تصاویر مقایسه نسخه اورجینال با ریمستر بازی Horizon Zero Dawn منتشر شدند

dantemaximum

کاربر سایت
🟧 در طی مراسم State of Play از نسخه ریمستر Horizon Zero Dawn رونمایی شده که در تاریخ 10 آبان ماه 1403 برای پلتفرم PC و PS5 منتشر میشه

🔸برای کسانی که نسخه اورجینال دارن با پرداخت 10 دلار میتونن به نسخه ریمستر ارتقا بدن و خود بازی ریمستر هم 50 دلار قیمت داره

🔸در ادامه میتونید تصاویر مقایسه نسخه اورجینال با ریمستر بازی Horizon Zero Dawn رو ببینید

sshot-407.jpg
sshot-411.jpg
sshot-410.jpg
sshot-409.jpg
sshot-408.jpg
sshot-406.jpg
sshot-404.jpg
sshot-403.jpg
sshot-405.jpg
sshot-412.jpg
sshot-413.jpg sshot-415.jpg sshot-416.jpg sshot-419.jpg sshot-420.jpg sshot-421.jpg sshot-422.jpg sshot-423.jpg

آخرین ویرایش:
جدا از این بحث تکراری که ریمستر لازم داشت یا نداشت!
کاراکتر هارو مدلاشو فاکتور بگیریم، کامل بازی شده فوربیدن وست! و اصلا یک ریمستر ساده به نظر نمیاد!

مخاطب حق داره از دست سونی و پلی استیشن عصبی باشه! ولی همینکه سونی بازیو تو سکوت ریمستر کرده و فقط کمتر 40 روزه دیگه می خواد منتشرش کنه، یعنی قرار نیست سونی با تبلیغ ریمستر ریمستر مخاطب رو خفه کنه!(حتی ریمیک تلو پارت یک رو سه ماه به عرضه معرفی کرد، همه اینا نشونه اینه اصلا مارکتینگ پلی استیشن کاملا سوار بر این مسائل ریمستر و ریمیک نیست و صرفا سونی برا درامد بیشتر داره اینکارو می کنه)

من خودم ایراد های بسیاری از این ip گرفتم و می گیرم، ولی نمیشه کتمان کنم محصول تمیزی رو نکسیز ارائه داده!

باز میگم ضروری نبوده این محصول! این قضیه رو انکار نمی کنیم! ولی سونی نسخه اصلی رو بارها گزاشته رو پلاس، حتی چند سال پیش رایگانشم کرد! هرکی اون نسخه رو داره که سونی بازیو محدود نکرده! اگه پلیر تازه ای می خواد وارد این مجموعه بشه، این نسخه ریمستر واقعا گزینه بهتریه! و به شدت چشم نواز

ولی الان شرایط سونی با این ریمستر ها، دقیقا مثل بحث ووک شده! هر ریمستری بده از پیش محکومه! باز میگم من از این اثر خوشم نمیاد! ولی انصافا نمی تونم از این خروجی که ارائه دادن بد بگم!
قرار نیست یه گیمر همیشه گیمر باشه؛ مگر اینکه لایف استایل زندگی و یا اینکه کسب درآمد داشته باشه ازش. منظور من این بود قرار نیست همیشه وقتی نسل عوض میشه همون کاربران قدیمی بیان نسل بعد.

این رو از این رو گفتم که این ریمستر مخاطب هدف اش کسانی نیست که نسخه PS4 رو بازی کردند بلکه کسانی است که تازه پلی استیشن ۵ خریدند و حالا این انتخاب رو دارند که این بازی که کژوال پسند هم هست رو با کیفیت بهتر تجربه کنند.

یا اینکه واقعا به قدری براشون پورت کردن ازش مشکله که کلا از دستور کار گذاشتنش کنار و قرار نیست هیچوقت به جز استریم راه دیگه ای واسه دسترسی به بازیاش وجود داشته باشه.

من فکر میکنم مشکل این باشه. سر اون سل و معماری عجیبش پورت بازی های PS3 خیلی هزینه بره. تنها کسی که پورت کرده ND هست، اونم چون خودشون سر ریمستر TLoU برای PS4 اینکارو کردن تا تکنولوژی هاشون رو موو کن رو نسل جدید و ابزارش رو داشتن. در باقی موارد سونی کار خاصی نکرده و باقی استدیوها توانش رو نداشتن.

