Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
این چند ماه بیشتر دارم به آینده MK فکر میکنم تا محتوای جدید این بازی. انقدر که این وضعیت جدید داستان هیچ جذابیتی برام نداره. :D
ترس دارم از اینکه فروش اولیه اینجاستیس 3 از MK1 بهتر بشه و دید WB به اهمیت MK تغییر کنه. ولی از اونطرف اگه این اتفاق بیفته NRS چاره ای جز بازگشت به ریشه های MK و ریبوت به تایملاین اصلی نداره.
پیش بینی میکنم Khaos Reigns با جمع شدن بساط مالتیورس به پایان برسه و MK13 (احتمالا 2028) از نظر داستانی یه جورایی اسپین آف باشه و هیچ ارتباطی به یونیورس لوکنگ نداشته باشه.

نریمان نمیدونم تو هم حست همینه یا نه ولی انگار تو این تایملاین تنها کسی که یه مقدار روند داستانی جالبی داشته کوای لیانگه به نظرم.

• Like
Reactions: Jaw
این چند ماه بیشتر دارم به آینده MK فکر میکنم تا محتوای جدید این بازی. انقدر که این وضعیت جدید داستان هیچ جذابیتی برام نداره. :D
ترس دارم از اینکه فروش اولیه اینجاستیس 3 از MK1 بهتر بشه و دید WB به اهمیت MK تغییر کنه. ولی از اونطرف اگه این اتفاق بیفته NRS چاره ای جز بازگشت به ریشه های MK و ریبوت به تایملاین اصلی نداره.
پیش بینی میکنم Khaos Reigns با جمع شدن بساط مالتیورس به پایان برسه و MK13 (احتمالا 2028) از نظر داستانی یه جورایی اسپین آف باشه و هیچ ارتباطی به یونیورس لوکنگ نداشته باشه.

نریمان نمیدونم تو هم حست همینه یا نه ولی انگار تو این تایملاین تنها کسی که یه مقدار روند داستانی جالبی داشته کوای لیانگه به نظرم.
کلا داستان با گیم پلی و فضای MK زیاد نمیخونه...

از یک طرف بازیت بر اساس کشت و کشتاره داستانش...
از یک طرف نمیتونی کاراکترها رو حذف کنی!

برای همینه که هی پشت سر هم مجبوره ریبوت بشه داستانش:دی

صرفا هر نسخه رو به خاطر خودش باید دوست داشت/نداشت:دی از نظر داستانی، و زیاد درگیر ادامه چی میشه نشد...
ادامه هرچی بشه باز ریبوت میشه تهش:دی

• Like
Reactions: DFSHINNOK7

من کلا از تامیلاین و مالتیورس اشباع شدم و دیگه نمیخوام تا یه مدت تو هیچ مدیایی از اینا ببینم مخصوصا MK. :-"

دقیقا MK1 هم تا اکت آخر خیلی خوب بود بعد زد تو فاز مالتیورس و خرابش کرد، چون وقتی از یه کارکتر ۴ نسخه مختلف میان ناخودآگاه آمد دیگه اهمیتی نمیده.

این هویک توی DLC هم اگه هویک تایملاین اصلی می‌بود خیلی بهتر بود تا یه دنیای موازی، مخصوصا به خاطر اینکه هویک اصلی هم عملا نقش خاصی تو داستان نداشت.

همونجور که خودت گفتی امیدوارم پرونده مالتیورس تو DLC جمع بشه و تو شماره بعدی داستان متمرکز تری داشته باشیم.

کوای لیانگ خوب بوده به نظرم، باید ببینم هانزو در ادامه چطوری معرفی میکنن! :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or