خودشون فهمیدن اشتباه کردند.
کلا سونی به نسبت بقیه ناشر ها خیلی کم ریمستر و ریمیک کرده ولی بازیسنتره دیگه کلا نون تو هیت دادن به سونیه فعلا :D

آخرین ویرایش:
ماکان موسیقی هم زیادی انگولک کردن
البته خودت بهتر از من میدونی..‌‌.

خیلی رو مخم رفت این حرکتشون...
آره اون رو که ترکوندن.
موسیقی بکگراند اضافه کردن ، خیلی جاها صداگذاری های محیط رو سرخود حذف کردن و...
تو همین ویدئو اشاره میکنه.
هدف این ریمیک طرفدارهای نسخه اوریجینال نبودن ، نمیشه اون رو بازی کرده باشی و از ریمیک راضی باشی.
برای همین ریمیک بلادبورن رو هم قطعا ماها نپسندیم .
اومدنش جذابه و من یکی حتما بازی میکنمش ولی قطعا بلادبورن FS نمیشه.

تصاویر مقایسه ای خیلی تو زمینه محیط و Foliage عالی اند
ولی مدل ها انگار با این افکت های فوتوشاپی روتوش شدن :دی خیلی ضایعن :دی

بگذریم
سونی واقعا تو انتخاب بازی برای ریمستر و هایپ کردن شون فاجعه است
روح نینتندو فن بوی ام میگه با اون ها مقایسه کنم
ولی حقیقتا یه کمپانی هست که تو این زمینه تقریبا از نینتندو و کلا همه با یه اختلاف شگرفی جلوتره

و اونم کپکامه

========================

کپکام امسال 6 تا بازی داده بیرون
4 تاش ریمسترند

ولی ببین چیا رو ریمستر کرده

Dead Rising

Ace Attorney 4,5,6

Miles Edgeworth Investigation 1,2

Marvel vs Capcom Collection

نکته ای که هست اینه که بعیده هیچ کدوم اینا اندازه ریمستر هورایزن بفروشه. چون هیچ کدوم اون عظمت و چشم گیری هورایزن رو ندارن
ولی خیلی ریمسترهای با ارزش تری اند و به شدت برای فن بیس هر کدوم شون اهمیت بیشتری داره
همین یکی دو ماه پیش بود که MvC Collection که معرفی شد انگار تو توییتر و کامیونیتی FGC جشن گرفتن از بس همه خوشحال بودن. برای چی؟ برای یه کالکشن ریمستر از یه سری بازی بیست و خورده ای سال؟
بذارید من توضیح بدم چی مهمه برای این که یه ریمستر معرفی کنید و جای این که مثل سونی فحش بخورید، مثل کپکام تشویق شید
چند تا پارامتر داره

پارامتر اول: بازی قدیمی باشه یا حتی اگه خیلی قدیمی نیست وضعیتش جوری باشه که واقعا نیازمند یه روتوش حسابی باشه. این چیزیه که Bloodborne خیلی در موردش صادقه. بلادبورن امسال 9 سالش میشه ولی از همون 2020 که نسل جدید شروع شد بازی شدید محتاج یه ریمستر حسابی بود. بین این بازی هایی که از کپکام گذاشتم هم Ace Attorney 6: Spirits of Justice هم یه بازی 8 ساله است و اون قدره هم قدیمی نیست ولی بازم چون بازی 3DS بوده قطعا برای پلتفرم های جدید نیازمند ریمستر بوده که خب ما رو میبره به سمت پارامتر بعدی