من فکر میکنم عمده دلیل این ریمسترها اتفاقا همین کم هزینه بودنشون هست و سونی با این کارها میخواد ضررهای ناشی از کنسل شدن بازی های آنلاینش رو جبران کنه. چون هم ایزی مانی هستن، هم اینکه تا پروژه های جدید پیش تولید رو تموم کنن تیم های دیگه سرشون به یه کاری گرم میشه.

من فکر میکنم مشکل این باشه. سر اون سل و معماری عجیبش پورت بازی های PS3 خیلی هزینه بره. تنها کسی که پورت کرده ND هست، اونم چون خودشون سر ریمستر TLoU برای PS4 اینکارو کردن تا تکنولوژی هاشون رو موو کن رو نسل جدید و ابزارش رو داشتن. در باقی موارد سونی کار خاصی نکرده و باقی استدیوها توانش رو نداشتن.

من فکر میکنم عمده دلیل این ریمسترها اتفاقا همین کم هزینه بودنشون هست و سونی با این کارها میخواد ضررهای ناشی از کنسل شدن بازی های آنلاینش رو جبران کنه. چون هم ایزی مانی هستن، هم اینکه تا پروژه های جدید پیش تولید رو تموم کنن تیم های دیگه سرشون به یه کاری گرم میشه.
صد در صد معماری سل باعث شده پورت کردن براشون هزینه داشته باشه ولی بعضی بازیا واقعا ارزششو داره و مطمئنا چند برابر پول پورتشو میتونن دربیارن ازش. من سه تا بازی الان تو ذهنم هست که از PS3 پورت کردن و هر سه تاشم فروش چندین میلیون نسخه ای داشتن و مطمئنا یک پنجم پولی که ازش درآوردن هم خرج پورتشون نشده. یکیش همین لست بود یکیشم نسخه سوم گاد آف وار بود و یکیم سه گانه آنچارتد که همشونم ترکوندن.
حالا رسیستنس بعید میدونم اقبالی ازش بشه چون کلا همون موقعم از نظرم از نسخه دوم زدن تو بیراهه و هویت بازی رو کمرنگ کردن و کشتن. ولی کیلزون یه جورایی کالت فالویینگ پیدا کرده و خیلیا که اصلا بازیشم نکردن تو مخشونه یه جوری دستشون برسه ببینن چی بوده.

یه چیزی که باعث میشه یکم فکرم بره سمت ریمیک اینه که مثلا بین این همه بازی که از PS2 پورت کردن دو نسخه اول GOW توشون نبوده که تقریبا همه مطمئنیم دلیلش اینه که دارن ریمیکش میکنن. حالا من امیدوارم رو کیلزون و بلادبورنم همین رویه رو پیش گرفته باشن و تصمیم داشته باشن ریمیکشون کنن که بتونن فول پرایس ریلیز کنن نه 20-30 دلار.

این رو از این رو گفتم که این ریمستر مخاطب هدف اش کسانی نیست که نسخه PS4 رو بازی کردند بلکه کسانی است که تازه پلی استیشن ۵ خریدند و حالا این انتخاب رو دارند که این بازی که کژوال پسند هم هست رو با کیفیت بهتر تجربه کنند.

استدلال درستی نیست!

مثال میزنم

توی یه نسل در بهترین حالت ممکنه کمپانی ۱۰۰ میلیون کنسول بفروشه.

همون کمپانی میاد یه بازی انحصاری خفن با نمرات خیلی خفن تر میسازه و ۲۰ میلیون نسخه میفروشه از اون بازی!

یعنی شما ۸۰ میلیون آدم داری که کنسولت رو دارن و اون بازی رو نخریدن. حالا به اینا تعداد جدیدی هم که برای اولین بار به جمع کنسول دارات اضافه میشن رو هم اضافه کن.

بخوای اینجوری حساب کنی که همیشه باید بازی های موفقت رو مدام ریمستر کنی که به اون افرادی که بازیو نخریدن یه اپشن تقدیم کنی که بتونن بهترین کیفیت اون بازی رو تجربه کنن.

