تصاویر مقایسه نسخه اورجینال با ریمستر بازی Horizon Zero Dawn منتشر شدند

dantemaximum

کاربر سایت
🟧 در طی مراسم State of Play از نسخه ریمستر Horizon Zero Dawn رونمایی شده که در تاریخ 10 آبان ماه 1403 برای پلتفرم PC و PS5 منتشر میشه

🔸برای کسانی که نسخه اورجینال دارن با پرداخت 10 دلار میتونن به نسخه ریمستر ارتقا بدن و خود بازی ریمستر هم 50 دلار قیمت داره

🔸در ادامه میتونید تصاویر مقایسه نسخه اورجینال با ریمستر بازی Horizon Zero Dawn رو ببینید

sshot-407.jpg
sshot-411.jpg
sshot-410.jpg
sshot-409.jpg
sshot-408.jpg
sshot-406.jpg
sshot-404.jpg
sshot-403.jpg
sshot-405.jpg
sshot-412.jpg
sshot-413.jpg sshot-415.jpg sshot-416.jpg sshot-419.jpg sshot-420.jpg sshot-421.jpg sshot-422.jpg sshot-423.jpg

آخرین ویرایش:
هورایزن هر چقدرم بازی خوبی باشه بازم انگشت کوچیکه کیلزون 2 نمی شه

این تب ویروسی rpg و گیم پلی طولانی بی خودی و گشت در محیط باز باعث شده در حسرت یک سری بازی ها شاید تا ابد بمونیم

• Like
Reactions: u.s.a
من حتی نتونستم نسخه 1 رو تموم کنم
از شدت چرت بودن گیم پلی و مبارزات
فقط گرافیک و ارزش 0
بنظرم چرت ترین ip سونی :-&
حیف کیلزون
هم نسخه اول هم نسخه دوم بازی های بشدت خوبی بودن، اتفاقا داستان خوب و روایت خوب و موسیقی خوبی هم داشتن
از لحاظ گیم پلی هم واقعا کلی امکانات و کلی سبک مبارزه برای کمان ها بود
گرافیک بازی هنوز هم حتی هیچ کی به گرد همون نسخه اروجینالش هم نمیرسه xD
ولی یکمی زیادی وراجی میکردن کارکتر ها مخصوصا این که از لحاظ داستانی تموم انتخاب ها تاثیر نداشتن
نسخه دوم هم سر قضیه سیاهپوست کردن بیشتر کارکتر های بازی ، بازی حال به هم زن بود وگرنه کلی نسخه اولیه رو ارتقا داده بودن XD
در کل من هم کیلزون 2 رو بازی کردم هم کیلزون خوبه هم Horizon :D

هم نسخه اول هم نسخه دوم بازی های بشدت خوبی بودن، اتفاقا داستان خوب و روایت خوب و موسیقی خوبی هم داشتن
از لحاظ گیم پلی هم واقعا کلی امکانات و کلی سبک مبارزه برای کمان ها بود
گرافیک بازی هنوز هم حتی هیچ کی به گرد همون نسخه اروجینالش هم نمیرسه xD
ولی یکمی زیادی وراجی میکردن کارکتر ها مخصوصا این که از لحاظ داستانی تموم انتخاب ها تاثیر نداشتن
نسخه دوم هم سر قضیه سیاهپوست کردن بیشتر کارکتر های بازی ، بازی حال به هم زن بود وگرنه کلی نسخه اولیه رو ارتقا داده بودن XD
در کل من هم کیلزون 2 رو بازی کردم هم کیلزون خوبه هم Horizon :D
بازی که گیم پلی نداشته باشه هیچی نداره
حتی بازی رو روی دک ریختم که شاید تو اوقات بیکاری یه ترای بدم که باز به آشعال بودن این بازی پی بردم
یک سری چیز ها مردن تموم شدن
مثل یک بازی با گیم پلی خوب و داستان خطی عالی - کیلزون

بازی که گیم پلی نداشته باشه هیچی نداره
فکر کنم به جای هورایزن یه چیز دیگه بازی کرده باشی
بازی تو بالاترین سطح خودش بود خصوصا فوربیدن وست.هم از لحاظ گرافیک و هم گیم پلی.بازی تا این لحظه مشکل خاصی نداشته که بشه بهش ایراد اساسی گرفت.مشکل من و خیلیای دیگه از این به بعد بازیه که سازنده ها هم نسخه لگو دادن و هم گفتن میخان ادامه بدن.ادامه بدن دیگه گند زده میشه به بازی و خاطراتش.همینجا و تو اوج باید باهاش خدافظی میکردن

هوریزون 2 مبارزه با روبات هاش دوس نداشتم ولی غیر از اون طراحی مراحل داستانی خوب بود . قسمت اول هم زمان خودش خوب بود الان فقط یه بازسازی گرافیک جواب نمیده . از نظر جذابیت گیمپلی قسمت دوم رو نداره.

حالا درسته هیچکس همچین چیزی نمیخواست اما از حق نگذریم یکی از بهترین ریمستراییه که دیدم.
تو عکسا خیلی مشخص نمیشه ویدیو رو که میبینی میفهمی، یه چیزیه بین ریمستر و ریمیک:

چیزی که من از راکستار انتظار داشتم سر RDR1، که یه درصدشم انجام نداد هیچ، با اون قیمت گذاری شخمیش یه بیلاخم بهمون نشون داد :دی

بکوارد بازیهای PS3 روی PS5 کاملا ممکنه، کاش زودتر با یه آپدیت اضافه ش کنن اگه یوزرها این جور ریمسترها رو‌ تحریم کنن و به جاش محکم بگن بکوارد PS3 میخوایم شدنیه

ادیت: اگه در قالب سرویسی مثل گیم پس اضافه کنن عالیه. و هر بازی که دلت خواست بازی کنی.
امولاتور PS3 راحت روی این اجرا میشه و میمونه ریختن کل بازیهای PS3 رو‌ استور.
خیلی از بازیهای JRPG شو از دست دادم مثل WKC2 که level 5 ساخته بود و...