پارامتر دوم: چقدر بازی در دسترس باشه. این به نظرم عمده دلیلیه که این ریمستر هورایزن داره فحش میخوره. بازی نه تنها رو PS5 به صورت 4K 60fps در دسترسه، بلکه به خاطر این ریمستر الان نسخه اصلی قیمتش 20 دلار افزایش پیدا کرده. یعنی عملا این ریمستر باعث شده بازی غیر قابل دسترس تر شه برای یه عده گداگشنه مثل ما... WTF? :| به نظرم این جاست که کپکام وحشتناک زرنگه. یه نگاه به بازی هایی که ریمستر شده بندازید.
Ace Attorney 4,5,6 Collection سه نسخه آخر سری ای اند که روی کنسول های دستی و PC هیچ وقت عرضه نشده بودند. (این برای همه Ace Attorney ها صادقه. کلا برای همینه که کالکشن های جدیدشون این قدر ارزشمنده)
و Edgeworth Collection حتی مهم تره. چون نه تنها کلا این بازی ها فقط برای DS بودن. بلکه نسخه دوم بازی هیچ وقت ترجمه نشده بود (به غیر از فن ترنزلیشن) که دوباره ارزش این کالکشن رو شدید میبره بالا
MvC Collection از همه شون این وسط مهم تره. این یکی بازی ایه که به خاطر درگیر بودن این همه آیپی، رسما زنده نگه داشتن اش تو هر پلتفرم و استوری غیر ممکن بوده. بعلاوه به شدت قدیمی بودنش باعث شده MvC 2 و عرضه اش تو هر سطحی هیجان انگیر باشه، چه برسه تو کالکشن به این خوبی

پارامتر سوم: چقدر بازی یونیکه. این به نظرم خیلی مهمه. کپکام هیچ وقت نمیاد مانستر هانترهاشو ریمستر کنه. چون اون قدیمی ها هر چی هم که چیزهای خاص خودشون رو داشته باشن، بازم نسخه های جدید کلا از هر نظر بهترن و آیپی هم تو حالت فعالیه. عوض اش رزیدنت اویل های قدیمی همیشه ریمیک میشن چون شرایط خاصی دارن هر کدوم. MvC 2 یه عالم با MvC های بعدی اش فرق داره. Ace Attorney هم که به خاطر داستان محور بودنش همیشه همه نسخه هاش نسبت به هم متمایزه. من نمیتونم این رو در مورد هورایزن 1 بگم. واقعا سخته خارج از داستانی که روایت میشه بگی چی هورایزن 1 داره که هورایزن 2 مثلا نداره؟

ترکیب همیناست که یه ریمستر مورد انتظار رو از یه ریمستر اضافی جدا می کنه

یادم نمیاد برای ریمستر The Last of us یا Uncharted Collection Remastered و God of War 3 Remastered در نسل قبل برای PS4 که صرفا فقط رزولوشن و فریم ریت رو افزایش داده بودن کسی هیت داد.
خود اون خانم تو SOP رسما گفت از تمام Asset های فوربیدن وست استفاده کردن و کلا بازیو تو انجین HFW بازسازی کردن. من تو این ریمستر مشکل فنی نمیبینم که چه بسا از نظر فنی خیلی هم ریمستر خوبیه. منتها دوتا بحث مهم اینکه قیمتش چقدره و اینکه چرا سونی بازیهای قدیمی دیگه رو ریمستر نمیکنه اینها یه داستان دیگس . وگرنه خود این ریمستر هیچ مشکلی نداره و کاملا اپگرید گرافیکی مشخصه. چند هفته دیگه بازی میاد کاملا مشخص میشه.
یه نکته دیگه تا یادم نرفته. از این ریمستر و ریمیک ها تو کل صنعت زیاد هست. همین نینتندو دیگه چیزی نمونده ریمستر نکنه‌ . کپکام که سالهاست داره نون ریمستر و ریمیک های ای پیاشو میخوره‌ . بخوام بشمارم خیلی از سازندگان میان ریسمتر میکنن. قرار نیست همه اینها را بخریم که نگران اومدنش باشیم. میتونید اصلا توجهی بهشون نکنید، حالا یا سود میدن یا نمیدن اونو دیگه خود اون سازنده میدونه.
تا جایی که یادم نمیاد پارت ۱ ، پارت ۲ و همین هورایزن. اگر مورد دیگه ای هست بگید. پارت ۲ که اپشن که اپگرید ۱۰ دلاری داره که فقط هم افزایش رزولوشن رو داشت. این هورایزن هم که بازم اپشن ۱۰ دلاری داره. اون پارت ۱ مشکل داشت چون اپگرید ۱۰ دلاری نداشت و احتمالا خودشون فهمیدن اشتباه کردند.
کلا سونی به نسبت بقیه ناشر ها خیلی کم ریمستر و ریمیک کرده ولی بازیسنتره دیگه کلا نون تو هیت دادن به سونیه فعلا :D
واقعا کسی با ریمستر شدن مشکلی نداره. منتها سونی دو سه تا مشکل خیلی اساسی درست کرده که انقدر واضحه موندم چطوری خودشون متوجه قضیه نمیشن.

