Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
سلام. نسخه Ultimate رو بگیریم تمام این DLC ها و محتویات اضافه رایگانه یا نه یسری ها رو کلا باید جدا گرفت؟
سلام
نسخه التیمیت که نداره اگر منظورت نسخه پریمیوم هست اونم نه فقط کامبت پک 1 رو داره بازم باید باقی رو جدا بگیری
باید منتظر نسخه کامپلت ادیشن باشی برای اینکه همه محتواهایی که اومده رو یکجا بگیری
منم نسخه بیس رو دارم و تا کامپلت نیاد آپگرید نمیکنم، واقعا مسخره اس برای 12 تا کاراکتر 2 برابر نسخه بیس بازی پول بدی

سلام. نسخه Ultimate رو بگیریم تمام این DLC ها و محتویات اضافه رایگانه یا نه یسری ها رو کلا باید جدا گرفت؟
اگه میخوای هر چیزی که منتشر شده و همه محتوای جدیدی که تا الان معرفی شده رو داشته باشی باید Khaos Reigns Bundle رو بگیری.
ولی اگه منظورت همه محتوای DLC کل بازی (حتی چیزایی که هنوز معرفی نشده) هست، باید تا انتشار نسخه کامل و نهایی صبر کنی. (احتمال میدم اواخر 2025 ساپورت بازی به پایان برسه.)

من فکر کنم بین 18 تا 20 بار شد داد.
همون اینویژن تا ته بازی کنید انقدر پول میده که برای دفعه های بعد هم پول می مونه یه پلیت قرمز هم فکر کنم تو اینویژن بود.
نکته: آخر سیزن همه پولها صفر میشه به جز سکه های شراین و کریستال ها.
من اصن نمیتونم وارد اینویژن بشم
هر دی ان اسی میزنم جواب نمیده
کنسولم ایکس باکسه
نتم همراه اول
اصلا به سرور وصل نمیشه

دوستان خبری نیست؟ برای من دو روز هست که سرورها قطعه کلا.نه با dns نه با شیلترشکن هیجور وصل نمیشه
من اصلا هر دی ان اسی میزنم جواب نمیده
کنسولم ایکس باکسه
نتمم همراه اول
اصلا هیچ جوره به سرور وصل نمیشه!

تیزر سایرکس + استیج جدید
امیدوارم اضافه شدن استیج های متنوع ادامه داشته باشه.. Stage حقیقتا یجور کرکتره در هر مچ برای خودش و تنوعش کمک زیادی میکنه به حفظ طراوت بازی.

این همون سایرکس نسخه های قبله؟ فکر میکردم مرد هس :-? :D
جهان موازیه.

آخرین ویرایش:
درود
لباس جانی کیج خودش اومد لباس قشنگی هستش اگر از اول بود لباس JCV رو براش نمی خریدم.
توی داستانیش کنشی هم فکر کنم همچین لباسی سر اون ماموریت داشت اگر اونم بدن خوب میشه.
پیوست:نریمان جان این تاپیک رفته بود وسط صفحه دوم تاپیکهای "بازی های کنسول و کامپیوتر" این درسته؟ =((

• Like
Reactions: NaRiiMaN
اسکین اسموک براساس فیلم MK95 رو رایگان به inventory همه اضافه کردن.

1000080165.jpg

جالبه که اسموک اصلا تو این فیلم حضور نداره ولی چون برای اسکورپین، ساب زیرو و رپتایل اسکین رو دادن، یدونه هم واسه اسموک دادن، دقیقا مثل اسکارت تو MK11 که کاستوم MK2 و UMK3 براش دادن.
پیوست:نریمان جان این تاپیک رفته بود وسط صفحه دوم تاپیکهای "بازی های کنسول و کامپیوتر" این درسته؟ =((
خب فعلا خبری نیست.
باید تا آخر هفته صبر کنیم تا تریلر بعدی بیاد! :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or