چرا بلاد رو نمیده ؟
ریمستر خالی ۷۰ دلار خریدارم 😂
میده به وقتش!:دی
ولی می بینم خوب سونی بعد زیادخواهی ps فن هارو شکونده:دی

اخه ریمستر چیه؟!:دی
فانتزی بزنید! ریمیک BB با دسیما رو تقاضا کنید:دی انصافا یک ریمستر خشک خالی ظلم کامل در حق BB هست:دی
حداقل اگه حتی بلوپوینت نمی سازتش، پورت دیمن سولز ریمیک رو بدن دست نیکسیز با انجین اینا کار کنه، و بعد بر اساس انجین بلوپوینت بیان بازیو ریمیک کنند:دی

سونی این نسل یک دلقک به تمام معنا شده
اگه ریمیک میکرد و از assets های HFW استفاده میکرد باز یک چیزی، این حجم از تغییرات که هیچ، ده برابر این رو modder های پیسی دو روز بعد از ریلز هر بازی بی منت آپلود میکنن رو سایت ها بعد سونی برای لایتینگ و کالر بهتر ۱۰ دلار میگیره؟ :D

کسی آمار فروش HZD داره؟ چقدر مگه فروخته که برای سونی اینقدر محبوبه و به هر نحوی میخواد شیردوشیش کنه، لعنتی ای کاش به Uncharted و بقیه آیپی ها هم اینقدر بها میداد :|

• Like
Reactions: Love Console
میده به وقتش!:دی
ولی می بینم خوب سونی بعد زیادخواهی ps فن هارو شکونده:دی

اخه ریمستر چیه؟!:دی
فانتزی بزنید! ریمیک BB با دسیما رو تقاضا کنید:دی انصافا یک ریمستر خشک خالی ظلم کامل در حق BB هست:دی
حداقل اگه حتی بلوپوینت نمی سازتش، پورت دیمن سولز ریمیک رو بدن دست نیکسیز با انجین اینا کار کنه، و بعد بر اساس انجین بلوپوینت بیان بازیو ریمیک کنند:دی

میدونی من مخالف ریمیک بازی های استاد هستم
مخصوصا بلاد
چون حتی با اینکه لذت بردم دیمن ریمیک انگار اون Art Direction رو از دست داده بود نسبت ب نسخه ی اورجینال یا حتی موسیقی بازی تو اورجینال با آلات خام بود، مخصوصا موزیک فایت بانو آسترعا ولی تو ریمیک ریمیکس دستگاهی آشخال کردن. و بنظرم اون جو سنگین رو هم از دست داده بود بازی.
لذا صرفا ریمستر میپذیرم... 😎

View attachment 351263View attachment 351264View attachment 351266View attachment 351267
این اسکرین شات ها با پی سی کپچر شده و شاید باورش سخت باشه اما تنظیمات نه ultra هست نه high گذاشتم رو orginal تازه شده این همچین چیزی رو بخوای ریمستر کنی تفاوتی با کلاه برداری نداره
تو تایم کوتاهی که بازی کردم منم این عکسا رو گرفتم.

خدایی بازی اصلا نیازی به ریمستر نداره!

کسی آمار فروش HZD داره؟ چقدر مگه فروخته که برای سونی اینقدر محبوبه و به هر نحوی میخواد شیردوشیش کنه، لعنتی ای کاش به Uncharted و بقیه آیپی ها هم اینقدر بها میداد :|
هر استدیویی بر اساس بازی قبلی خودش مقایسه میشه! هورایزن از بخت بد ما موفقیت عجیب غریب برا استدیو داشته

نسخه اول، با حدود شصت میلیون بودجه، رو ps4 فقط تا اوایل 2023 حدود 481 میلیون درامد داشته!

پورت بازی رو pc تو همین زمان رو pc حدود 51 میلیون درامد داشت!

و با اینکه فوربیدن وست افت فروش داشت و بودجه اش سه برابر شد، ولی باز نسبت به سال اول زیروداون حدود یک میلیون نسخه باز بیشتر فروخته...!!!!

در کل فعلا یکی از سودآور ترین ip های سونی متاسفانه هست:دی

• Like
Reactions: DoomedToKill
میدونی من مخالف ریمیک بازی های استاد هستم
مخصوصا بلاد
چون حتی با اینکه لذت بردم دیمن ریمیک انگار اون Art Direction رو از دست داده بود نسبت ب نسخه ی اورجینال یا حتی موسیقی بازی تو اورجینال با آلات خام بود، مخصوصا موزیک فایت بانو آسترعا ولی تو ریمیک ریمیکس دستگاهی آشخال کردن. و بنظرم اون جو سنگین رو هم از دست داده بود بازی.
لذا صرفا ریمستر میپذیرم... 😎
حتما ریمستر برای فنهای فرام‌سافتور بهترین گزینست ولی سونی اهلش نیست.
BB حتما ریمیک میشه.
سونی پول میخواد و از تو ریمستر پول در نمیاد مخصوصا وقتی بخواد کنارش کنسول هم بفروشه.
دیمن سولز براش خوب کار کرد.

من مطمئنم که میاد ، اگه به عمر پرو نرسه قطعا میره برای لانچ نسل بعد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or