اولیش اینه که ریمیک و ریمستر وقتی قابل هضمه که نشون بدی در کنارش داری عنوان های جدیدم در کنارش توسعه میدی، اینکه چندین سال راه به راه ریمیک و ریمسترای غیرضروری نشون بدی که یه پولی دربیاری و گپ های انتشار رو پر کنی اعصاب آدمو به مرور خورد میکنه. دوم اینکه انگار سونی یه بخشی تاسیس کرده که بگرده ببینه چه بازیایی رو ملت دارن خودشونو میکشن که یه ریمیک و ریمستری ازشون ببینن اونارو از لیست حذف کنه به جاش میان یه چیزایی رو پورت و ریمستر میکنن مردم یه قدم تا هیت دادن بهش فاصله دارن.
تو خودت میگی اون سه تارو نسل قبل داد و کسی هیت نداد یعنی خیلیا با نفس اینکار مشکلی ندارن مشکل با عناوینه. مثلا بیاد رسیستنس و بلادبورن و کیلزون و اینفیمس و رچت و سایرن و متال گیر 4 و چند تا عنوان محبوب دیگه رو ریمستر و ریمیک کنه انصافا کی میاد هیت بده؟ مردم حاضرن اینارو حتی فول پرایس بخرن چه برسه 40-50 دلار :D
سوم و مهم ترین مسئله به نظرم نوع نمایش و مارکتینگه. اگه نینتندو اینکارو میکنه به قدری جذاب و فکر شده معرفی و مارکیتنگ میکنه که تو اصلا لذت میبری از همه چیش. نمیدونم چه بلایی سر بخش مارکتینگ سونی اومده، اصلا یه چیزی ورای فاجعه شدن. حتی یه چیزی مثل GOY هم که میخوان معرفی کنن عوض اینکه همون اول نشون بدن که یه حس خوب ایجاد کنه برای بیننده، برمیداره 30 دقیقه به بدترین شکل یه سری بازی که اکثرشونم قبلا معرفی شده بودن به بی حس ترین شکل ممکن نشون میده بعد که عصبانیت ملت به سرحد خودش رسید و خیلیا هم ول کردن رفتن میاد بازی فرست پارتیشو معرفی میکنه.
سونی اگه میخواد رفتاری که با نینتندو و کپکام میشه با عناوین خودشم باشه باید رفتارشم مثل اونا باشه.

تو همین عکس اول ایلوی بافت لباسشو ببینید و تا تهشو بخونید.واقعا کدام عقل سلیمی پول میده پای این؟اینایی ک پول خرج این میکنن باعث میشن سونی ب این شکل چاپیدن ادامه بده.
حداقل ip های قدیمیو چال کردید بیاید kill 1 , 2 resistanceها و..ریمیستر کنید نه بازی ک خودش هنوز تاپه

گرافیک بازی پیشرفت خوبی داشته اما لامصب این همه بازی برای ریمیک یا ریمستر بود

لاقل کیلزون ها رو ریمستر می کردی یا کلی بازی دیگه قدیمی تر بدترین بازی برای این کار انتخاب کردن