آخرین ویرایش:
بکوارد بازیهای PS3 روی PS5 کاملا ممکنه، کاش زودتر با یه آپدیت اضافه ش کنن اگه یوزرها این جور ریمسترها رو‌ تحریم کنن و به جاش محکم بگن بکوارد PS3 میخوایم شدنیه

ادیت: اگه در قالب سرویسی مثل گیم پس اضافه کنن عالیه. و هر بازی که دلت خواست بازی کنی.
امولاتور PS3 راحت روی این اجرا میشه و میمونه ریختن کل بازیهای PS3 رو‌ استور.
خیلی از بازیهای JRPG شو از دست دادم مثل WKC2 که level 5 ساخته بود و...
از ابتدای نسل با ریجن US عناوین PS3 قابل بازی هستن ولی بصورت استریم و قابل دانلود نیستن اونم نه برای ما. اگر ممکن بود همین لیست رو برای دانلود می ذاشتن، معماری PS3 کاملا متفاوت با کنسول های نسل حاضره و بخاطر سخت افزار منحصر به فردش و پردازش موازی، در صورتی اجرا از روی کنسول با شبیه ساز امکان پذیره که بطور مثال یا چیپ منحصری مثل PS2 براش تعبیه کنن تا بتونه از فیلتر ایشون عناوین PS1 رو بدون مشکل اجرا کنه که برای الان منطقی نیست بنا بر دلایل مختلف و Pro هم چنین ساپورتی نداره، یا پورت بشن که با توجه به اخباروشایعات اکثر عناوین تاپ دارن پورت میشن برای PS5 و اون اندک عناوینی که باقی میمونن، اجراشون از طریق حافظه و دیسک با کنسول ارجینال فقط میسره

از ابتدای نسل با ریجن US عناوین PS3 قابل بازی هستن ولی بصورت استریم و قابل دانلود نیستن اونم نه برای ما. اگر ممکن بود همین لیست رو برای دانلود می ذاشتن، معماری PS3 کاملا متفاوت با کنسول های نسل حاضره و بخاطر سخت افزار منحصر به فردش و پردازش موازی، در صورتی اجرا از روی کنسول با شبیه ساز امکان پذیره که بطور مثال یا چیپ منحصری مثل PS2 براش تعبیه کنن تا بتونه از فیلتر ایشون عناوین PS1 رو بدون مشکل اجرا کنه که برای الان منطقی نیست بنا بر دلایل مختلف و Pro هم چنین ساپورتی نداره، یا پورت بشن که با توجه به اخباروشایعات اکثر عناوین تاپ دارن پورت میشن برای PS5 و اون اندک عناوینی که باقی میمونن، اجراشون از طریق حافظه و دیسک با کنسول ارجینال فقط میسره
نه دیگه از لحاظ تکنیکی PC های ضعیفتر هم میتونن بازیهای PS3 رو با امولاتور اجرا کنن
حتی PS4 زمانی که هک شد راحت بعضی بازیاش رو اجرا میکرد از طریق نصب لینوکس
میتونه یه امولاتور براش بسازه ولی مساله خواستنه:دی
حالا هکش نمیدونم چقدر پیش رفته ولی به مرحله ای رسید که لینوکس روش ریختن کاملا مشخص میشه.

• Like
Reactions: m.a.t
نه دیگه از لحاظ تکنیکی PC های ضعیفتر هم میتونن بازیهای PS3 رو با امولاتور اجرا کنن
حتی PS4 زمانی که هک شد راحت بعضی بازیاش رو اجرا میکرد از طریق نصب لینوکس
میتونه یه امولاتور براش بسازه ولی مساله خواستنه:دی
حالا هکش نمیدونم چقدر پیش رفته ولی به مرحله ای رسید که لینوکس روش ریختن کاملا مشخص میشه.
شبیه ساز نرم افزاری همیشه منابع CPU رو درگیر می کنه، همین PCـی که مثال می زنی بی نقص نمی تونه عناوین تاپ PS3 رو اجرا کنه و این بعضیایی هم که نام بردی بی ایراد نیست. مثالمو دوباره واضحتر تکرار می کنم، در مورد کنسول ها فرقی نمیکنه شما با PS2 با برنامه OPL عناوین PS1 رو باهاش اجرا کنی، یا با PS3 و Webman عناوین PS2،همشون بلااستثنا نمی تونن به خوبی کنسول اصلی عناوین رو بدون هیچ مشکلی اجرا کنن. اگر می شد همونطور که عناوین PS2 روی سرویس قابل دانلود هستن،عناوین PS3 هم قابل دانلود بودن. بحث اینه که بصورت رسمی دانلود و اجرا بشه. اگر بحث شبیه سازوهک باشه، پست های منو در تاپیک های پلی استیشن اگر دنبال کرده باشی در مورد مودهای کنسول و نحوه اجراشون کلی مطلب دادم ولی در پایان همیشه اشاره کردم هیچکدومشون بی مشکل نیستن

• Like
Reactions: Cait Sith

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or