ولی این حرکتشون که سکتور و سایرکس رو کردن Ironman Suit جالب نبود واقعا! سکتور که رگههایی از اون لباس مکانیکی اسپایدرمن هم داره. دیگه زیادی دارن انگولگ میکنن شخصیتای بازی رو. صرفا واسه یه داستانسرایی که قرار نیست جذابیت خاصی هم داشته باشه اومدن دوتا از بهترین کرکترای MK رو تغییر دادن! ولی ازونور نوب سایبات رو دوس داشتم خصوصا گیمپلیش حس خیلی خوبی میداد. انیمالیتی هم بازگشتش خیلی خوبه و حرکت جالبی بود.
همانطور که انتظار میرفت، مکس شدیداً با تاکیدا حال کرده.
فقط تاکیدا نیست آخه، پیس میکر و ارمک و حتی هوملندر هم خوب دراوردن به نظرم.قشنگ با دیدن کامبت کست تاکدا مشخص شد که این کرکتر رو برای مکس ساختن که از بازی بیشتر تعریف کنه و فروش (و وجهه) بازی ارتقا پیدا کنه. چندین مسیر کامبو کاملا viable. ستاپ های مختلف، دمیج فوق العاده. داشتن پاسخ برای موقعیت های مختلف. گستردگی قابلیت ها و...
الان NRS دو راه داره.
1- کم کم دمیج تاکدا رو به شکل قابل توجهی نرف کنه.
2- به بقیه راستر قابلیت های جدید بده.
-گزینه اول باعث میشه مکس و همینطور کامیونیتی مکس نسبت به این حرکت انتقاد کنن.
-گزینه دوم زحمت خیلی زیادی داره و برای NRS اصلا توجیه زمانی و مالی نداره. (مثل دو بازی قبل)
ولی احتمالا NRS در نهایت یکی دو تا از kameo هایی که با تاکدا خوب کار میکنن رو نرف کنه که بازم یعنی کرکترهای ضعیف بازی ضعیف تر میشن و تاکدا و امثال تاکدا یه خورده "بالانس تر" میشن. این یعنی بازگشت دوباره به قبل از بالانس پچ آخر که روح تازه ای به بازی دمیده بود.
NRS بعد از MKX این رویه رو در پیش گرفت و حالا حالاها هم به همین شکل پیش میره. نتیجه ش هم شده رفتن به ته لیست شرکت کنندگان EVO.
بله حرفت درسته. تغییرات خصوصا تو آخرین پچ خوب بوده.فقط تاکیدا نیست آخه، پیس میکر و ارمک و حتی هوملندر هم خوب دراوردن به نظرم.
NRS همیشه تو طول زمان تغییرات زیادی تو بازیاش میده، الان هم انصافا ساپورتشون از بازی خوب بوده و مدام به کارکترا و کمیو ها دارن حرکات جدید اضافه میکنن و سعی میکنن که بیارنشون تو لول DLC ها.
اد هم دیروز گفته ساپورت بازی فعلا ادامه داره، اگه حتی یه سیزن هم بدن به نظرم ساپورت بازی خوب بوده.
قیمت ۶ تا کارکتر + بخش داستانی جدید ۵۰ دلار هست که به نظرم نسبت به بقیه فایتینگا معقوله، الان مثلا SF6 داره ۴ تا کارکتر رو ۳۰ دلار میده.حقیقت چه وضعیت مسخره قیمت گزاری هست؟ فرق این دوتا دقیقا چیه؟ 6 تا کاراکتر جدید سر جمع که سه تاش هم قطره چکانی عرضه میشه، بعد 65 دلار کانادا؟! باندلش چیه 80 دلار فقط برای یک DLC!!! من تو Summer Sale برای Ultimate Edition Tekken 8 سر جمع 80 دلار دادم، چه خبرشونه؟
سلام همسایتی فکر کنم کلا به قیمت گذاریش اعتراض جهانی شده ولی نهایتا میذاریم تو تخفیفات میخریم.DLC روی استیم برای خرید در دسترس قرار گرفت.
حقیقت چه وضعیت مسخره قیمت گزاری هست؟ فرق این دوتا دقیقا چیه؟ 6 تا کاراکتر جدید سر جمع که سه تاش هم قطره چکانی عرضه میشه، بعد 65 دلار کانادا؟! باندلش چیه 80 دلار فقط برای یک DLC!!! من تو Summer Sale برای Ultimate Edition Tekken 8 سر جمع 80 دلار دادم، چه خبرشونه؟
منم همین فکرو کردم. رفتم کامنتا رو دیدم بقیه هم تعجب کرده بودن.
نریمان جان سیزن بعدی اینویژن کی هستش؟