این چرا اوریجینالش بهتره؟ :دی 10 دلار بدیم دانگرید کنیم؟ :D 4پا می کنه اینکارو؟ :دی
عکسا رو که می‌دیدم میخواستم بگم فقط منم که حس میکنم اورجینالش بهتره ... که تو اولین کامنت جوابمو گرفتم ..فقط من نیستم ... چیز بیشتری برای گفتن ندارم

تو بعضی قسمت ها نسخه اورجینال بهتره:دی
اون تو بعضی قسمت ها هم که بهتر به نظر نمی‌رسه تفاوت زمانی و زاویه وجود داره

آخرین ویرایش:
انجین HFW که همون دسیما هست فقط نسخه جدید ترش. اینا زحمت کشیدن با نسخه جدید یه بیلد گرفتن و نهایت 4 تا ارور به خاطر آپگرید برطرف کردن و یکی دو تا ستینگ جدید مربوط به نورپردازی و غیره رو ست کردن :D استفاده از است متفاوت هم که کار دو تا دکمه زدنه وقتی استش از قبل موجود بوده :D این ریمستری که من میبینم بعید می دونم یه تیم 5 نفره بیشتر از دو ماه روش وقت گزاشته باشن. حالا شما 10 دلار رو بده بهشون، اونام قطعا خوشحال می شن :D:-"

این بازی نسخه اصلیش رو دراپ کردم با اینکه خیلی زود همون ماه اول دیسک گرفته بودم هنوزم دارمش، گیم پلیش به شدت ناامیدم کرد مخصوصا میلی اتک، باز رنج اتک و تنوعش خوب بود...

سوشیما هم اتفاقا به دلایل مشابه دراپ کردم و اونم دارم، حالا شاید در اینده یک فرصتی دوباره به سوشیما بدم ولی هورایزن، بعید میدونم...

شانس مایه :D هرچی بازی فرست پارتی قدیمی پلی استیشن که عاشقشم رو سونی ایگنور میکنه منهای بازی های ناتی و امثال سکند پارتی هایی مثل هوی رین، واین بازی هایی که دوست ندارم رو ریمستر ریمستر میکنه :D

من با گیم پلی ویچر 3 هم مشکل داشتم و به نظرم بیش از حد ارکید و ساده بود، و الکی شاخ و برگ ار پی جی مانند بهش داده بودند، اما خب، ویچر 3 یک روح اریجینال و به شدت با کیفیت داشت که باعث شد 3 بار رو PS4 ریجن های گوناگون پلتش کنم 7 پلی ترو برم حدود 700 ساعت؛ و باز هم بخوام رو PS5 و ورژن نسکت جن رو پلت کنم، حتی رو پلتفرم های دیگه هم در اینده وقتی دلم تنگ شه بازیش میکنم، یعنی میخوام بگم میشه با گیم پلی ساده هم ادم جذب شه، اگر دیگر مولفه های بازی به اندازه کافی کیفیت و گیرایی داشته باشه،

برای من هورایزن انگشت کوچیک پای ویچر هم نمیشه... نمیدونم والا، شایدم در اینده دوباره زدم و نظرم برگشت، اچ اف دبلیو هم همینطوره یه تستی کردمش، ولی تا حالا، نشد که بشه...

*قبلا هم گفتم، نکته مثبت هورایزن به نظرم لور هستش، که اونطوری که به من بچسبه، متاسفانه استفاده نشده... بدترین قسمتش هم رنگ بندی گرم بازی برای منی که سرد پسند هستم بیشتر یا خنثی...

