اینترنت فیبر نوری (تانوما)

1 خوب
2 فکر نمیکنم کلا تفاوتی با adsl بکنه به لحاظ محدودیت های سرویس ها
3 زیاد
4 ماکسیمم طرح مخابرات سرعت 1 گیگابیت هست با حجم 500 گیگ ماهانه با مالیات 440
5 مخابرات با توجه به تجربه شخصی و نظرات بقیه
6 سیم رو میزنی به مودم چند تا متغیر رو تنظیم میکنی وصل میشه
7 مطمئن نیستم اینو، بعضی ها میگن همه مودم های فیبر به هم میخورن، بعضی ها میگن بستگی به منطقه مخابراتی شما داره. خیلی مهم نیست خلاصه

یه مقدار به شرایط آب و هوایی حساس تر هست کلا با توجه به نحوه سیم کشی. یعنی بر خلاف adsl شما نویز و قطعی و وصلی های پی در پی و این چیزا نداری، ولی ممکمه مثلا بارون بیاد کلا قطع بشی
سلام. خط آخر درست نیست. توی فیبر اصلا همچین چیزی رخ نمیده.

دوستان باند 2.4 و 5 هرتز مودم هر دو هم زمان روشن هستن بهتر نیست 2.4 رو خاموش کنم تا از 5 هرتز استفاده کنیم ,فقط ؟
باید دو تا پسورد مختلف بذاری فقط خیلی واجب ها رو به 5 متصل کنی که کل پهنا بینشون شیر بشه بهترین حرکت به ازای هر انتن 5 گیگا یک دستگاه هست البته اگر هر انتن چیپ مجزا داشته باشه بقیه شون برای 2.4 ست کن

یعنی قراره از سال دوم ۲۳ تومن بگیره از کاربر های فیبر؟ :-?
از مافیا حکومت هر چیز و کاری بر میاد

• Like
Reactions: milad.ps4
واس من امروز وصل شد
سرعت دانلو 590 مگابیت
اپلود 290 مگابیت
پینگ 42
سرعت دانلود از سایت های داخلی هم بین 20 تا 37 بود
تو یه ساعت 10 گیگ حجم مصرف شد نمیدونم کجا رفت
---
بنظرم بر خلاف تبلیغاتشون نمیشه روی سایت ها و سرور های خارجی دانلود و اپلود مناسبی گرفت وقتی وضع داخلی هاشون اینه
بعد وقتی وی پی ان باز میشه سرعتش حتی از adsl هم کم میشه
خلاصه شاید برای گیمر یا استریمر صرفه داشته باشه اما برای کاربر عادی با این هزینه بنظرم بدرد نمیخوره

واس من امروز وصل شد
سرعت دانلو 590 مگابیت
اپلود 290 مگابیت
پینگ 42
سرعت دانلود از سایت های داخلی هم بین 20 تا 37 بود
تو یه ساعت 10 گیگ حجم مصرف شد نمیدونم کجا رفت
---
بنظرم بر خلاف تبلیغاتشون نمیشه روی سایت ها و سرور های خارجی دانلود و اپلود مناسبی گرفت وقتی وضع داخلی هاشون اینه
بعد وقتی وی پی ان باز میشه سرعتش حتی از adsl هم کم میشه
خلاصه شاید برای گیمر یا استریمر صرفه داشته باشه اما برای کاربر عادی با این هزینه بنظرم بدرد نمیخوره
از مخابرات گرفتی درسته ؟

اره با 150 دلار ماهیانه قطعا جمع میشه
بنظرم در آینده احتمال داره یه تخفیفی بده واسه ایران و افغانستان و...
اگه ADSL رو جمع کنند و بخوان سالی ۲۰ تومن پول بگیرن استفاده از استارلینک کاملا منطقی هست
همین الان من ماهی 500 تومن دارم برای سرعت 16مگ پول میدم که دانلودش حدود 12 مگ هست آپلودش زیر 1 مگ و پینگش تو بازی افتضاح(تازه شاتل هست که یعنی خیلی خوبه)روزی چند بار هم قطع میشه و در آخر همه چیز هم فیلتره.حالا همین استارلینک که تو تستها دیدم حدود 300 مگ سرعت میده رو 5 نفری بگیریم یعنی نفری 60 مگ سرعت واقعی بدون فیلتر و ماهی 30 دلار.

پس اگه استارلینک همه گیر بشه مطمئن باشید بد ضربه ای میشه به فروشنده های اینترنت داخلی

همین الان من ماهی 500 تومن دارم برای سرعت 16مگ پول میدم که دانلودش حدود 12 مگ هست آپلودش زیر 1 مگ و پینگش تو بازی افتضاح(تازه شاتل هست که یعنی خیلی خوبه)روزی چند بار هم قطع میشه و در آخر همه چیز هم فیلتره.حالا همین استارلینک که تو تستها دیدم حدود 300 مگ سرعت میده رو 5 نفری بگیریم یعنی نفری 60 مگ سرعت واقعی بدون فیلتر و ماهی 30 دلار.

پس اگه استارلینک همه گیر بشه مطمئن باشید بد ضربه ای میشه به فروشنده های اینترنت داخلی
دقیقا درسته ما تو برزخ اینترنت داریم زندگی میکنیم مگر استارلینک نجاتمون بده فیبر نوری هم که بیشتر شبیح دوشیدن ملت میمونه تا رفاه حال مردم

• Like
Reactions: hamid_barca
از مخابرات زنگ زدن گفتن ثبت‌نام کرده بودی و آدرست دقیقا کجان؟بعد گفتم فلان کوچه که گفت ساختمونتون سمت چپه یا راست که گفتم چپ.گفت خوب اگه چپ هستید میشه از کوچه بغلی کابل بگیریم براتون.قرار شد فردا یکی بفرستن بیاد تو ساختمون بازدید میدانی.

هیچوقت فکر نمیکردم چپ یا راست بودن خونه بتونه اینطوری سرنوشت آدمو تغییر بده :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or