آخرین ویرایش:
انجین HFW که همون دسیما هست فقط نسخه جدید ترش. اینا زحمت کشیدن با نسخه جدید یه بیلد گرفتن و نهایت 4 تا ارور به خاطر آپگرید برطرف کردن و یکی دو تا ستینگ جدید مربوط به نورپردازی و غیره رو ست کردن :D استفاده از است متفاوت هم که کار دو تا دکمه زدنه وقتی استش از قبل موجود بوده :D این ریمستری که من میبینم بعید می دونم یه تیم 5 نفره بیشتر از دو ماه روش وقت گزاشته باشن. حالا شما 10 دلار رو بده بهشون، اونام قطعا خوشحال می شن :D:-"
هر انجین ورژن جدید داره. مگه گفتم دسیما نیست؟؟؟
اتفاقا من این ریمستر را نمیخوام و بصورت کلی فنی حرف زدم. حالا اینایی هم که توضیح دادی قطعا مزاح بود ولی بازی از نظر فنی هیچ مشکلی نداره و ریمستر خوبیه. اینکه سونی ارزش داشته اینو ریمستر کنه یا نه اونش دیگه بحث من نیست و من هم دوست دارم ای پی های دیگه ای رو ریمستر میکرد.

واقعا کسی با ریمستر شدن مشکلی نداره. منتها سونی دو سه تا مشکل خیلی اساسی درست کرده که انقدر واضحه موندم چطوری خودشون متوجه قضیه نمیشن.

اولیش اینه که ریمیک و ریمستر وقتی قابل هضمه که نشون بدی در کنارش داری عنوان های جدیدم در کنارش توسعه میدی، اینکه چندین سال راه به راه ریمیک و ریمسترای غیرضروری نشون بدی که یه پولی دربیاری و گپ های انتشار رو پر کنی اعصاب آدمو به مرور خورد میکنه. دوم اینکه انگار سونی یه بخشی تاسیس کرده که بگرده ببینه چه بازیایی رو ملت دارن خودشونو میکشن که یه ریمیک و ریمستری ازشون ببینن اونارو از لیست حذف کنه به جاش میان یه چیزایی رو پورت و ریمستر میکنن مردم یه قدم تا هیت دادن بهش فاصله دارن.
تو خودت میگی اون سه تارو نسل قبل داد و کسی هیت نداد یعنی خیلیا با نفس اینکار مشکلی ندارن مشکل با عناوینه. مثلا بیاد رسیستنس و بلادبورن و کیلزون و اینفیمس و رچت و سایرن و متال گیر 4 و چند تا عنوان محبوب دیگه رو ریمستر و ریمیک کنه انصافا کی میاد هیت بده؟ مردم حاضرن اینارو حتی فول پرایس بخرن چه برسه 40-50 دلار :D
سوم و مهم ترین مسئله به نظرم نوع نمایش و مارکتینگه. اگه نینتندو اینکارو میکنه به قدری جذاب و فکر شده معرفی و مارکیتنگ میکنه که تو اصلا لذت میبری از همه چیش. نمیدونم چه بلایی سر بخش مارکتینگ سونی اومده، اصلا یه چیزی ورای فاجعه شدن. حتی یه چیزی مثل GOY هم که میخوان معرفی کنن عوض اینکه همون اول نشون بدن که یه حس خوب ایجاد کنه برای بیننده، برمیداره 30 دقیقه به بدترین شکل یه سری بازی که اکثرشونم قبلا معرفی شده بودن به بی حس ترین شکل ممکن نشون میده بعد که عصبانیت ملت به سرحد خودش رسید و خیلیا هم ول کردن رفتن میاد بازی فرست پارتیشو معرفی میکنه.
سونی اگه میخواد رفتاری که با نینتندو و کپکام میشه با عناوین خودشم باشه باید رفتارشم مثل اونا باشه.
من با کلیت حرفت موافقم. منم دوست داشتم شوترهای قدیمیش ریمستر میشد. ولی سونیه دیگه‌.
در مورد مارکتینگ سونی اتفاقا دو روز پیش صحبتش با یکی از دوستان بود گفتم راه سونی درسته تو محتوا و سخت افزار و خیلی قوی و درست دارن پیش میرن ولی نحوه بازاريابي افتضاح به تمام معنا هستند. نمیدونم چرا اینطور شدند ولی به نظر میاد شرایط مایکروسافت قطعا تو این روش سونی تاثیر داشته. وقتی مایکروسافت بازیهاش برای سونی میاد دیگه اون جنبه جنگ کنسولی که همیشه از سونی میدیدیم حذف شده چرا که سونی از سیاست جدید مایکروسافت کاملا راضی هست که بازیهاشو میاره تو استور پلی استیشن. حالا ممکنه بگی چه ارتباطی دارن اینها ولی اگر به نسلهای قبل دقت کنیم اون مراسمهایی که تو ذهن ما موند اون هایپی که درست میکردن هر دو طرف بخاطر همون جنگ بین شون بود. حالا که دیگه این جنگ وجود نداره سونی با خیال راحت خودش (نه ما) بازیاشو معرفی میکنه و نمیاد برگهای برنده شو زود رو کنه. از طرفی اون سیاست تحت فشار قرار ندادن استودیو و معرفی دیر هنگام بازیها هم دارن اجرا میکنند که باب میل سازنده ها ولی زجرآور برای گیمرهاست. همین استرو که احتمالا گوتی هم میشه سرجمع تو سه چهارماه معرفی و ریلیز شده‌ . این چجور مارکتینگ هست واقعا. جا داشت بیشتر بهش بها میدادن تو مارکتینگ.الام هم که دو سه ماه دیگه ۲۰۲۵ میشه گاست جدید معرفی کردن برای ۲۰۲۵ (:
این تریلر گاست جدید مشخص بود مال چندین ماه یا شاید یکسال قبل بود و اینها حتی زحمت ندادند تریلر رو روی فایو پرو کپچر کنند. از طرفی میبینی انگار تبلیغات فایو پرو بد بود ولی از طرفی میبینی تمام پری اردرهای پرو تو چند ساعت فروش رفت . خلاصه سونی کارهای عجیب زیاد کرده و میکنه این اولیش نیست آخریش هم نیست .
مثلا همین امسال اگر از ابتدای سال نگاه کنی خیلی زیاد بازی انحصاری دادند حالا چه فرست پارتی چه سکندپارتی ولی میبینی یکجوری تو مارکتینگ تر زدن که انگار بازی ندادند وگرنه فایو از سالهای قبل بیشتر بازی انحصاری داشت .

آخرین ویرایش:
تصاویر مقایسه ای خیلی تو زمینه محیط و Foliage عالی اند
ولی مدل ها انگار با این افکت های فوتوشاپی روتوش شدن :دی خیلی ضایعن :دی

بگذریم
سونی واقعا تو انتخاب بازی برای ریمستر و هایپ کردن شون فاجعه است
روح نینتندو فن بوی ام میگه با اون ها مقایسه کنم
ولی حقیقتا یه کمپانی هست که تو این زمینه تقریبا از نینتندو و کلا همه با یه اختلاف شگرفی جلوتره

و اونم کپکامه

========================

کپکام امسال 6 تا بازی داده بیرون
4 تاش ریمسترند

ولی ببین چیا رو ریمستر کرده

Dead Rising

Ace Attorney 4,5,6

Miles Edgeworth Investigation 1,2

Marvel vs Capcom Collection

نکته ای که هست اینه که بعیده هیچ کدوم اینا اندازه ریمستر هورایزن بفروشه. چون هیچ کدوم اون عظمت و چشم گیری هورایزن رو ندارن
ولی خیلی ریمسترهای با ارزش تری اند و به شدت برای فن بیس هر کدوم شون اهمیت بیشتری داره
همین یکی دو ماه پیش بود که MvC Collection که معرفی شد انگار تو توییتر و کامیونیتی FGC جشن گرفتن از بس همه خوشحال بودن. برای چی؟ برای یه کالکشن ریمستر از یه سری بازی بیست و خورده ای سال؟
بذارید من توضیح بدم چی مهمه برای این که یه ریمستر معرفی کنید و جای این که مثل سونی فحش بخورید، مثل کپکام تشویق شید
چند تا پارامتر داره

پارامتر اول: بازی قدیمی باشه یا حتی اگه خیلی قدیمی نیست وضعیتش جوری باشه که واقعا نیازمند یه روتوش حسابی باشه. این چیزیه که Bloodborne خیلی در موردش صادقه. بلادبورن امسال 9 سالش میشه ولی از همون 2020 که نسل جدید شروع شد بازی شدید محتاج یه ریمستر حسابی بود. بین این بازی هایی که از کپکام گذاشتم هم Ace Attorney 6: Spirits of Justice هم یه بازی 8 ساله است و اون قدره هم قدیمی نیست ولی بازم چون بازی 3DS بوده قطعا برای پلتفرم های جدید نیازمند ریمستر بوده که خب ما رو میبره به سمت پارامتر بعدی

پارامتر دوم: چقدر بازی در دسترس باشه. این به نظرم عمده دلیلیه که این ریمستر هورایزن داره فحش میخوره. بازی نه تنها رو PS5 به صورت 4K 60fps در دسترسه، بلکه به خاطر این ریمستر الان نسخه اصلی قیمتش 20 دلار افزایش پیدا کرده. یعنی عملا این ریمستر باعث شده بازی غیر قابل دسترس تر شه برای یه عده گداگشنه مثل ما... WTF? :| به نظرم این جاست که کپکام وحشتناک زرنگه. یه نگاه به بازی هایی که ریمستر شده بندازید.
Ace Attorney 4,5,6 Collection سه نسخه آخر سری ای اند که روی کنسول های دستی و PC هیچ وقت عرضه نشده بودند. (این برای همه Ace Attorney ها صادقه. کلا برای همینه که کالکشن های جدیدشون این قدر ارزشمنده)
و Edgeworth Collection حتی مهم تره. چون نه تنها کلا این بازی ها فقط برای DS بودن. بلکه نسخه دوم بازی هیچ وقت ترجمه نشده بود (به غیر از فن ترنزلیشن) که دوباره ارزش این کالکشن رو شدید میبره بالا
MvC Collection از همه شون این وسط مهم تره. این یکی بازی ایه که به خاطر درگیر بودن این همه آیپی، رسما زنده نگه داشتن اش تو هر پلتفرم و استوری غیر ممکن بوده. بعلاوه به شدت قدیمی بودنش باعث شده MvC 2 و عرضه اش تو هر سطحی هیجان انگیر باشه، چه برسه تو کالکشن به این خوبی

پارامتر سوم: چقدر بازی یونیکه. این به نظرم خیلی مهمه. کپکام هیچ وقت نمیاد مانستر هانترهاشو ریمستر کنه. چون اون قدیمی ها هر چی هم که چیزهای خاص خودشون رو داشته باشن، بازم نسخه های جدید کلا از هر نظر بهترن و آیپی هم تو حالت فعالیه. عوض اش رزیدنت اویل های قدیمی همیشه ریمیک میشن چون شرایط خاصی دارن هر کدوم. MvC 2 یه عالم با MvC های بعدی اش فرق داره. Ace Attorney هم که به خاطر داستان محور بودنش همیشه همه نسخه هاش نسبت به هم متمایزه. من نمیتونم این رو در مورد هورایزن 1 بگم. واقعا سخته خارج از داستانی که روایت میشه بگی چی هورایزن 1 داره که هورایزن 2 مثلا نداره؟

ترکیب همیناست که یه ریمستر مورد انتظار رو از یه ریمستر اضافی جدا می کنه
سگا هم از اوناییه که خوب ریمستر کردن بلده و با چند تا ریمستر و ریمیک به موقع تونست سری یاکوزا خارج از ژاپن محبوب بکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or